3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szemet és agyat kell megetetni mindig.
\"So always look on the bright side of death\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szep lett!😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A képek meg nagyon szépek lettek. 😊
Énis, énis! hiúságból: Egy Kettõ . Még work in progress, animáció framejei, jelenleg azon töprengek, hogyan lehetne szép embereket tenni bele.
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
A felsõ ablakban hogy a túróban tükrözõdik egy fa? Hegy van a kamera mögött?😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
en errol a koszrol beszelek
nekem ezzel van bajom.. 1-2 ev es valami borzalmasan nezne ki szerintem.. nincs erre valami franko epiteszeti megoldas rejtett eresz vagy barmi..? oke a egy klasszikus pecon is elofordul de azert ott az eresz sokat segit.
És egyben meg is beszélhetjük, hogy kinek melyik tetszik jobban.
A lefolyásokra(kosz) visszatérve. Ebben a képben igazából az a modellezési truváj, hogy meg tudtam csinálni az archicad-es modellel. Gyakorlatilag a koszolós programok nem mûködtek megfelelõen(még a richdirt sem), így ki kellett találni valamit, ami nem textúra festés és nem fotosopos maszatolás.
Al: patina ide vagy oda de a 2 eves vizkoszolodas nem szexi..😊
Tudod, csak iso 100-as film volt nálam, az pedig sajnos este már kevés :-).
No meg a filmconvert pro is közrejátszott, bár a zaj mértékét asszem 10%-ra csökkentettem.
direkt lett ilyen zajos?
egyebkent sose tudtam mire jo az olyan teto ahol nincs vizelvezetes es igy bekoszolodik a fal?
the world is mine
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
bizonyits..
35+ lol 40+
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ha valaki tud én tudok ilyet...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
az hogy ilyen minosegben nem tudsz igy alkotni..
Haat nezd szerintem max 5 ember van az orszagban aki nfr szinten ilyet tudna (te nem vagy kozte.. ebbe semmi ciki sincs ez egy allapot oszt pont)... studio szinten az mas teszta persze.
vagy az hogy mi jatszodik a kis fejedben.. ezt is kifejtem... tenyleg nem ertem miert volt erre szukseg.. mire bizonyitek vagy mire jo ha megprobalod atbaszni a topicot?
vagy fejtsd ki hogy mi a szemetseg es mi a lejaratas..
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
aldaryn már csak sportból (és hiúságból :-) ) is szõrözött rajta egy picit.
meg visualharmony is kételkedett, mert wire-t kért.
ilyenekért más liberálisabb helyen ban jár.
ha jol emlexem nyilvanosan kertem bocsanatot vagy 5-6 eve egyszer amikor tenyleg fasz voltam.. viszont te permanensen hivogattal mindenfele faszsaggal amikor pesten jartal alig birtalak lerazni..
es te meg eltunogetsz, x havonta megjelensz vilagmegvalto hulyeseggel (pl hogy van a kis zold emberes friss uj vilagmegvalto energias projected) es trollkodsz.. beszelsz osszevissza
ki a faszt erdekel hogy mikor kezdtel 3d-zni..attol meg nem hozod azt a minoseget amit gondolsz..
hat jelents ha megtudod mondani mi volt ebbe becsuletsertes.. csak kerdeztem hogy mi jatszodik le, hatha megertem...
1.) ha sertegetni akarlak akkor ennel cifrabakat mondok..
2.) most jon az hogy mindenki menjen a picsaba es eltunsz fel evre?
nem kell a cukorbetegségre meg rendszeres szexre hivatkozni.
maradjunk annyiban hogy én már akkor is 3dztem amikor te még nem tudtad hogy mi van, illetve meg AL meg se született.... LOL.
Nem kellene hogy ennyire elmenned, nézd meg hogy mit írtál ide....
"meg ize.. szoval ott bukott a dolog hogy ilyen minosegben te nem tudsz alkotni..
es ugy igazabol meg tudod mondani mi jatszodik a kis fejedben?"
Feljelentselek becsületsértésért? Zeno?
Zeno, hahóóóó kezelés? Inzulin? Megint bocsánatot fogsz kérni ahogy szoktad privatban, + stb, minel keresel te egyébként engem...
meg ize.. szoval ott bukott a dolog hogy ilyen minosegben te nem tudsz alkotni..
es ugy igazabol meg tudod mondani mi jatszodik a kis fejedben?
egynek jó volt majdnem mind bebuktátok!
xd
https://fxmason.blogspot.com/
Nekiáll homokórázni a kurzor, olyankor meg is áll a progi, procihasználat felmegy 50%-ra, aztán pár mp múlva megy tovább normálisan. A memória használat nem ugrik meg.
per aspera ad astra
Nézzétek meg milyen munkák születtek a Batman Modeling Challenge versenyen. Segítsetek eldönteni ki volt a legjobb!
Batman Modeling Challenge: Szavazás!
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György