63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#61166 Kellemes Ünnepeket skacok -
marcee #61165 Tudnátok ajánlani nyomásérzékeny kapacitív tollat windowsos táblagéphez? Az sem lenne hátrány, ha megvásárolható lenne bp-en a következő másfél napban. -
nenad #61164 vajon hany processzorral szamoltak? -
nenad #61163 van valahol pár példa, az oldalukon csak feature list van nem látok videókat... -
#61162 Szerintem Phoenixnel kb. minden modern megoldas jobb es gyorsabb. Realflow-t leszamitva, de az egy oskovulet. -
zenoka #61161 ugy sejtem hogy diktatura lesz eleinte:) -
nenad #61160 gyakorlatban - épitlszeti viz - elég kicsi a haszna a formára növekvő fának, ehelyett jobb lett volna egy igazán realisztikus fa generátor. Esetleg egy bokor generátor.
Poén,
a folyadékszim jobb mint a phoenix? érdemes megnézni? -
putyi #61159 a látványtervek igen, de a mozi.... -
putyi #61158 csak szőrmentén néztem, de egyre jobban érdekel a houdini. Tetszik a gondolkodásuk, hogy mindent úgy oldanak meg, hogy bármire használható legyen. -
#61157 Folyadékszimulációs részét nézted már? Akadnak stúdiók, akik Houdinit kifejezetten arra használják, amióta kijött az új engine beléje. -
#61156 Elég pofásak mostanság a mega/giga beruházások látványtervei: Múzeumi negyed -
putyi #61155 még három csandes hónap és jön a tanácsköztársaság :-) .
Kitartás, utána úgyis rosszabb lesz! :-) -
putyi #61154 Eléggé odabasz. -
zenoka #61153 marc 21 re van kiirva.:) -
putyi #61152 Mikor jön Zénó 2.0? -
zenoka #61151 en azt meg egyszer sem inditottam el:))) -
zenoka #61150
el kenne adni egy kanapet, egy iroasztal, 2 monitort..:) aztan osszeszerelni vagy 3 szekrenyt 1 kisagyat (nahjo utobbikat megcsinalom elobbik a feladat:) -
nenad #61149 ha valakinél van s.o.s meló még karácsony elé érdekel. emailben [email protected] -
putyi #61148 nabassz, kilőve a virtuális tünti, vagy marad a 3dsmax-os populate :-) -
zenoka #61147 szerintem napokig nem nez ide masnapos mint atom :)
Al: szamomra ez nem jarhato ut.. varosi gyerek vagyok nem szeretem a mezogazdasagot a favagason kivul... -
putyi #61146 Azt a Digic-kel kell megbeszélni, nekik most van egy csomó hasonló shot-juk az AC United kapcsán.
Visual Harmony, Egyeztetsz a nevünkben? :-) -
#61145 Előbb kellene egy látványterv a tüntetésről -
putyi #61144 Ez király egész addig, ameddig nincs gyerek(és van egy ficx jövedelmed valamiből), utána viszont igencsak korlátozó tényező az egész családnak.
Ettől függetlenül én is szoktam szőlődombról lefelé kocogva ábrándozni, de aztán mélyet szippantok a gombaölőből és visszatérek a földre.
-
#61143 Tanya. Kúttal, és termőfölddel 4-5 főre, szőlővel, gyümölcsössel, tyúkkal, kecskével, malaccal. És mindenki elmehet a sunyiba. Most még meg lehet csinálni. Ritka, de részemről ez most nem cinizmus. -
zenoka #61142 ez tokeletesen igaz :) csak azt akartam irni hogy akkor dupla szopasvan egy evben.. egyszer evvegen es egyszer evkozben:D -
putyi #61141 no, de választások 4-5 évente vannak, évvégét meg minden évben tartunk.
-
zenoka #61140 ev vegeknel mar csak a valasztasok elotti honapok szoktak durvabbak lenni:) (tokmindegy melyik oldal erzi hogy cserelik).. -
putyi #61139 én amióta a pályán vagyok(16 év) azóta ez a tendencia, de valóban arról van szó, hogy le kell zárni az évet, úgy, hogy minden kész van. mert mi lesz ugye, ha a jövő év elmarad. itt maradunk az idei évvel, meg a félkész tervekkel, amiket nem tudunk befejezni :-). -
putyi #61138 menjünk tüntetni, annak most nagy divatja van(kérünk pénzt gyuri bácsitól :-) ) -
zenoka #61137 ilyen ez.. elmult honap 60-70+ oras munkahetekrol szolt (nem panaszkodom legalabb nem fizetik ki juhee..)... tervezesben ilyenkor azvan hogy megmindent kuldjunk ki hogy szamlazzunk hogy az idei eredmenyhez tartozzon mert csak pozitiv merleggel lehet indulni kozbeszerzeses munkakert... pedig az egesz csak a konyvelo varazskepessegein mulik... -
#61136 És mit szól mindehhez a szakszervezet... ezért fieztjük itt a látványtervező tagságit. :( -
#61135 Ez most a tendencia úgy látszik. Nálunk is mindenki utolsó héten akar engedélyes terveket, meg jó lenne, mert Ő elmegy telelni szombaton és csak jan. x-kor jön vissza, és addig jó lenne nézegetni a terveket, hátha még kiokoskodik vmit
Meg ugye sok cégnél most kell "elbaszni" az évvégi manit ezért gyorsba megrendelnek terveket, de tegnapra. Igaz pályázat csak tavasszal lesz kiírva, de legyen meg nekik még idén az engedély.
Amúgy nyáron is szokott ilyesmi hullám végigvonulni, mikor visszajönnek újgazdagék a nyaralásból és ŐK ott tök jól kigondolták ezt, meg ezt, módosítsuk már a beadott eng,/kiviteli terveket.
-
#61134 első kép:
A vezetőség ha lenéz, csak a szart látja, a beosztottak ha felnéznek csak a seggfejeket (angolul az asshole-al jobban kijön :D) -
putyi #61133 ez történetesen villa, de ez egy népi játék. megrendelő elsóhajtja magát, hogy elutazik x napon és rá szeretne még nézni, erre az építész munkáját féltve(mert ilyen kultúrált piacon élünk) összekapja magát, hogy "igenisértettemidetessékhamuzni" és szól, hogy izé változott a program, majd szól, hogy ő korábban menne a megbeszélésre, mi pedig mondjuk, hogy "igenisértettemidetessékhamuzni".
Az alábbiak a fent említettek képi bemutatását szolgálják. Különösen a 2-es aktuális:
-
putyi #61132 Persze, így is csináljuk, csak megjegyeztem, hogy jön karácsony() -
#61131 Karácsonyra mi az istenért kell látványterv?
Mert hogy nálunk jelentkeznek, hogy basszus karácsony és adni kell a dolgozóknak/ügyfeleknek valami szart, megszokott de mi történik ha nincs a fa alatt egy irodaház látványterve? -
#61130 Fél nap az legalább két irodaház. Reggeli előtt egy, ebéd előtt egy. Nem értelek. -
putyi #61129 Most már biztos, hogy közelít a karácsony. Az eddigi 1-2napos hatidők, most egy fél napra csökkentek :-(
-
GixEr #61128 Ez rosszabb mint egy boolean...
Sose hasznaltam egyik Graphite toolt sem, de igy hirtelen proba utan nem is akarom. Inkabb nezz szet scriptspot.com-on, biztos talalsz hasznosabb es kevesbe bugos toolt.
Sajnos, ha mar az undo nem eleg akkor marad a kezi javitgatas :( -
blountex #61127 Érdeklődnék, hogy mi arra a megoldás, hogy ha én Swift Loopot használtok egy elég egyszerű modellnél többször is, azonban rájöttem fölösleges néhány helyre, akkor hogy tudom ezt eltüntetni, hogy ne okozzak kárt?
Elvileg Backspace-el törölhető, de utána elég összevissza állnak a polygonok valamint TurboSmoothnál is elég hülyén néz ki az egész.
Utoljára szerkesztette: blountex, 2014.12.16. 13:13:56