3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
lassan 40000 hozzaszolas😄😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Youth
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hát a roller designjáért nem én vagyok a felelõs 😊
Miazhogy miért nem dõl el? Hát a fények tartják nem látod? 😊
Youth
grat
ez egy még meg nem lévõ roller, most menne kinn amerikában a reklámja meg bemutatása stb aztán gondolom ha rácuppannak akkor megy sorozatgyártásba. persze vagy 3x szinte újjá kellett építeni mert elõször a régi designt kaptam meg aztán az újat aztán utána amit még odagondoltak. grr... na mindegy remélem nem kell tovább ezzel pöcsölnöm.
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
It\'s good to be bad.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.dailymotion.com/video/x2k3be_lifted_3d
Gyorsan nézzétek meg, mert sajnos folyamatosan törölgetik...<#szomoru1>#szomoru1>
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
per aspera ad astra
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Nem tudom, mit használsz, de ajánlom Firefox-ot Web Developer Toolbarral, ilyen kavarodásoknak nagyon jól utána lehet nézni, meg elég sokat könnyít a sitebuilden is a rengeteg kifejezeten css elemzõ, nézeetõ interaktív tooljával.
per aspera ad astra
Egyszeruen nem hittem el, ahogy eltuntetem a pontosvesszot megy, egyebkent ha nem hiszed felveszem videora.
Sztem az problema, hogy megcsinalom a tablakat alapbol nested es ugy a csm is berakja a sajatjait es megkavarodik mar a szerencsetlen.
Emiatt szamithat a pontosvesszo...
Cserebe majd megmutatom hova kellett 😄
per aspera ad astra
EMAIL: [email protected]
ELÕRE IS NAGYON KÖSZI!!!! (HA LEHET MINÉL HAMARA😎
per aspera ad astra
Min esetre én kipróbálnám úgy, hogy nem adod meg a width property-t, és inkább nem csinálsz olyan css-t, amiben szándékos szintaktikai hiba van, mert szabványt követõ böngészõkben lehet belõle probléma.
per aspera ad astra
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
De azota se kuldtel el az infot.
Bár az tényleg elég nagy baromság, hogy reg nélkül nem nézhetsz meg egy topicot sem.
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
tudjatok miert bassza szet IE a contect boxokat!
Egy rohadt pontosvesszo miatt.
Ha kitorlod a pontosveszot a css parameter vegerol akkor
mukodik!
VAOOOOOOOOMIUZHALAJAG AUAGA :-)
table.contentpaneopen {
width: 100%;
nem megy..
table.contentpaneopen {
width: 100%
fasza...
Legalabb a honap bugja cimet kierdemli..
koszi
én is hányszor próbáltam már elkezdeni a max-ot de sose tudtam néhány napos szenvedésnél tovább eljutni, aztán mindig közbejött valami más.Könyvbõl milyet tanácsolnátok?
ez megvan:
max 5 gyakorlatok
ez milyen vajon?
könyv