3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

be kell kapcsolni egy opciót, hogy self illumot, mr lássa, csak arch&design-al megy ha jól tudom.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Tudom, sugo, DE:

Mental Ray/ Max9 - Az istennek nem akar vilagitani FG-vel a neoncsovem, ilyenkor mi van? Hiaba nyomom fel a Self Ill. erteket barmeddig. MR Glow sem segit, sot az effect sem (mivel MR nem szeresse) Meg a vegen PS lesz belole....
Amúgy most meg már valóban óver.
Nem egyrõl beszélünk.
p0rn letoltesre fel😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
kell várni

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 26 minutes)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mondom hogy nem:
The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
Ez van zölddel, és no barom macskák, meg kód.
Én is meglepõdtem, úgyhogy hurry.
várni se kell?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Hehe. Ez jó.
Namert reggel óta, még most is Happy Hours van náluk.
No kód, no macska, just download.
Aldaryn
Minden esetre jót nevettem, amikor meglátam a kutyusos cicác captchát. 😊

per aspera ad astra

vazze, nekem nem tünt fel, hogy macska vagy kutya az.

lac coo
Olyan egyszerû ,hogy már van okosság hozzá 😊))))#4008

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aldaryn
Macskásakat kell kikeresni, a többin kutyus van. Kutyus meg macska eléggé hasonló, ezeket szerintem embernek nehezebb megfejtenie, mint gépnek. Mivel a macska és kutya motívum ugyan az mindig, ezért egy algoritmus könnyen visszafejtheti, a fennmaradó betûket elemezni pofonegyszerû, a macsek/kutyus differencia pedig a visszafejtésnél kiderül.

per aspera ad astra

lac coo
Nem úgy van, hogy vannak más állatok is és csak a macskás betût kell beírni ?
Én egyszer töltöttem le mióta ez van, de ott egy betûn kutya volt, az nem kellett ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SIKERÜLT, de isten adja, hogy bármi mást le kelljen onnan szednem.

srácok, rapidshare-rõl hogyan lehet letölteni?
a macskát egyszerûen lehetetlen kinézni, hogy a betû alatt vagy felett van, tud segíteni ebben valaki.
tudom nagyon hülyén hangzik, de nem megy..

Aldaryn
Hehe. 😄 Vagy csak jól éri magát. Részvétem.

per aspera ad astra

utalom ezt a szart kijelolok szaros 2000 polygont nyomok egy kurva exxtrude-ot es 5 percig gondolkodik...basszus ennyi ido alatt mas gyereket csinal...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Ilyen könnyen nem jutsz piachoz! <#vigyor1>

per aspera ad astra

eNiX
12-es pályáig sikerült. Ott már négyzet volt, durva mer nem gurul. 😊
Jó a fizika benne!

keine Signatur

youth
Deportáljuk Józsit!!! 😊

Youth

kikepezlek dzsungelharcra utana mehetsz😛...
de tenyleg itthon csak belefogsz fasulni elobb utobb...

Aldaryn
A kutya. 😊 Kellene, jah,... az a baj, hogy nyápic legény vagyok hozzá.

per aspera ad astra

komolyan miert nem csinalod azt mint az aeko studiosok kimentek kulfoldre archvizezni, ha se kutyad se macskad (feleseg,gyerek) mi tart vissza..tudasod megvan..

Aldaryn
Annyit csak kellene, de közel. Nenad, ha negyed ennyi munkával keresnék ugyanennyit, akkor negyed ennyit dolgoznék. 😞 Hülyén bízva abban, hogy valaha is változik majd Magyarországon bármi is.

per aspera ad astra

1.0.8 a most hasznalatban levo beta (ugyanolyan stabil)

Max GUI
Kivalo a max integracioja. Erdemes kiprobalni.
felgozzel semmit sem lehet csinalni..😊

A teljes idõ szerintem kb. 16 óra/nap, a félgõz meg a 8óra/nap. 😄

komám, neked pihenni kell, amikor ennyire nyomod már a cuccot, akkor pihenni kell. Pihenten sokkal jobban megy minden.
Teljes idõben melózól?

Aldaryn
Itt a keretprogramal vannak súlyos gondok. Nem hiszem el, hogy egy fél kerületnyi kütyü, emberek, fák bokrok, házak, mindez tényleg hatalmas mennyiségben megmozdul, még szerkeszthetõ, menedzselhetõ, egy darab kétmillió facebõl álló fa pedig nem, holott "anyagmennyiségre" a tizede az elõb említettnek.

per aspera ad astra

indigo 1.0 stabil (ingyenes mlt renderer)
link

ThomasGins
Miért nem lehet linuxra átirni a cuccot,és él mindenki boldogan...

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Application has run out of memory... out of memory, out of memory... zzz... egy retkes kétmillió polygonos fához miért nem elég 4GB mem?!

per aspera ad astra

Aldaryn
Sõt, tizenakárhányas pálya után szerintem ninc is oylan, amit ne reflexre kellene megoldani. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Ah, ez de frankó. Kár, hogy mivel szimuláció közben is lehet törölni objektumot, gyakorlatilag ügyeségi reflex játék válik belõle. Attól még frankó. 😊

per aspera ad astra

6 os os pálya már szopos

cooolest gamma ever!

zsolesz92
ezen toltam a múltkor 😊
elég nehéz nekem

fle go
Neeem nem anim nem lesz, ha meg lenne ujra kellene modelleznem a figurát annyi a poly<#idiota>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

akkor dobj ra egy kannat😊))
es csak allokeplesz? mert ha anim akkor szivas lesz pssel szenvedni minden egy es kockan😊

fle go
nem dof...szerintem a fej anyagától módosult a szem élessége, amúgy igazad van. A szája meg PS 😄 azt nem tudtam a kiteritett UVW mappon ugy megcsinálni, hogy ilyen szép íve legyen<#zavart1>
Logója meg van a kiccsávónak de azt nem rakhatom fel😊)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

f@sza! es mitol mosodott el a szeme?😊
ha dof miatt es nem render setup miatt akkor alap hogy egy teremtmeny abrazolo kepnel a szemen van a fokusz tav tehat az a legelesebb kepi resz😊
kenne valami logo a polora szerintem😄

fle go
Egy kis gyurás utáni update:

Nálam sem ment sehogyan.

Van egyaltalan olyan, akinek elindult?
Mit ir ki hibauzenetnek? Vagy semmit nem ir ki?
Ha en eltavolitom a glu32.dll-t, akkor arra panaszkodik, ha visszateszem megy rendesen :S
3 gepen neztem, azokon ment, mondjuk minden fentvolt, ami ennek a forditasahoz is kell, szal..
De most van egy 3. gep is ahol nem megy, rajta vagyok 😄

Nem tudom mi lehet vele, majd probalok utana jarni, valami gebasz lehet a GLUT-tal, ami az ablakozo rendszert kezeli :S

Ja, 2 éve még ezen a gépen maxoztam (csak más grefkártyával), aztán a sok Core2Quad mellett már nem igen tud labdába rúgni, csak az áramot fogyasztja. Aztán megcsináltam passzív netezõs gépnek, de helyem meg nincs már, úgyhogy kénytelen vagyok megválni tõle, mert már fél éve csak állt szegény a sarokban.

Aldaryn
Minimális ventimennyiség powa

per aspera ad astra