63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ez a dolog engem is nagyon érdekelne!! Máskor egy sörösüvegre akartam tenni így a mintát de csak nem jött össze. Bár az üvegre ment, nem hinném, hogy befolyásol valamit. Ha megvan légyszi feltétlen szólj!
(Lassan lejár a félév és újra maxolok :)) -
zenoka #43984 hat raboksz arra hogy melyik contest miutan belogoltal es ott kell leadni a szavazod:D de csak egyre lehet nem 1-2-3 :) -
ok regisztráltam de hogyan lehet szavazni ? kicsit lemaradtam nincs kedvem ennyit visszaolvasni .. :d -
Csicsó3d #43982 Sziasztok!
Piackutatást végzünk egy renderfarm kialakítása céljából. Kérjük hogy töltsétek ki a következő kérdőívet, hogy képet kaphassunk a hazai igényekről. A kitöltés max 2 percet vesz igénybe.
http://www.csicso.com/kerdoiv/
Előre is köszönjük! -
zenoka #43981 fuu ez franko:)
Nenad
hehe:) -
Hali!
Nah itt az én kis tubusom:
-
nenad #43979 hehe,
csak sima tükrözűdés.
-
zenoka #43978 beegett:P:)
beirom a linket megegyszer mert nagyon messze van:D
http://losbellos.3dmax.hu/cms/ -
nenad #43977 galéria uppoltam,
a textura hibát kijavítottam meg tonemappoltam, ha éredkel vkit esetleg. -
zenoka #43976 http://iaro.3dmax.hu/kep/Blend_materials.pdf
Dr. Gugli azt mondta hogy 3ds max blend material tutorial volt a keresett betegseg.... -
nah az unwrap uvw-t már kapizsgálom, most dobtam rá egy boxra egy müzlis doboz képét.
Ha lesz ideje valakinek, de tényleg csak akkor, ha már unatkozik, és nagyon nem tudja mit csináljon, akkor nagyon kérem hogy vki vagy ide vagy tőlem PM-be is jó, az átlátszó matricás dolgot ossza meg velem, utána kerestem, beirtam mind2 kifejezést a googleba asmit adtatok, de nem nagyon találtam megoldást :( -
na hogyha kötelező jönni akkor én ezzel jövök, mert sajna nem értem ezt a mapolást és nem tudok rá matricát rakni :)
tubus -
nenad #43973 a texturrázás kicsit nehézkesebb indigohoz, (nem lehet offsetezni meg tilezni, csak uvw unwrapben trukközni) de majd kitanulom.
most mégegyszer lehúzom. -
ok köszi -
zenoka #43971 ehh..igenfaszantos lett:) -
zenoka #43970 bend material alpha map ezzekre keresgelj... -
azt például hogy lehet megcsinálni hogy a matrcia átlátszó legyen, és csak a betük látszódjanak? kimentettem gifként a képet de nem müxik -
na ezt tökre fényképnek nézném ha nem tudnám h nem az
(y) -
sajnos egyáltalán nem értek a mapoláshoz, annyit tudok az egész materialos dologról hogy uvw map, és azt be tudom állítani :D a többit azt sem tom mire való. Eddig nem nagyon fogalkoztam a dologgal, de most jól jönne ::)
FFD ha jól tudom azzal hajlítgatni lehet ugye? a testet azzal törted meg?
Én szimplán soft selectionos vertex tologatással -
nenad #43966 felőttem,
indigo version :-)
-
zenoka #43965 en elore gondolkodtam mert megvolt az alapforma ott feluwztam es utana ment ra az ffd modositoval valo jatek aztan turbo..igy mappolgathatsz az meg cumi:D -
xxD
fasza lett :)
Lehet még hozzátok egy olyan kérdésem, hogy hogyan rakjam rá a matricát a már meghajtogatott testre? csak kijelölöm azokat apolikat ahol a matrica helye lesz, és multi sub object-ként rárakom?
vagy hogy csináljátok? -
zenoka #43963 noh kesz lettem:)
-
most regisztráltam, de akkor kérek még egy kis időt, hogy megpróbáljam rendbehozni -
Köszi! Írok nekik. -
nenad #43960 olyan nincs. betesszük.
regisztráltál?
-
nenad #43959 ujranyomom indigoban. -
zenoka #43958 egy ismerosomeknel scennelnek 3dben aazt nem tudom mennyiert. http://www.varinex.hu/ szar a honlapjuk de valami elerhetoseget csak le lehet szedni.:D -
jó lett.
Nem nevezek, de azért betenném ha nem gond...
Mivle a tubust elrontottam, van ahol 'kiszakadt' a test, meg ilyenek, ezért nem nagyon törődtem a háttérbeállításokkal meg megvilágítással...
Tubus -
Skacok!
Ökölméretű tárgyat szeretnék bescannelni, van Magyarországon erre esély? -
F*sza -
nenad #43954 sztem privizze al az aki kész van.
az enyémet már felnyomtam. -
ok, köszi, közben mára asszem befejeztem, ugysem lenne olyan minőségű amit be tudnék ide tenni, amugy én materiallal csináltam meg végül :)
photoshopban megcsináltam a csikokat, aztán betettem azt bumpnak is -
minden 2. él kijelöl és scale,vagy disp. -
hali. a speed tubs kupakját mivel a legegyszerübb megcsinálni? tudjátok hogy olyan recés legyen -
zenoka #43950 nem vagyok en puhos grafikus hogy egesz nap a gep elott uljek:) igen is kemeny ferfias sport lesz holnap:D squash 2 ora:) -
ki kéne rakni linkbe a cimet,mert nekem nincs kedvem belenyulni most a flashbe:) -
nenad #43948 Felkérem a Diszes SG 3Dsmax és egyéb topic résztvevőit :-) (akik erre tévednek), hogy regisztráljanak, és szavazzanak! -
a sportot persze nem értjük félre:) -
zenoka #43946 ehehe:D akkor ujra kenne modelezni full kicsavartra:) mondjuk osszegyurt lepedos kornyezetben... nah majd holnap vegiggondolom sport kozben:)