3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az XSI topicban láthatók az eddigi 3D munkáim ahhoz akartam textúrákat csinálni.
Fura, hogy ez a topic így pörög, XSI-t meg nem használ szinte senki... Nem rossz cucc az, sõt õszintén szólva a MAX 3D objecktum mozgató részt értem, csak herótom an tõle. XSI-ben sokkal gyorsabban lehet dolgozni szerintem. Bár kinek a pap..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
per aspera ad astra
vagy nem eretem 😊
Milyen effekteket pakoljak rá? A glowot tanácsoltátok még régebben, azt végülis inkább arra tudom használni, hogy alpha csatornát kimentsek majd komozitáló progiban rádobom valamilyen színre...
Youth
Miután kiterítettem egy kész objetktum textúráit és csak próbaképpen beszíneztem egy részet és visszavetítettem MINDIG egy zagyvaság lett a vége és nem oda vetítette vissza ahova kellett volna pedig lépésrõl lépésre utánoztam amit a különféle tutorialok muatattak.
Sajnos a diplomaírás és nyelvizsga miatt félbe kellett hagyon a dologgal, de a 3D objectek megvannak és majd egyszer visszatérhetek rá. Lehet, hogy az a baj, hogy XSI-ben csináltam a hálót és onnan lett exportálva 3DS-sel. (azzal is próbálkoztam textúrázni, azzal sem ment...)
Megmutatom, hogy mi a gond.
Mikor ki van választva egy mesh rész így néz ki.
Aztán a kijelölés megszüntetése után így.
Egy srác szerint ez csak tömörítése a textúrának erõforrás kímélésre. Kétlem, hogy ez a zagyvaság lenne a spórolósabb... Az is mondták, hogy itt babráljak.
Ha valaki tényleg tudna segíteni akkor átküldeném neki az egyik hálómat és megmutathatná nagyon röviden, hogy õ hogyan csinálja. NAGYON hálás lennék. Nem sürgõs dolog.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha szimulálni akarod az más tészta.
egyebkent jobbulast meg mindig😊<#wave>#wave>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
:c))))
Vannak feladhatattlan dolgok..
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
még az is meglehet ha nagyon megkérsz valakit akkor elmagyarázza neked, skypon, esetleg videon...
De elõtte azért még megfeszítgetném azokat a tekervényeket egy kicsit.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
nemtom melyik plug tudja nem post processént.
Még mindig ezzel a problémával küzdök: hogy lehetne átlátszó csövekben érzékeltetni hideg-meleg levegõ vándorlását és hideg-meleg vízét. Természetesen egy csõben csak egyféle levegõ vagy víz menne.
Próbálam gömböket spline mentén animálni, elég ratyi lett vagy én b*sztam csak el. Aztán most particle-t próbáltam ami egy csõbe megy aminek megadtam hogy azon verõdjenek vissza a particleök. Már kicsit jobb de mé mindig nem az igazi.
Elõre is köszi
Youth
erre egyébként lehetne írni egy scriptet, ami véigcsekkolja, sõt a headert is átírná, csakhát unánajárni annak,hogy mi merre mennyi, kurva nagy meló lenne..
per aspera ad astra
tegyél rá glow effektet, hátha az segít
nem neztem gondolom a max 2009 sem kompatibilis visszafele...vagy megoldotak vegre?😊
per aspera ad astra
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
\"So always look on the bright side of death\"
(gyakorlatilag nem lámpa ha nem használsz GI-t)
viszont jó messzirõl is látszik
és oldalra sem világít.
sztem már tönkre stresszeled azt a szoftverzt.
egyébként az egyik oka az hogy mentalozok, hogy
pluginmentesen szeretném használni a cuccot,
ami szerény véleményem szerint a stabilitásra igen
jótékony hatással van.
Régebben találtam valamilyen tutorban közlekedési jelzõlámpát, (ez rég volt, évek óta nem maxoztam,) most pedig pont ilyen "világításra" lenne szükségem. Tehát olyan fény, ami messzirõl is erõs intenzítású, színes, csak szûk szögbõl látszik. Kerestem fórumokon is megoldást, tutorokat szedtem le, de nem jöttem rá, hogyan kell legyártani egy ilyet.
Bármi segítséget elõre is köszi...
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(recover recover recoverének a recovere, és korrupt, és ááááá.... tököm tele van ezzel a szoftverrel)
per aspera ad astra
Amúgy az idõ Jeruzsálemben csodás, egy órával elöbbre vagyunk állítva, és minden frankó.
Hamajd hazajutok, akkor 3dsmax újfent. Addig meg megpróbálok nem muszlim területen kóvályogni..<#integet2>#integet2>
Ki korán kel, poligont lel.
a probléma önnél van.
\"So always look on the bright side of death\"
gyuru2
roviden a velemenyem errol az izerol..
ennyi idot es energiat belefektetni egy ilyen munkaba..hihetetlen.. szalltak volna ki felidonel szepen csedben (volt mar ilyen a tortenelemben) semmi baj nem lett volna tulkepp... de egy ilyennel elorukkolni ma eleg vicces..
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
http://filmdroid.blog.hu/2008/03/28/kis_vuk_kepek
per aspera ad astra
nenad: Jók ezek a feature videók is, de az autodesk oldalán mások vannak elvileg a példaképek alapján. A videók kb. 60-70%-a közvetve, vagy közvetlenül MR-rõl szól, ahhoz vannak a fizikai fények, promaterial is... pedig bazira nem akarnék abba is beletanulni, pedig úgy tûnik kelleni fog elõbb-utóbb.