63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#47311 eddig nem talaltal 64 bites opra msn-t?? Ez erdekes mert nekem 64 bites Xp-m van es siman mukodik az msn amit hasznalok nem volt vele gondom eddig ;) -
zenoka #47310 kellemes lett kifejezetten! egyedul a balfelso kepen torzit a perspektiva nekem. de tetszetos a kep;) -
#47309 Legutóbbi 'Free time project'. Tudom vannak hibái bőven , de ez most ilyen lett. Így is majd 8 óráig renderelte az a fárnya gép:(
Ja, a függyöny text-jét archicad-ben rajzoltam meg; virágok, szirmok, stb. aztán tettem csak be ps-be:)
-
zenoka #47308 nehma' vazee ez milyen regi regem itt:DDDD raadasul be sem jelentkeztem vele:D ez furi:D -
fenyess #47307 jol felfettelek:) fenyess kukuc hotmail ponty com
egyebkent web alapu msn erdemes szerintem hasznalni en a meebo-t szoktam:D -
nenad #47306 msn: losbellos [at] live [dot] co.uk
végre sikerült x64 kompatibiliset találni.. vki buherált egyet.
-
zenoka #47305 meg az is lehet:Dtenyleg van vagy masfel eves:D nem emlexem:S -
nenad #47304 Ez sztem a maxos banyan tree, de a körítés szuper. -
zenoka #47303 fain lett:D
de ugye a rongynem rhinoban keszult?:)
voroskiralyno fogadjunk:)
jah itt egy fa tolem is jo regi project:D
a model vagy treestorm vagy valami ilyesmi:S mar nem is emlexem ra olyan regi tehat sokat nem adtam hozza:))
-
#47302 Ah, csak bepróbálkoztam, mert még azt sem sikerült befejezni... :D És azóta le is hullottak a levelek, a csudába is. :D -
nenad #47301 ruhadarab
-
zenoka #47300 jah tenyleg mondani akartam uj fa kell nem jegenye hanem Sequoia legalabb 500000 eves es kornyezetben:D:P -
#47299 Na ne arcoskodjál! :) -
#47298 hát elég gagyi,bár kis képpel próbáltam ki:) -
#47297 ha vki unatkozna link -
zenoka #47296 en vagy dec kozepeig nem szallok be semilyen speedbe ugy tunik:( bar azert lehet hetvegen eloveszek valami regi poros projectet:) -
#47295 tarthatom a tétet a legutóbbi jegenyémmel, vagy kell kreálni újat? -
kekpolos #47294 Na én is nekiálltam valami fa félének, ha már mindenki ezt tolja. -
putyi #47293 frenkie privi ment. -
#47292 Köszi,hatástalanitotta a macskám:) -
marcee #47291 1. Click Start / Settings / Open the Control panel
2. Within the Control Panel click Power Options
3. In the Power Options Properties window, click the Advanced tab.
4. Under Power buttons, click the down arrow under "When I press the power button on my computer" and/or "When I press the sleep button on my computer" and select the action you wish to perform when pressing the key. -
#47290 lol -
#47289 biosban kapcsold ki a fuknckiot -
#47288 off
nem tud vki olyan cuccot vagy registry módositást, amivel a bill power gombját lehet kiiktatni? Azt hittem moncsikimélő jelszőval ki tudom zárni a macskát a gép életéből:)
-
nenad #47287 benyomtam multithreadbe a redqueen geometry exportot geciiik! :-)
-
#47286 Látom benne a kanna formát :D -
nenad #47285 hogy ne maradjak le a fa kompeticiótól! :D
-
#47284 Egyhangú zöld, nem kompatibilis törzstextúrák :S ennyire vót idő... -
#47283 1000 thx elég ideges voltam már hogy az elején elakadok :) na mék oszt csinálom is -
#47282 Neked ez kell:
Create menu > Standard Primitives > Plane és ott a modify panelon tudsz módosítgatni értékeket
reactor-t felejsd el (még)
(press F1 key to continue) -
#47281 hali szeretnék elkezdeni modelezni és találtam is hozzá egy tutorialt (fiat500-ast kell modellezni) a tutorial 3dsmax5-el van csinálva nekem 8 van, meg van egy pár dolog amit nem értek pl:
"A left viewportban készítsünk egy sík object-et (plane) egy width és egy length szegmenssel (Segs). Változtassuk a szélességet 395-re és a hosszúságot 177-re, hogy megegyezzen az "oldal" blueprinttel. Nevezzük el a plane-t "oldal"-nak." na készíteni már sikerült ilyen plane-t de nem tudom megfelelű méretűre alakítani :(
én úgy csináltam hogy reactor->create objects->plane. hogy kellene csinálnom hogy jó legyen?
(3dsmax 5-el akartam elkezdeni de sehol nem találtam sajna) -
#47280 Találkozott már más is
ilyennel?
Unwarp UVW, Flatten mappinges elrendezéssel, textúrába égetett sunligtal. Az illesztéseknél köcsög csíkok jelennek meg és fogalmam sincs hogyan lehetne kijavítani :( -
#47279 Nenad kérésére a 2000 pixel széles erdőteszt kép:
forest_test_hires
Mindenkinek jó pihenést a hétvégére. (vagy jó munkát) -
kekpolos #47278 Nem túl egységesek a zöldek? Még a bokrok is ugyanabban az árnyalatban díszelegnek Amúgy zsír. -
#47277 Hehe, én isezen röhögtem. :D 1 adás után selejtbe ment. Node, nem mintha érdekelne, amennyit tévézek. Jók a fák, kicsit több színvariáció elférne beléjük, valamint a szerintem "gesztenye" nem így néz ki törzsileg, ágazatilag. Frankó, osszad csak it ezeket a kellemes képeket! -
Hogy a fenébe tudtok ilyen szép fákat csinálni ??? :DDD -
#47275 Emléxem annó 86ban ámulva lestem ezt a klippet.:D Ha vki nem értené a bonyolult szöveget:D link -
#47274 Aztaaaa!
Kurva jó lett! Benyelném h fénykép -
#47273 NFR
-
#47272 Zajvédőfal amszterdamban rulez!
Az xxles díszlet is zsír, kár hogy a műsor olyannyira szar, hogy az 1. adás után lekerült a műsorról...