63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #44145 ha pdf be kell menteni primo pdf printer, bármiből. -
zenoka #44144 meg teapotot:)
istentelen ez a kep Al mar vagy 20 adszorra nezem meg mig renderelgetek..
minap kaptam meg az arcomba egy ismerosomtol (kepzot vegzet oszt elszallt, de azert webdesignerkent robotol) hogy mi tulajdonkepp csak droidok vagyunk semmi kreativitas nem kell ehhez , jo esetben operatori munkat vegzunk..
viszont ha latok par ilyen kepet mint a tied rogton arcba tudom rohogni hogy idiota.. tehat jo vannak ilyen alkotasok is...
nah halgatok tovabb deak bill papat:D -
off
Nincs vkinek feltelepitve Acrobat Distillere? 2 cuccot kellene benne mentenem de nincs kedv hajkurászni.
Köszi!
off off -
nenad #44142 tudod mi a poén, az hogy amikor majd befogod az egészet a csavarból nem fog látszani semmi sem. De gondolom azért becsempésztek egy két close-up ot is :D -
zenoka #44141 egyebkent a fem szerkezeteknel a csavarok apam nagyon durvak!!:P:) -
zenoka #44140 wowow faszantos:)
igen szep:)
ki modelezte? nem szidta az epiteszt egy parszor?:)))
ha minden igaz hetvegen dobhatok meg par kepet a holnap lefuto projectrol..bar amit most dobtam az is tobb hete lefutott marmint az en reszem:) -
Szép modell! :) Na, nemvíromki, nembíromki, de ha kitetted, akkor már felbátorodtam. Nem tudom, mennyire NDA, de ebből a részletből amúgy sem látszik, mi is lesz ez. Tessék megdícsérni a fémszerkezet illesztéseinél látható csavarokat. :D Mi meg ezen dolgoztunk az elmúlt hetekben.
-
zenoka #44138 nah mint igertem
multhonap vegen gyors kis masfel hetes project..csak modelezes..anyagokat meg osszvissz a render miatt dobtam ra tehat nem lekopkodni nagyon:)
masik oldal
meg egy nezet:) -
Faygiii! Megyek, és főzök egy kis referenciát... :D -
Köszi az infókat, nézegettem ezt a razer-t, elég frankónak tűnik. hát a magasság is tuti nem jó pedig mindkét helyen állíthatós a székem, de általában helytelenül ülök benne:(
-
egy X-7es A4Tech se rossz választás, mondjuk én játékra is használom, de 600-800dpi-ig nagyon jól lehet vele rajzolni, akkor tényleg csak annyit mozdul amennyit szeretnél, ha meg gyorsabban is mozoghat akkor csak egy gombnyomás :)
az asztal magassághoz annyit, hogy egy jó széket egyszerűbb beszerezni aminek állítható a magassága, mégis csak egyszerűbb mint lefűrészelni az asztal lábát
-
bencsab #44134 nekem ilyen egerem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve:
http://www.razerpro.com//index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=45
Ez nagyon szépen ellaposodik a csuklód irányába, így nem kell csuklótámaszokkal bonyolítani a helyzetet. Nekem az asztalon fekszik így a csuklóm.
Egyébként tényleg számít az asztal magassága is. 75cm ideális általában, de ha alacsonabb vagy, akkor le lehet menni 72-ig is akár, és akkor nem fárad a vállad annyira. -
zenoka #44133 nem egeret kell cserelni hanem kornyezetett: zseles csuklotamasz meg megfeleloen beallitot asztal magassag..allitolag van olyan eger ami inkabb fuggoleges mint vizszintes arra mondjak hogy az nem bassza szet a csuklot. -
kis off:
tudnátok ajánlani vmi jó egeret (közepes árkategóriában), főleg rajzoláshoz?
Itteni (melóban) vmi régi genius, de már tökre szétb@szta csuklómat, otthoni meg szintén genius, de az meg olyan érzékeny, hogy néha szó szerint erölködnöm kell, hogy ha pl.1-2 pixelnyit kell pontosítani vmin.:(
vagy nem megy arrább vagy túl ugrik, ha nem találom el a kellő sebességet
and off
vagy lehetne energiatoronyba kormányzár által bezárt duplatölcséres olaszfagylalt csokireszelékkel megszórva napernyőcskével fűszerezve
-
Pedig kezdtem azt hinni hogy fagyis kormáynzár lesz ami tud legyezni az energiatornyban , hogy ne legyen meleg. :c))))))) -
nenad #44130 egész hét rendelkezésre áll.. -
Hajrá nyaligátorok:) -
Ez tetsszik:) -
zenoka #44127 ez jo lesz:D
bar ugy nezki megint munka van hetvegen de valamivel indulok:)
lehet holnap dobok fel kepeket az elmult par het melojabol fikazasra;) -
nenad #44126
1 esetleg dulpa tölcsérben, gömbös/csavaros fagylalt. -
zenoka #44125 multkor ram is furcsan nezett hogy miert rohangalok fel le a furdoszoba es a huto kozott tubusokat pakolgatva es magyarazom magamba hogy ez nem jo ez sem jo ez az..:) mondtam hogy csak speedezunk..akkor azert fellelegzett:) -
nenad #44124 Fagyi! :-)
Kiirom :D -
öööö, most akkor mi is lesz a speed? kormányzár lefújva? pedig már fel is vittem asztal mellé asszony k.zárját refnek, nézet is, mintha vmi nem stimmelne nálam 
-
zenoka #44122 mar volt valami legyezo szeru anno:S -
GixEr #44121 Porgo/forgo - ventillator/szelmalom/turbina mint tema? -
zenoka #44120 mondjuk modelezes szempontjabol is lehet lesz benne kicsit kihivas: kimodelezni az edes tolcsert plusz gepes fagyi nem gombocos:)
szerintem jo otlet:)
Free: nez be valamai starwarsos forumba energia toronyhoz:)) -
Nekem sajnos akkor is kell energiatornyot terveznem :s -
nah jah.. enm egyszerű fagyit modellezni ???
3 gömb egy tölcsér és kész
az megvan gyorsan
a materiál már más tészta -
pauly #44117 Mondjuk ha fagyi akkor úgyis aldaryn vagy nenad fog nyerni :D -
pauly #44116 Mondjuk nem biztos hogy nekem lesz elég időm,de én inkább a fagyira szavaznék! :D az érdekesebb hogy mit tudunk kihozni belőle...Persze lehet kiderül hogy semmit :P
bocs zenoka :) -
zenoka #44115 fagyi szerintem johet:) azaz fagyi es barmi amit nyalni lehet:P (nem nem arra gondoltam hanem nyaloka cukor..etc.:) -
energiatorony????
elvárások minmum 90 cm magas. a torony tetején 1 db RJ45 csatlakozó, 1 db 220, és 1 db vga csatlakozó. a csatlakozók alsó szintje kellhogy minimum 90 cm legyen.
ez jó speed nem ???
a nyertes darabot lehet le is gyártatom :c))))) -
nenad #44113 wow, hehe,
Fagyi jobbnak tünik, zénóka? :-) -
Fagyit!! -
nenad #44111 szuggesztáljál vmi mást, mondjuk nekem is bonyolultnak tunik. -
pauly #44110 Hát ezt kihagyom :P -
zenoka #44109 kormányzár nah ugy hivjak:DDD -
nenad #44108 3. ra téma, kormánykerék zár. vagy mi.
érdekes móka. (zenoka)
Jó lesz? -
nenad #44107 17 regisztrált felhazsnálónk van,
ugyhogy hajts a szavazással! :-) -
pauly #44106 Hm,akkor lehet hogy az előzőnél nekem sem fogadta el,mert nem is figyeltem azt a felugró ablakot...