3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Kicsit off, de Zbrush 3.1 update-et nézte már valaki ? Naggggyon dúrva lett...Pl.: ami nagyon tetszik a snake hook simán müxik 3D-ben is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A 10 nap alatt meg torpe szupernova is lehet belole, sok lesz az garancianak...
Megvan a címe!!!😄
Asztali fúzióserõmû (SuFEG)

Rákötheti kedvenc mikróját tévéjét és hûtõjét!
Hogy ne kelljen feleslegesen fizetnünk a villanyszámlát és még a zsebedben is elfér!😄

Reklám!

never get annoyed with energy shortages anymore! we present you the brand new Supplementary Fushional Energy Generator for home use for only 89,90$! buy SuFEG now, and pay less then half of your current bills for energy! (10 day waranty)

It\'s good to be bad.

Úristen😄 Jobbnál jobb ötletek😊 Lehetséges,hogy tényleg folytatnom kellene?! Viszont örülök,hogy a materiálok legalább jók lettek. Bár a legfontosabb nem sikerült. Valahogy el kell érnem ,hogy ne csak egy fehér gömbnek tûnjön,hanem valami olyan ami tényleg világít de látható is.
Egyébként igen az egerem is közrejátszott a dologban, de hogy ez még antigravitációs is lett😄

It\'s good to be bad.

illete ha shadert teljesen mental cuccbol rakod ossze akkor is van.
(surface(dsg) shadow(tranparency base))
Hmm, kijottem a gyakeszbol 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

uhum,bocs, igazad van, ha a fenyforrasra light shadert teszel akkor
van transzparens arnyek...
Gondoltam csak lecsekkolom mar megegyszer!
😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nema bizony, mental ray glass(physical) baszik transzparens arnyekot vetni
(area omni)

Free
Amúgy nekem inkább egy antrigravitációs felsõgõrgõs egér jutna az eszembe. ha csinálnál neki egy asztalt mellé egy hologrammos monitorral, és egy hasonló designben tervezett billel, már kész is lenne a cucc. egy szoba . az ablakon kinézve egy futurisztikus város képe. és voala . eladható mint dekor kép :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

MentalRay anyaggal se? Nemá.
Free
jók lettek a materiálok. kimondottan kellemes.
Amolyan jó a szemnek de meghatározhatattlan amorf érzetett kelt.
a szürreális nonfiguratív keverve a határozott de éles formák keresztezõdésében.
:c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

világítós ablakfelhúzókar
(asszem)
Érdekes,hogy a nagyfelbontásu képen a háttér még mindig zajos. pedig 4/16(min/max) sample/pixel.

It\'s good to be bad.

Igen😛 Most így utólag ránézve hagyni kellett volna a francba eredeti környezetében szürke háttérrel. Jó nagy szar lett. Még a HDR is gagyi lett. Legközelebb megpróbálok valami komolyabbat. Egyébként köszönöm a címet így elsõ körben 😉

It\'s good to be bad.

ez a hordozhato kristalygomb? 😄

It\'s good to be bad.

Jó reggelt mindenkinek! Mivel nem tudom megcsinálni és már nincs is hangulatom szarakodni vele, renderelem a vasalóba integrált webcam ion generátorral ellátott morze puttyogatót 😊 Bár közben rájöttem mi lehet a baj, de ez a projekt már nem fogja megkapni azt a materialt....majd legközelebb.

It\'s good to be bad.

Ja, hoppá, elnéztem az évet. Én az alatta lévõre gondoltam, de mint látszik, az 2006. Sztornó.

Malakai
2006 Augusztus 8.
A ChaosGroup at Siggraph 2007-re katttints rá. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Érti ezt valamelyikõtök:
http://www.chaosgroup.com/news/#72

Itt "first release candidate for version 1.5"-rõl beszélnek. Akkor most az eddigi RC5 az mi volt?

caustics,
mental nem fog neked transparent arnyekot vetni a budos eletbe.

eNiX
Sry, mental rayjel készült. Ami érdekelne ugye az az hogy a pohár talpa alatt normális árnyék legyen - meg persze lehet hogy nem ilyen "tömörnek" kellene lennie máshelyen is.

keine Signatur

Üdv! ha alap rendert használsz, godolom a képen ez raytrace shadow, akkor pl még a normal shadow-al is kissebb állítgatás után egészen jókat ki lehet hozni, ha mentalray akkor mr shadow nem túl bonyolul, bár nekem pont ma kellett volna szarakodnom vele de a rohadt unitok miatt szívtam vele, de minek?! Vrayrõl nem tudok mit mondani életemben 5percet ha eltöltöttem vele

It\'s good to be bad.

eNiX
Talán ez...
Kösz zenoka

keine Signatur

ide toltsd fel:
iaro.3dmax.hu
lasd banner jobbra kozepen😄
imgshackot nem szereti az sg.😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

eNiX
Szeretném megkérdezni hogy mivel tehetném szebbé az árnyékolást ezen.
(Még ugye elég kezdõ vagyok, tutorial alapján van.)
Kösz

keine Signatur

lol és elirtam..nem un hanem inactive..😄

It\'s good to be bad.

ahh most nézem ,hogy utólag még dobtam rá egy meshsmootot és elcsúszott a textura...fakk azért se renderelem újra

It\'s good to be bad.

Na elég volt mára 2 és fél órát elvett az életembõl. PShez abszolult nem értek úgyhogy nem kritizálni a texturát😛 Na jó természetesen szeretném is ,hogy elmondjátok a véleményeteket. Hozzáteszem amatõr vagyok. Viszont soha többet nem egyszerüsítek light shaderekkel, de már nagyon untam mrshadowal dolgozni😊 Ime az "alkotás" tessék figyelmesen elolvasni a matricát(másik oldalhoz szintén már nem volt türelmem)

It\'s good to be bad.

youth
Hahó!
Ha nem sértõdtök meg ide is kitenném :$

Canon EOS 350d tükörreflexes, 8megapixeles váz + canon 18-55mm f/3.5-5.6 objektív + 1GB CF ultra II kártya + Canon BG-E3 portrémarkolat. Megkímélt, jó állapotban van mindegyik alkatrész.
Irányár: 140 000 HUF (alkudni lehet)

írjon privit akinek felkeltettem az érdeklõdését 😊

Youth

õ a folyadék realflow 4gyel készült.. hát egy kcisit tényleg nagy .. na majd ha lesz idõm kicsit még szórakozok vele ..

ThomasGins
Süti!
A folyadék mivel?Kicsit nagy a viszkozitása😊

\"So always look on the bright side of death\"

youth
Jól néz ki!!

Youth

Na egy kicsit szórakoztam miután elémkerült egy ilyen Colás doboz. Na majd valami cimke méég kéne rá.<#vigyor1>

Koszike! 😊

A nagy render mar anno megvolt hataridore. Holnap reggel nehany napra elutazom, de ha visszajovok feltolom, es belinkelem (mondjuk az olvashato feliratokon kivul csak a hibak lathatok jobban 😄)

Joejt mindenkinek!
cukorbetegseg csak intelligencia kerdese (elvesztem)😊
kivancsian varjuk majd a nagy rendert is ha megmutatod a reszletek miatt (mondjuk eleg a 3000*1500)😄
igym asodszorra reszletesebben megnezve plane kurv@jo😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Nagy ötlet mind,nekem bejönnek!

ahh azt hiszem igazatok van nem ér megy egy material se annyit ,hogy tönkretegyem magam😄 Lehet tényleg pihennem kellene ,mert a héten elkezdett lüktetni a fejem mármint ,hogy a fülemmel hallom ahogy lüktet... pihenés pihenés pihenés. Úgyhogy mindenki vigyázzon magára néha tessék letenni a billentyûzetet és kimenni a "friss" levegõre!

It\'s good to be bad.

Na most lebuktam 😊
De nyugi nem en hasznaltam el oket 😛

Amugy anno a palyazathoz volt 1kis rizsa, hogy vegul is arrol szol, hogy a kozteri megmozdulasokon seruleseket okozo eszkozok ilyen egyszeruen biztonsagossa tehetok (mint lathatod mindegyiknel a boztonsag 5csillagos 😉 )
ésezekmikezek?
a kúpból 1 van kinyomva, hogy kerül oda 5 😊 hohohó
Koszi szepen! 😊

A cukorbetegseg viszont nem gyogyithato, csak kezelheto, mig ennel jelenleg azon remenykedem, hogy megjavuljon mutet nelkul minel hamarabb (persze k.rva lassan regeneralodik). Minden esetre mindenkinek ajanlatos zseles-csuklotamaszos egerpadot hasznalni, illetve, mindenki figyeljen oda az ujj/kezfej zsibbadasokra, mert mint a pelda mutatja nem jatek dolog (akar 1eves melo kiesest is okozhat)

A keppel kapcsolatban pedig igen, sajna nem tokeletes, modellezesnel/texturazasnal is elfogyott az ido (lasd puskacso), meg a render beallitasoknal is (leven elokeszuletbe meg kellett csinalni a ~6000x3000 -es rendert is relative zajmentesen), inkabb az otletet probaltam hangsulyozni, ugy latszik nem sikerult annyira, talan nem lett eleg egyszeru, es frappans... Amugy rendes meretbe latszik meg 1-2 plusz info, mint a gumilovedek aljan levo "ne kapd be!" felirat, az "ammo bears" az meg igy is talan olvashato, illetve a felfujhato macskako osszetevoi, mint cica, kavics, e1-e1000, iylesmik...
maxozasnal az azert zavarobb lehet mint a cukorbetegseg...mar amit tudok rola abbol gondolom..
jo lett a gep egyedul a kapszulatarto belsejenek az a folia szeru ize na az lett kicsit muanyagos de jopofa maga az oszhang😄

Csatlakozom a "listahoz" egy guyon tunnel szindromaval, illetve ha mar nyilvanossagra hoztak a kihelyezendo @rc plakatok listajat (es nem talaltam benne magam 😞 ), gondoltam belinkelek 1kis kepecsket, ha mar nehany napot elb@xtam ra...

Free
a Vista "egy remek gyors és tökéletes rendszer"
de komolyra fordítva a szót biztos hogy ,minden sokkal gyorsabb lesz ha visszaállsz XP SP2 re. kisebb a hardwer igénye magának az oprendszernek és több marad a szoftvernek .

Sziasztok!

Google sketchup tökéletes, sok tutorial minden most már tudom viszonylag kezelni, a kérdésem az lenne : (tudom laptop nem modellezésre való), a laptopomon vista van emiatt is akadhat a modellezés? nem akad csak ha sokat mozgatok egyszerre vagy ha valami nagy dolgot csinálok, tehát ha felteszek egy xpt akkor valamelyest gyorsulni fog a teljesítmény?

A latpopba egy integrált GMA950es van ha ez számít valamit

köszi

ikszdé XD

igyon alkoholt az akinek jo a szervezete😄 szigoruan bubimentes viz😄 esetleg lightkola😄

ThomasGins
meg a máját😊

ehehe..szoval ha lesz valaha topic meeting mindenki hozza magaval etelhordoba a gyogyszeret😄

Free
na igen az idegrendszer kimerülése és gondjai okozzák a különbözõ szervi ajokat.
Érdemes megnézni hogy csak itt a mi kis közösségünkben hogy áll az egészség.

kezdve velem szívritmus zavar, aztán ügye te sem voltál valami jól meg vagy . akkor Al sem vesz már tartós teje. És Zénóka is lemondta már a hosszútávú újságelõfizetéseit. :c)))

A maxra amúgy álltalánosságban rá kéne iratni mint a cigire hogy tartós használata halált okozhat :c)

miert szenvedsz ezzel a mental rayel annyit?
Komoly 3ds terveid vannak?
egyebkent vannak ilyen videotutorialok is valahol.
mental rayrol, meg konyv is.
Lehet azzal kene kezdeni, ez a rajovok modszer nem biztos hogy
jot tesz az idegrendszerenek hosszu tavon (viccesen ertem)

így meg lehetetlen fotonokkal számolni. na majd este megpróbálkozom újból.

It\'s good to be bad.