3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
na szal ti hogyan csináljátok/csinálnátok a bögrén a félet? mert most elárulom, ez csak egy cylinder + bend neki.
igy csinálnátok ahogy én vagy inkább valahogy kiextrudálnátok a bögrébõl?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Youth
Hát tudjátok, még kezdõ vagyok!
A koffeint is tartalmazó forró csoki fincsi lehet(szal el lehet fogadni kávénak 😄) csak hát eléggé nehézkes a fogyasztása. 😛
mindenki döntse el hogy hogyan áll neki a reggeli kávézásnak kockabögrével 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Csináltam animációt TIF-ben mentettem el hátha ki kell cserélni a hátteret, szóval bepippantottam az alpha channelt.
Az a kérdésem ezt hogy tudom .MOV-ba menteni mondjuk 10 frame/secre?
mert csak a virtualdubbal tudtam egyáltalán megnyitni a tif-eket és menteni avi-ba. De én egybõl MOV-ba szeretném...
Ez is roller, szopatnak még ilyen lyukat rá még olyan matricát ááá mégse inkább amoda. ehhh. de remélem most ezzel vége lesz.
Elõre is köszi!
Youth
mar lattad csak azt gyurtam tovabb😄
Szoval ebbe sztem pár vertexel megoldható egyszerûen.
\"So always look on the bright side of death\"
kavedaralo lett.

2-es tutorial ló sakkfigura rajzolása, ez meg is van, de amikor a végén boolean elemmé akarom alakítani, olyan lesz mintha összegyûrték volna, miért is? köszi!
Majdha megérjük a 70-et<#vigyor2>#vigyor2>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
link
Mal: MSN-en neha vagyok... de csak ritkan. Delutan beugrom a Leedsi job centerbe csak ugy kivancsisagbol, kell-e valakinek egy Mayat tudo takarito vagy mosogato fiu.😊
Rohadtúl öregszünk .....
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mondjuk nem is sok 20 év körüli van aki sokáig is birja itt.
Met: azt meg meg kell elni😄
BSZ 😊
(Okt 22.én leszek 33<#hehe>#hehe>)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
It\'s good to be bad.
Neked is boldog születésnapot !!😊)<#pias>#pias>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
minkettotoknek! :-)
boldog szulinapot neked😄D
bar en csak 27 lettem😄D
volt valami ki hány éves, éppen tegnap lettem 34 <#pias>#pias>, meg ugy max 4 éve foglalatoskodok 3dvel.
Valami jégkockám nekem is volt de nem lelem😞
:S
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Amúgy mnit csináltál a kommentemmel? 😄
Tegnap választoltam a ds21re, vagyis kérdeztem, hogy: miért ilyen szigorúak a szabályok, miért taszítanak el egybõl pereskedéssel az oldal látogatásától? Mi volt ennek az elõzménye dióhéjban?
Szal ezt írtam, de akkor lehet, hogy csak haluztam? 😊
üdv,
Frenk
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Lehet jobb is lenne félkész tutorialokat csinálni. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az Evermotionos tutorialt csinálom, kész az ajtó a kocsi eleje és a motorháztetõ, elkezdem nézni az 5. videot és abba meg már kész a kocsi hátulja, mondom f@sza, biztos úgy gondolták, hogy az eleje elkészítéséhez használt technikákkal meg lehet csinálni a hátulját is, nagy nehezen megszenvedtem a hátulját, most nézem a videót tovább és én hülye azt nem vártam meg, hogy kitörölje a hátulját és mutassa, hogy mit hogy kell. Na mindegy megszenvedtem vele de kész lett és így még jobban is tetszik mint az "eredeti" 😊 Most megnézem mit hogy kellett volna 😄