63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#47271 Mondjuk csinálhatnánk egyszer egy bolygó speedet is,bár aktuális most vmi télapós cucc:) -
#47270 A háttér lopott sajna,nem volt kedv megcsinálni. Kék nemtom miért lett ilyen pixeles,elvileg vraylightmtl. Ps részéhez már kevés kedvem volt, látszik is rajta,kis noise elfért volna még rajta:)
-
#47269 Star Wars nem ismerős? A bolygóromboló krátere :] -
Geccoka #47268 A bolygo meg a nap is 3d vagy csak egy kep? -
zenoka #47267 wtf a kek maszat a kannaban? csak nem egy szempilla szemmel?:D -
#47266 .
(Bár a rongyot szinte észre sem venni, a teapot a hangsúlyos ...) -
#47265 LOL egy bip ujperc bentmaradt:) -
#47264 Na itt az én ronygyom:)
dp -
#47263 csak irigykedni tudok -
putyi #47262 homologue galéria -
zenoka #47261 hahahaha haat it nem lesz egyhamar semilyen frissites az tuti:S -
#47260 szerintem ha frissíted ff-et, mondjuk ilyen 2.3 és aközeli verzióra, akkor eltűnik a bug. -
zenoka #47259 az otthoni anno nem is csinalta csak itt bent:)
winfos nt renszer ff2.0.0.14 es verzio ha erdekel:D -
#47258 Jah, és a vicc, hog odahazai FF2-n nem csinálja. Gondolom adott FF2.x verzióval OK, másokkal nem. -
#47257 Hmm... igen, ez egy bug, aminek a mibenlétére még nem jöttem rá. :( de dolgozom rajta. És igen, én saram, tudom. -
zenoka #47256 ff2.0 alatt folyamatosan visszaugrik agaleria az elejere:S nem tudom miert:S tekeresze lefele es hopp maris visszaugrottal:D -
#47255 psszt, nagyobb ápdét galériánkban -
#47254 :)
Akkor lenne igazán jó, ha nem olvadnának egybe a teapotok. Szépen egyesével át kell mozgatni őket -
#47253 Kannás NFR, mert nem bírok betelni az ojjektumsokszorozóva.
-
#47252 Lehet , de én átnéztem mindent amit line szerkesztésnél találtam :DDDD -
#47251 Mondjuk ennek nincs is más módja,nem? -
#47250 :D -
#47249 LOL!
Ez túl egyszerű , hogy eszembe jusson :)))))) THX ! -
bencsab #47248 jobbklikk -> corner -
#47247 Van egy másik láma problémám amivel már nagyon régóta kűzdök, de nem tudtam eddig megoldani ....
Line szerkesztés közben sokszor találkozok azzal, hogy valamely vertexet de jó lenne bezier-ről korner-ra alakítani ... De sehogy nem tudom, lehetséges-e egyáltalán ....
Pl.: egy rectangle- ből sokkal könnyebb lenne valami trapéz formát csinálnom, mint eleve trapézt rajzolgatni, de soha nem sikerül mert a bezier miatt ívesek lesznek a ferde részek ... -
#47246 Köszönöm !
Rögtön utána nézek mi is ez pontosan, mert csak halvány emlékeim vannak róla :))) -
bencsab #47245 a képen a bal oldali lenyíló ikonok:
http://animation.about.com/od/3danimationtutorials/ss/3dsmax_less1_6.htm -
#47244 Azalatt mit értesz, hogy a pivot modot kapcsoljam át központira ? :) -
bencsab #47243 Cinema4d-hez előbb kijön az új vray, mint a 3dsmaxhoz? :D
Én továbbra is a Forest Pack-ot áhítom a leginkább, de sajnos nincs lehetőség hozzájutni, pedig a legjobb és leggyorsabb univerzális plugin ember-fa-erdő-sövény-virágágyás készítéséhez.
Ha esetleg valaki tud egy hasonlóan jó cuccot, ami elkerülte a figyelmemet, az szúrja ide be a nevét. -
Geccoka #47242 Jááj, mirol maradtam le.
Vegre megjelent (nov. 17én) Cinemahoz a vrayforc4d bridge 1.1, ami mar az uj 1.6-os vray coret hasznalja, es vegre van benne proxy is :D
Meg is van, mivel fogok delutan jatszadozni -
putyi #47241 az elsőre a válasz az, hogy a pivot módot kapcsold át központira, a másodikra pedig, hát igen ez szép lenne. amúgy ennél is, mint a max-nál általában a fordítva gondolkodás segít. itt pl. előállítod az egyenest, majd elhelyezed rajta a vertexeket. -
#47240 Egy Editable SP Line vertexeit miért nem tudom mozgatni a Select And Unifor Scale cuccal ? Csak a bezier fogókat hajlandó arrébb vinni ...
Valamint SP Line vertexeknél nincs meg a lehetőség , hogy valamely tengely mentén egy sorba igazítsam őket ?
THX ! -
tilbury #47239 Köszi a gyors helpet. a quckslice-s dolog nem is jutott eszembe :-(
Kér, hogy itt nincs olyan, mint pl .archicad-ben simán ctr+clic a törölni kivánt line-ra és törli is. Vagy legalább is én nem tok róla :-( -
#47238 Mivel te szép, és ígényes munkákat szoktál ide feltenni, megengedem magamnak, hog bunkómód azt mondjam, a láng fényereje nincs összhangban a viaszt megvilágító fény erejével. :) -
putyi #47237 szép lett. -
putyi #47236 scriptspot.com straighten edge a neve a script-nek amivel viszonylag egyszerű, de túlhúzod a plane-t és quick slice, aztán a felesleget letörölni. -
tilbury #47235 Sziasztok!
Az alábbi linken látható képen ,hogy lehet megoldani egyszerűen, gyorsan, azt, hogy a kijelölt 5 vertex a nyilak irányában a vörös színű plane felületére pontosan illszkedjenek, de úgy hogy csak 'y' tengely mentén mozduljanak el. Mert kézzel egyesével elég sok meló, ha midíg úgy kéne. Próbálkoztam az align-al, de nem igazán jött össze. :-(
Van esetleg más módszer vagy az align-al kéne vhogy megoldani?
Előre is thx -
#47234 Szekrény... :) -
kekpolos #47233 meg mégegy, kis kísérletezés a wood material-al
wood -
kekpolos #47232 Most már meg kell törni ezt a csöndet.