63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#60966 Én úgy vettem észre, hogy ez a móka a windows user adatok mentésének bugjával kapcsolatos, néha, ha rosszul áll le a rendszer, vagy a csuda tudja mi, egész user profilok képesek törlődni. -
bencsab #60965 hiába mentem el (mert amúgy el szoktam), a párbeszéldablakok helye valamaint a preferences beállításokat nem menti el, azokat újra be kell állítani. nem nagy meló, de bosszantó. -
nenad #60964 volt. el kell menteni az ui-t
meg minidg elofordul az uj maxoknal is?
-
bencsab #60963 Volt már olyan nektek, hogy elindítottátok a maxot és úgy köszönttött rátok, mintha először fuittatnám... magyarul minden UI beállítást elfelejtett. Ez már velem többször is előfordult, de teljesen szabálytalan időközönként. Most két naponta, legutóbb meg 3 hónapja. -
nenad #60962 "Aki másnak felbontás...!" - ''az pixelized lesz"
-
TI1986 #60961 Gondolom png-t mentesz es alphas. Amit csak a windows jelenit meg fehreren, de photoshopban megnyitod akkor mar egy layert kapsz hatter nelkul, egy alatta levo layerre akar ki is toltheted barmilyen szinnet vagy kepet tehetsz moget. Ha jpget vagy nem alphas pngz mentesz akkor fekete lesz a hatter, azt menti le amit maxban latsz. -
Carl Davies #60960 Ha beállítok valami backgroundot akkor is mentés után fehér lesz a háttér ... -
Carl Davies #60959 Helló! Van egy kis gondom, mégpedig az, ha megnyomom az F9-et akkor fekete a háttér, de amikor az F9-es képernyőn szereplő képet elmentem, akkor a képen fehér lesz a háttér. Mit állítsak át, hogy fekete legyen? -
TI1986 #60958 Sziasztok,
3D látványtervezőt/modelezőt keresek teljes munkaidőben.
Elvárások:
3D Studio Max és Vray alapos ismerete
Photoshop ismeret textúra készítéséhez, illetve utómunkához
Előnyt jelent:
Animáció készítésben szerzett tapasztalat
Solidworks, Rhino vagy egyéb NURBS modelező program használata
Munkavégzés helye:
Budapest
Jelentkezni önéletrajzzal, referenciákkal és a fizetési igény megjelölésével az alábbi email címen (email méret ne haladja meg a 10MB-ot)
[email protected]
-
#60957 :D -
#60956 banner, áááá -
bencsab #60955 Vagyis elvileg jól betölti, mert rendernél jó, csak a viewportban nem... -
bencsab #60954 Valami a vrayproxy betöltésénél szaródik el, mert ezeket a kis kockákat nem is a pivot szerinti helyükre rajzolja, hanem szanaszéjjel a jelenetben. -
tilbury #60953 perspektívnél ()vagyis mellette, ahol állítani lehet az egyes nézetbeli különbségeket) jobb gomb, majd lighting and shadow-nál nézegess.
igaz max2014-et még nem használtam, de 2013-án így van. -
Carl Davies #60952 Helló! 2014-es max-ből el lehet tüntetni a perspektív nézetnél lévő árnyékot? Alapból ami van ha csinálunk akármit. (nem rendernél) -
#60951 Adaptive degradation? -
bencsab #60950 Nektek volt már olyan, hogy a fájl kinyitása után a VrayProxy tárgyakat csak kis kocka formájában jeleníti meg? Amúgy jelen vannak az objektumok, mert ha renderelek képet, akkor jól a helyükön vannak. Ha kijelölöm a tárgyat és megjelenítési módot váltok nála, akkor viszont szépen kirajzolja... -
#60949 igaz :(
És milyen kifizetődő! Tegnap is csomó érem esett a kajak-kenu vb-n
-
#60948 Stadion minden 15 000 főnél nagyobb lélekszámú településre kell. Tudhatnád. -
#60947 szép és jó
csak az a fránya stadion -
#60946 Köszi! :) -
zenoka #60945 jol megneztuk nappaliban kiteve nagytevere:D fasza lett:) -
#60944 (Az a pár hónap lassan egy éve. Basszus. Repül az idő... ) -
#60943 Csináltunk egy ilyet még pár hónapja. Most lehet mutogatni.
(Állóképek a filmből ITT (Facebook) ) -
#60942 Tedd ki jobbklikkes menüre a trim és extend commandokat, akkor vertex és segment módban is megcsinálja. Igaz, egyből átvált spline sub-objectre, de legalább nem neked kell. -
bencsab #60941 vajon ki tudja, hogy mi a logikája annak, hogy a splineoknál segment módban nem működik a trim és az extend parancs? értem én hogy járt utat járatlanért el ne hagyj, de hogy a 3dsmax 10-15 év hordoz nagyjából változatlan formában egy alapvetően rosszul felépített vonalrajzoló metódust ez kiakasztó. öreg motorosoktól elnézést, szerintem fél évente kifakadok itt emiatt... :D -
#60940 Interview with Tamas Medve
hmm szép képek....... -
bencsab #60939 És ugyanezzel négyzetesen arányosabban kevesebbet lehet kérni egy melóért. -
#60938 Lemodellezni egy üdülőközpont kertjét - 4 óra. Collapsolni egy növény 13 ezer levelét egy objektummá 3 óra. :) -
#60937 Valamivel kompenzálni kell, hogy itt kétszer annyiba kerül a hardver, mint USAban. :D -
GixEr #60936 Nalunk ezert van kulon Mail/Web/file szerver.
Amugy reszvetem :S -
bencsab #60935 Hát, erre gondoltam én is... ha összeadnák számológéppel, kiderülne, hogy kinek van több a rovásán, mi? :D -
#60934 Gondolom a "Prog" és "Staff" nevű volume felvetne bizonyos jogi kérdéseket, de még körbejárjuk a dolgot, mert van benne realitás. -
bencsab #60933 Ez durva! Szerintem is tegyetek rendőrségi feljelentést! Vagy ez egyéb okokból kifolyólag nem járható út? -
Midas #60932 Kb kötelet az ilyennek. -
#60931 Azt még nem tudom, hogy magyar volt-e, van két leadás, amit elég kellemetlenül érintett a támadás, úgyhogy most próbáljuk utolérni magunkat, és újraalkotni az elveszett adatkat. (Aki MAX-ezik, annak ez rutin, uygebár...), ha azok megvannak, akkor tüzetesebben is meglesem, mit hagyott maga után a támadó. -
zenoka #60930 Nah az ilyet tenyleg meg kell csapkodni egy klasszikus T kormanyzarral. -
#60929 Magyar volt? -
#60928 Az a vicces, hogy a névjegyét itthagyta, logfileokba írt üdvözlő üzenetet a kedves hekker... :D -
zenoka #60927 gondolom eselytelen visszanyomozni hogy honnan ki miert? :S