3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AL jajaja vilagos csak keves a support meg, meg ki tudja mennyi bug stb... érdemes várni legalább egy service packet...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
HA nem babrált a tesztekkel, azaz ugyanolyan beállítások mellett ugyanolyan kimenet mellett tényleg kb. 20%-al gyorsabbak a jelenetek, akkor nekem pl. már megérné. Azért 20% az 20%. De még 10% is. Egy animációs projektnél nekem pl. nagyon nem lesz mindegy, hogy 200 vagy 160 órát renderelnek a gépek. Egyik esetben kilenc napig számolnak a vasak, másik esetben hat és felet. A fennmaradó két napban pedig már számolhatják a következõ melót.
per aspera ad astra
ha külsõ pontra snappelve shift+mozgatok valami, akkor az új objektum amit létrehoztam instance másolatban nem látszik (bár a snap megtalálja, és ha újra megnyitom a fájl, akkor ott is van). másnál is ilyen?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Muhahahahaha, csak hardcore gyomorrontóknak!
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Így nem kell usergrid, legalábbis nem létszükséglet!
de mindig elgondolkodtam azon, hogy hogyan menedzseli valaki a user grideket, ha mondjuk márt 10-nél több van.
jaaaa értelmezem, egyébként pont ezért írtam...
A tesztet megköszönnénk, plugin nélkül is lehet fak/növények víz/glass stb, olyan általános jelenet, nem baj ha interiõr. valami komplex cucc.ha van használható régi jeleneted az legjobb - kevesebb idõ...
egy tesztet láttam 3-4 objektum volt rajta LOL(!) vagy haj (kit érdekel az archvizben).
Az általad leírt collapse-os megoldásra kíváncsi lennék egy éles helyzetben, mondjuk egy pályázatnál, amikor folyamatosan változik a modell. szerintem a 3. újtramodellezés után már nm collapse-olnál.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Van róla egy ilyen képem még.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
putyi: a Ludovikás cucchoz: mik azok a fa építmények a fák között elszórtan? közWC? pihenõk? vagy csak sima meetingelõ helyek?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra