3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az adaptive samplerer és a probabilistic light sampling nagyon jó dolog mellesleg.
per aspera ad astra
a chaos-os besorolás alapján eddig mindenki expert volt.
asszem a multiscatter és a forestpack együttmûködik a 3 bétával. de majd kipróbálom.
A diszkont verziókkal igen. ForestPacknak is.
Viszont jelenleg nincs olyan funkció benne, ami miatt mindencsudaképpen ezt kellene használni, úgyhogy a diszkont verziók kivárhatók mindenbõl. Ráadásul az UI átrendezgetése tapasztalt VRay felhasználóknak inkább bosszantó.
per aspera ad astra
-kaphatok egy poharral en is" 😊)))
2014 hez van csak fent azt meg nem szeretem😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
új liszenszelés van, ami eléggé föl fogja pörgetni a diszkont áruházak látogatottságát, ugyanis külön vásárolsz render node-ot, mivel a ws csak egy gépen mûködik. mindez természetesen a vásárlók kényelmét szolgálja :-).
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Vannak benne hibák, de hát ez van 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AutoPlace
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
miauu's Work Plane supports spline objects. I added this support in the last version - 1.17, which is not released yet. But if you buy the script I will send the version 1.17 .
Only Align Selection To Work Plane not works. This mean that you can project selected knots onto the work plane.
You can align the WP 1, 2, or 3 selected knots, that can be on different splines in the main spline.
You can align the WP to 1 or 3 segments, that can be on diferent splines in the main spline.
Attached is a video where you can see how the WP works with splines.
Best Regards!
Kostadin Kotev"
Már szaladok is érte a boltba...
Probáltam, kijelölni a bordert és shift+ move másolni,de extrud lett belõle, a detach is hasonló eredményt adott.
A lényeg, hogy az eredeti modell körvonalát akarom mégegyszer lemásolni de csak vonalba, hogy abbol indulva folytassam a modellezést és igy a végén biztos hogy passzolni fog egymáshoz a 2 egység.
\"So always look on the bright side of death\"
persze nem egy csavarrol beszelek es nem is egy barmilyen ingatlanrol (utobinal meg szerintem ha mar igy boolenezve oldod meg a dolgokat van gy olyan erzesem hogy ez normalis mesht general mert nem tul bonyolult feluletek). de en siman ezt a workflowt hasznalnam ilyen melohoz.... sot multkor kellet modelleznem ilyen Makovecz fele tetoket.. ha a farkam csapdostam volna oromombe ilyen feature-ert, ahlyett hogy kezzel epitgettem azt a szart.
per aspera ad astra