63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Atika :o)
    Aha akkor azert nem mukodott nekem se az elozo szavazasrol lemaradtam nem baj a mostani mar jo lett :)
  • ThomasGins
    Sajnos csak ennyire futotta,időből és energiábol.Ha beférek vele akkor beférek,ha nem nem:)
    Na, bevallok egy kis adót,jó móka az ilyenkor :-/
  • zsolesz92
    következő speeden nagy valószínüséggel lesz normális materialom ha matrcicázni kell :D köszi mindenkinek aki segített, pár óra alatt megtanultam amit megkellett a blendről és az uvw-ről. amit nem tudok az meg nem fáj :)
  • lac coo
    Köszi !

Hát kivitelezésben, realisztikusságban Pauly , de ötletességben Zenoka a nyerő ugyhogy ot ta pontom :D
  • ThomasGins
    link
  • lac coo
    A szavazós oldal címét rakjátok már ki bannerba ! THX ! :D
  • zenoka
    :) ugy mar megy:D
  • zsolesz92
    nekem sem akarta, de amikor rányomtam a vote-ra kiirta h lenne egy felugró ablak. azt engedélyeztem, aztán ujra vote-oltam és ugy jó lett
  • zenoka
    nem fogadta el a szavazatom irta success aztan neztem a resultot es semmi:S
  • nenad
    votera fel,
    free vezet! :D
  • zenoka
    altaban regi jo szokas szerint modelezes 1 ora max a tobbivel annyit pocsolsz amennyit szeretnel..de nem erdemes sokat ha nem akarod tovabb dolgozni a scene-t:)
  • Effendi
    Ja az igaz, hogy nem is láttam a max elkészítési időt megadva :)csak vasárnap este néztem fel a topokra, előtte már vagy 1 hónapja nem is néztem be.
  • Met
    azért speed mert vasárnap estig a volt a határidő
    aka weekend speed
  • Effendi
    Fiuk!

Amúgy a speed, most valóban speed, vagy ti az ilyen műveket, amiket csináltatok (q*va jók) nem időre készítettétek?
    Én képtelen vagyok beleszorítani a textúrázáson kívűl mást is 1 órába, így a bevilágítás és a render még plusz 1-2 óra p*csölés.
  • pauly
    oké,mondjuk nem azért tettem be,de akkor mindegy,kicseréheted :)
  • nenad
    na, estig nem nézek vissza, ha addig látok tubeokat, akkor kicsrélem őket.. ponty
  • FRenkie
    HI!

A tube contestről lemaradtam, jobb híján egy sütöde tömegvázlatát látjátok:

sütöde 2
    sütöde 2
    sütöde 2

Frenkie
  • rallyeati
    Szeretnék most nekiállni egy rally pályának az RBR-hez. Keresgéltem mindenhol, de nem nagyon találtam semmit pályakészítésről, csak olyanokat, amikkel nem sokra megyek.
  • rallyeati
    Azt nem tudom, hogyan kell felni anyagúra csinálni. Nem krómos, hanem sima könnyűfémfelnist.
  • rallyeati
    Készítettem egy felnit. :)
    Teljesen amatőr vagyok úgy nézzétek. Természetesen nem magamtól, hanem tutorialból csináltam előtte egyet és utána ezt félig magamtól, félig tutoriálból.
  • ThomasGins
    Ha komoly dolgokra kell,akkor mindenképp realflow.
  • pauly
    Ájj,nem hangzik túl jól :)
    Amúgy egyszer már rosszul mentette el a scene-t,többet nem is tudtam betölteni,de azt hittem hogy a max miatt van,akkor lehet hogy a glu miatt volt :S meg volt 1-2 fagyásom is vele...
    Lehet hogy igazad lesz...
  • ThomasGins
    Nekem mindig volt vele vmi kányám,kifagyások,nem mentett rendesen,és nem lehet meshbe menteni normálisan.A PWrapper része viszont bejött,de lehet ezek egyéni bjok:)
  • pauly
    :) miért?sokat hibázik?
  • ThomasGins
    Majd megutálod:)
  • pauly
    Sikerült!
  • pauly
    ja,szerintem is jó lenne a bannerba...

na kipróbálom már ezt az iaro-t,hátha sikerül képet betenni :P
    Épp a glu3d-t próbálgatom...jó kis plugin :)

• zsolesz92
    Nem raknátok bele bannerba a szavazó linket? :)

Vagy Al, pls banner alá tedd már be, sztem mindenkinek könnyebb
  • pauly
    Amúgy meg tényleg mindegy,hisz valameilyken még textúra sincs :)))
  • pauly
    oké,végülis mindegy,csak én azt hittem :)
  • nenad
    abban igazad van, hogy azt írtam azokra a fémesekre gondoltam, de mind1, ezen ne múljon, nem hiszem hogy könyebb vagy nehezebb bármelyiket megcsinálni, a következőnek a leírását betesszük az oldalra.
  • pauly
  • nenad
    Effendi Bocs, nem vettem észre a képedet, berakom!!!
  • nenad
    nem :D
  • pauly
    Nem arról volt szó hogy fém tubust kell csinálni?
  • nenad
    csak regisztrálj be légyszíves
  • nenad
    beteszem...
  • pauly
    Jó lett! a csempe mondjuk lehetne élesebb,túl homályos a tubushoz képest...meg igen a kupak...amúgy tényleg jó,első ránézésre tényleg fotó :)
  • zenoka
    ha a kupak nem volna benyelnem hogy foto..bar reggel kave nelkul kupakkal is:))
  • Malakai
    Ezt így utólag...