63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Gratula a bogres helyezethez. 
Nenad-nak meg köszi, hogy "szenvedsz" ilyen szavazós cuccal
-
nenad #44064 akkor csak a tubust csináld meg,
na megyek gályáni mert legatyásodom :D -
nenad #44063 lehet a címet is kiirom. -
zenoka #44062 hat ilyen is regen volt nepszeru temaknal forum fooldalan fent vagyunk a top10ben.. -
zenoka #44061 jaja:P marmint az autoban levo kormanyt:) mielott meg politikai topic lesz:) -
nenad #44060 kormány bilinc? :-) az amivel lockolni lehet a kormányt? -
nenad #44059 olyat akartam, de nem jött ossze, mert csak egy tartalmi elem pontozására működik, majd megnézem, hogy ezt esetleg át lehet e írni olyanra, bár biztosan nem egyszerű móka. -
zenoka #44058 wtf
pedig nem igertem senkinek sem sort:)
fel is tetovaltatom:)) jobb vallam meg ugyis szabad:P:)
Al: koszi:)
jovoheti tema otlet: kormány billincs:) -
Ééés neked meg nagy gratula! -
Nem lehet rangsorolós pontozós rendszert, vagy csillagozósat, vagy mittoménmilyet beállítani? Azért kérdem, mert viszonylag kevesen vagyunk, és akkor nagyobb eséllyel nem lenne holtverseny. Nem mintha annyira sok múlna rajta, cak szvsz elegánsabb. Mikor legelőször beléptem, 5 csillag közül lehetett választani, ha jól láttam. -
Rendben megcsinálom akkor:)
Magamat másoltam:)
link:) -
nenad #44054 ZENÓKA, ORRHOSSZAL NYERTÉL!!
MAjd kiteszem rád a logót ha kész lesz.. -
nenad #44053 megvárjuk thomas mestert, legyél kész mára, aztán beindítom a szavazást.
A másikra kirakom az eredményt, kár, hogy nem mindenki szavazott aki regisztrált.. -
nenad #44052 má megint elfelejtett mental rayre váltani...
-
nenad #44051 ez mi? s mi az a elekrtonnyál ami kilóg belőle?
:DD
-
azért igazán befejezhetnéd
Tényleg jó lesz ha 1 hétre n majd a lejárati idő. nekem is több időm lenne mindenre :c)))) -
vagy ezzel benevezek:) -
nah akkor én kimaradtam a tubusbol:) -
Dark Geo #44047 Mi a véleményetek a 3dsmax design 2009ről? ma a kezembekerült és próbáltam megismerkedni vele, ami elsőnek szembetűnt az a számomra még inventorból ismerős "nézelődés" (nem jut eszembe a gyüjtőneve:D) Viszont ezeket a promateriálokat nem sikerült renderelésre birnom, aki már találkozott vele, legyen olyan kedves és ossza meg velem, hogy milyen shader kell hozzá és milyen slotba! Látom megint lemaradtam... No majd egyszer!:) -
még jo, hogy most nem indultál
-
Amúgy le a kalappal mindenki előtt! Egy két tubus nagyon élethűre sikeredett! Nekem is volt még egy régebben. Legközelebb speedelek énis. :D -
Sajnos elég későn vettem észre, hogy speedeltek, így gyorsan összedobtam én is egy tubust.
Nem maradt időm a feliratozáshoz, így valami szineset nyomtam csak rá.
-
Fűnyirás múlt hétvégén volt, most mentaágyások, és rukolasorok rendezgetése, kapálgatása, ízlelgetése volt soron. a úgy döntöttem kellemesebb tonhalsalátával és mojitoval üldögélni egy fa tövében. Friss mentával, amit ott tépdesel magad mellett, baromi jó. -
jól van,benned is megmaradt:) -
Ő is olvashatta a táblát :c)))
" Ne lépj a Fűre!!!.... inkább szívd el..." :c))))
-
...a boldogság zöld szigetén:D
a fűnyirás is öröm arra:) -
asszem mi csak örülünk ha te nem indulsz:) -
Eh, most végeztem a fizetős teendőkkel, és már elfáradtam, no, majd legközelebb okosabban gazdálkodom az időmmel, de annyira csábított a kert, hogy nem bírtam nem kint kapálgatni a kis salátáimat délelőtt, így a munka megmaradt estére. -
zenoka #44037 nicns olyan hogy versenyen kivul:P:) teljesen jo ez!
sot:D -
Teljesen jó lett :c) -
ez teljesen rendben van! -
hali
olyan kis béna, de az enyém : ) (versenyen kívül ofc)
/ebben a topicban legalább van élet
-
nenad #44033 nem az idővel van a gond. Hanem azzal, azzal, hogy ma még meglegyen. -
ááá nem szegem meg a szabályokat
ha kész akkor kész
Majd a következőt jobban kidolgozom :c) -
okké -
pauly #44030 ok,köszi! -
nenad #44029 nyomassad. Éjfélig, csak ne csináljunk rendszert belőle :-) -
használd a bannerben lévő képfeltöltőt . onnan mindenhova linkelheted.
http://iaro.3dmax.hu :c))))
( reklám) -
"mr Host, alias Free :-)"
Hát ez lol :c)))))
hm.. most nic s1 órás limit a munkára???
Akkor lehet lenne időm nekem is textúrázni ? vagy erről lecsúsztam most ? -
pauly #44026 köszi,köszi...:P
Zsolesz:sima uvw map(cylindrical),nem volt időm most jobban ráigazítani...