63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Aha akkor azert nem mukodott nekem se az elozo szavazasrol lemaradtam nem baj a mostani mar jo lett :) -
Sajnos csak ennyire futotta,időből és energiábol.Ha beférek vele akkor beférek,ha nem nem:)
Na, bevallok egy kis adót,jó móka az ilyenkor :-/ -
következő speeden nagy valószínüséggel lesz normális materialom ha matrcicázni kell :D köszi mindenkinek aki segített, pár óra alatt megtanultam amit megkellett a blendről és az uvw-ről. amit nem tudok az meg nem fáj :) -
Köszi !
Hát kivitelezésben, realisztikusságban Pauly , de ötletességben Zenoka a nyerő ugyhogy ot ta pontom :D -
link -
A szavazós oldal címét rakjátok már ki bannerba ! THX ! :D -
zenoka #44099 :) ugy mar megy:D -
nekem sem akarta, de amikor rányomtam a vote-ra kiirta h lenne egy felugró ablak. azt engedélyeztem, aztán ujra vote-oltam és ugy jó lett -
zenoka #44097 nem fogadta el a szavazatom irta success aztan neztem a resultot es semmi:S -
nenad #44096 votera fel,
free vezet! :D -
zenoka #44095 altaban regi jo szokas szerint modelezes 1 ora max a tobbivel annyit pocsolsz amennyit szeretnel..de nem erdemes sokat ha nem akarod tovabb dolgozni a scene-t:) -
Ja az igaz, hogy nem is láttam a max elkészítési időt megadva :)csak vasárnap este néztem fel a topokra, előtte már vagy 1 hónapja nem is néztem be. -
azért speed mert vasárnap estig a volt a határidő
aka weekend speed -
Fiuk!
Amúgy a speed, most valóban speed, vagy ti az ilyen műveket, amiket csináltatok (q*va jók) nem időre készítettétek?
Én képtelen vagyok beleszorítani a textúrázáson kívűl mást is 1 órába, így a bevilágítás és a render még plusz 1-2 óra p*csölés. -
pauly #44091 oké,mondjuk nem azért tettem be,de akkor mindegy,kicseréheted :) -
nenad #44090 na, estig nem nézek vissza, ha addig látok tubeokat, akkor kicsrélem őket.. ponty -
HI!
A tube contestről lemaradtam, jobb híján egy sütöde tömegvázlatát látjátok:
sütöde 2
sütöde 2
sütöde 2
Frenkie -
rallyeati #44088 Szeretnék most nekiállni egy rally pályának az RBR-hez. Keresgéltem mindenhol, de nem nagyon találtam semmit pályakészítésről, csak olyanokat, amikkel nem sokra megyek. -
rallyeati #44087 Azt nem tudom, hogyan kell felni anyagúra csinálni. Nem krómos, hanem sima könnyűfémfelnist. -
rallyeati #44086 Készítettem egy felnit. :)
Teljesen amatőr vagyok úgy nézzétek. Természetesen nem magamtól, hanem tutorialból csináltam előtte egyet és utána ezt félig magamtól, félig tutoriálból.
-
Ha komoly dolgokra kell,akkor mindenképp realflow. -
pauly #44084 Ájj,nem hangzik túl jól :)
Amúgy egyszer már rosszul mentette el a scene-t,többet nem is tudtam betölteni,de azt hittem hogy a max miatt van,akkor lehet hogy a glu miatt volt :S meg volt 1-2 fagyásom is vele...
Lehet hogy igazad lesz... -
Nekem mindig volt vele vmi kányám,kifagyások,nem mentett rendesen,és nem lehet meshbe menteni normálisan.A PWrapper része viszont bejött,de lehet ezek egyéni bjok:) -
pauly #44082 :) miért?sokat hibázik? -
Majd megutálod:) -
pauly #44080 Sikerült!
-
pauly #44079 ja,szerintem is jó lenne a bannerba...
na kipróbálom már ezt az iaro-t,hátha sikerül képet betenni :P
Épp a glu3d-t próbálgatom...jó kis plugin :)
-
Nem raknátok bele bannerba a szavazó linket? :)
Vagy Al, pls banner alá tedd már be, sztem mindenkinek könnyebb -
pauly #44077 Amúgy meg tényleg mindegy,hisz valameilyken még textúra sincs :))) -
pauly #44076 oké,végülis mindegy,csak én azt hittem :) -
nenad #44075 abban igazad van, hogy azt írtam azokra a fémesekre gondoltam, de mind1, ezen ne múljon, nem hiszem hogy könyebb vagy nehezebb bármelyiket megcsinálni, a következőnek a leírását betesszük az oldalra. -
pauly #44074 
-
nenad #44073 Effendi Bocs, nem vettem észre a képedet, berakom!!!
-
nenad #44072 nem :D -
pauly #44071 Nem arról volt szó hogy fém tubust kell csinálni? 
-
nenad #44070 csak regisztrálj be légyszíves -
nenad #44069 beteszem... -
pauly #44068 Jó lett!
a csempe mondjuk lehetne élesebb,túl homályos a tubushoz képest...meg igen a kupak...amúgy tényleg jó,első ránézésre tényleg fotó :)
-
zenoka #44067 
ha a kupak nem volna benyelnem hogy foto..bar reggel kave nelkul kupakkal is:))
-
Ezt így utólag...