3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3Ds MAX :)
link
\"So always look on the bright side of death\"
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
elinditod a parancsot kivalasztod az objectumot.
megadod az elso pontot majd hogy hova akarod igazitani aztan a masodikat es annal a celpontjat es kontinyuuu (3 dik pont altalaban nem kell) majd meg rakerdez hogy nagyitani is akarod e vagy csak elso pontot helyere tenni es iranyba tenni..
annyira fasza tool😄 meg fizetnek is erte ha lenne maxhoz😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/stone-placement-tools
2013-as alatt teszteltem, mûködik (a hozzászólásokban van a megoldás).
Mi ez amúgy vmi szállodakomplexum?
A homlokzatok textúrák?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Hétvégére szeretettel. Asszem belefér az NFR kategóriába, mert kb. egy napom volt rá.
csillio idot sporolnek..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyébként nem nekem kellett csak segíteni próbáltam valakinek.
Nyilván a kerethez képest a legjobbat szerette volna.
A normálisan felépített scenet is gyorsabban rendereli egy "erõs gép" mint egy gyenge.
Nem, nem eros gep kell neki, hanem normalisan felepitett modellek, jelenetek.Rendesen beallitott renderbeallitasok.
Ma epp megfejeltem az asztalomat mikor egy 4x3cm-es plan-en talaltam egy 18000x X pixel felbontasu texurat ami bent volt kb. 150x (arjelzo cimke az asztalok sarkan). A bolean sokszoros hasznalatat nem is emlitve, pedig szukseg az nem is volt ra.
Visszaterve a gepre. I7 lehetoleg legutolso kiadas, X GB memoria (minel tobb annal jobb, passzolva az orajelekkel stb.), Swap-ra SSD (windows sajatja is oda pakolva), Videokartyanak meg barmilyen GTX ha az Nvidia palettajat nezzuk, de ez szinten penztarca fuggo. Nagyobb szam-nagyobb power)
De ez csak az en velemenyem.
16gb ram meg 120as ssd gondolom szükséges, de hogy intel vagy amd meg vga kell-e azt nem tudom.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

3dsmax 2014
Ha backburner munkát, ami éppen fut (a saját gépemen), csak úgy ad-hoc módon, a renderelés félbeszakítása és a feladat törlése szándékával csak úgy kitöröl az ember, akkor a 3dsmax elfelejt egy csomó beállítást (pl billentyûk, a preferences beállításokat, lebegõ paletták), úgy indul, mintha elõször futtatnád.
Csak szólok...
https://fxmason.blogspot.com/
Most kezdtem el tanulni a program használatát és úgy voltam vele, hogy az alapokat megtanulni elég egy régi verzió is, vagy rosszul gondolom?
https://fxmason.blogspot.com/
3ds Max 7-tel kapcsolatban lenne hozzátok egy kérdésem:
Ha kreálok egy objektumot, például egy boxot, majd kettévágom valamilyen szögben a Slice modifierrel, akkor úgy kezeli a testet, mintha annak csak oldallapjai lennének, ergo "belelátni" a box belsejébe.
Hogyan tudom azt megoldani, hogy a vágási felület mentén is egy síkot kapjak, mintha a test "anyaggal kitöltött", tehát tömör lenne?
Válaszotokat köszönöm!
- Ha letiltom a gammát a preferences-ben, vagy h engedélyezem, de 1.0 gammát állítok be miért nem ugyanaz a kép végeredménye?
-Ha mondjuk 1.8-as gammát állítok be, akkor a bitmapoknál miért 2.2-vel olvassa be a képeket?
Nooormááááááális....? 😄
Pro Trajectory Handles
Nem keveset gyorsít a munkafolyamatokon. Van diszkont verzió is a perzsa boltban.
per aspera ad astra
amugy volt mar nadasos kepem is
jah és Holt-Körös partja ;-)