3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweep2rails :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

zsolesz92
de akkor már kérdés is. és nem tom mér nem egy posztban ment.
na szal ti hogyan csináljátok/csinálnátok a bögrén a félet? mert most elárulom, ez csak egy cylinder + bend neki.
igy csinálnátok ahogy én vagy inkább valahogy kiextrudálnátok a bögrébõl?

zsolesz92
köszi 😉

jo lett😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

youth
hehe köszi de miközben mentem ki mosogatni a konyhába, belerútam egy eredeti quicktime 7 pro dobozba 😊

Youth

zsolesz92
Na nekemis kész a speed.
Hát tudjátok, még kezdõ vagyok!

A koffeint is tartalmazó forró csoki fincsi lehet(szal el lehet fogadni kávénak 😄) csak hát eléggé nehézkes a fogyasztása. 😛
mindenki döntse el hogy hogyan áll neki a reggeli kávézásnak kockabögrével 😄

Jaja, azzal a legegyszerubb sztem. Ha meg keresel, akkor az en "online boltomban" megkaphatod, irj privit, ha kell 😄

youth
Tényleg, de csak a pro tudja, megnézem van e valahol...

Youth

quicktime is tuggya..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

akkor ps-el gyakorolni kell😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
a ráforditott idõ is 5 perc volt,ebbõl 4 a ps😊

\"So always look on the bright side of death\"

hehe de csuszik az uw a fogon😄

youth
Üdv skacok!

Csináltam animációt TIF-ben mentettem el hátha ki kell cserélni a hátteret, szóval bepippantottam az alpha channelt.
Az a kérdésem ezt hogy tudom .MOV-ba menteni mondjuk 10 frame/secre?
mert csak a virtualdubbal tudtam egyáltalán megnyitni a tif-eket és menteni avi-ba. De én egybõl MOV-ba szeretném...

Ez is roller, szopatnak még ilyen lyukat rá még olyan matricát ááá mégse inkább amoda. ehhh. de remélem most ezzel vége lesz.

Elõre is köszi!

Youth

ThomasGins
Hehe kávénfrspeed,idõt fáratságot nem kimélve.
Modellezés 1perc😄
link1link2

ok, köszi
thanxi
mar lattad csak azt gyurtam tovabb😄

ThomasGins
jó lett a mat nagyon

ThomasGins
boolean nem a legstabilabb,dolog próbáld meg megszokni inkább lemodellezni mindig ami kell,és csak legvégsõ esetben használd.
Szoval ebbe sztem pár vertexel megoldható egyszerûen.

igen, de a száját úgy lenne jó kivonni... asszem

boolean
Nah akkor en leszek az elso "kave speedes"
kavedaralo lett.

hmm en megneztem most a lo medelezest oda nem kell boolean muvelet ha jol lattam..tegyel be kepet!

sziasztok, én vagyok aki 1 hete kezdte. eddig próbáltam visszafogni magam kérdés ügyben, de ezt nem találtam sehol.
2-es tutorial ló sakkfigura rajzolása, ez meg is van, de amikor a végén boolean elemmé akarom alakítani, olyan lesz mintha összegyûrték volna, miért is? köszi!
fle go
Köszi mindenkinek a gratulációkat! Méghogy vén trottyosok lennénk?
Majdha megérjük a 70-et<#vigyor2>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
kicsit visszavonom 260mega a demo...

ThomasGins
Aranyos kis progi
link

Boba
Repulon mogottem ket fiatal (nem tobb mint 25) magyar srac volt. Arrol beszelgettek, hogy kijottek kalandvagybol es ittragadtak. Az egyik hazakat ujit fel/tervez at/rendez be ujra... (Hallod Al?😉 ) A masik meg valami szamitastechnikai izebize, nem ertettem pontosan mert zugott ez a vacak gep es mormogtak korulottem ossze vissza.

Mal: MSN-en neha vagyok... de csak ritkan. Delutan beugrom a Leedsi job centerbe csak ugy kivancsisagbol, kell-e valakinek egy Mayat tudo takarito vagy mosogato fiu.😊

aaa akik gyorsan dobbantanak azok inkabb tizen eves korosztalyhoz tartoznak szerintem😄

hehe, ez jo szoveg! 😄

Malakai
Én meg kis taknyos vagyok a 23 évemmel. 😛

Amúgy Hi Boba! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
BSZ fiatalok .. én 14. én töltöttem a 29 et :s
Rohadtúl öregszünk .....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Met
én se régóta vagyok itt, mármint Maxos "pályafutásom"

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
Én is 33😊
Mondjuk nem is sok 20 év körüli van aki sokáig is birja itt.

TG:thanxi😄

Met: azt meg meg kell elni😄

Met
Ezt a sok vén trottyost 😊
BSZ 😊

(Okt 22.én leszek 33<#hehe>)

ThomasGins
BSZ az uraknak!

Üdv mindenkinek! Utóla Boldog Születésnapot az uraknak! 1 hete mást se csinálok csak a hightech motoromat poligon törlés ujratervezés->poligon törlés ujratervezés...stb és már hányok😄 de egyszer úgy is elérem a világrengetõ formát és akkor majd...😄 További jó estét mindenkinek!

It\'s good to be bad.

Boba
Udv mindenkinek innen a kodos albionbol.😊 Ma hajnalban erkeztem, szoval meg kicsit koma vagyok, tobbet nem is irok... azert is sorry, amiert mind a ket topicba ugyan azt irtam be😛 (Nemnem... nem copypaste)

Csatlakozom, boldog szulinapot a "fiatalsagnak"! 😊
koce baar iden eloszor nem rugtam be s csak diabetes tortat nyomtam😄 de nem lehetett megkulonboztetni az igazitol😄

fle go
Köszi szépen!
Neked is boldog születésnapot !!😊)<#pias>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Nocsak, boldog szuletesnapot,
minkettotoknek! :-)

nebassz nekem is tegnap volt a szulinapom😄
boldog szulinapot neked😄D
bar en csak 27 lettem😄D

fle go
Hm...visszaolvastam pár oldalt...mikröl maradtam le
volt valami ki hány éves, éppen tegnap lettem 34 <#pias>, meg ugy max 4 éve foglalatoskodok 3dvel.
Valami jégkockám nekem is volt de nem lelem😞

Aldaryn
😊 Jah, szóval semmit, válszoltam.

per aspera ad astra

FRenkie
De fasz vagyok, most látom a kérdést, és a választ is.

:S

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
LOL

Amúgy mnit csináltál a kommentemmel? 😄
Tegnap választoltam a ds21re, vagyis kérdeztem, hogy: miért ilyen szigorúak a szabályok, miért taszítanak el egybõl pereskedéssel az oldal látogatásától? Mi volt ennek az elõzménye dióhéjban?
Szal ezt írtam, de akkor lehet, hogy csak haluztam? 😊
üdv,
Frenk

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Met
persze, ott van a végleges file de annak mi értelme lenne?😊

Malakai
A tutorialok lényege amúgy se az, hogy legyen vmid, amit õ ott megcsinál, hanem, hogy a technikákat megtanuld...
Lehet jobb is lenne félkész tutorialokat csinálni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Met
na most kicsit kiakadtam 😊
Az Evermotionos tutorialt csinálom, kész az ajtó a kocsi eleje és a motorháztetõ, elkezdem nézni az 5. videot és abba meg már kész a kocsi hátulja, mondom f@sza, biztos úgy gondolták, hogy az eleje elkészítéséhez használt technikákkal meg lehet csinálni a hátulját is, nagy nehezen megszenvedtem a hátulját, most nézem a videót tovább és én hülye azt nem vártam meg, hogy kitörölje a hátulját és mutassa, hogy mit hogy kell. Na mindegy megszenvedtem vele de kész lett és így még jobban is tetszik mint az "eredeti" 😊 Most megnézem mit hogy kellett volna 😄

Met
Jah, tényleg egyszerûbb.
Most mit csináljak ha a hülyegyerek azt nem találta meg csak a cut gombot 😄D