3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert targyalni ingben meg borotvalkozva es magabiztosan kell menni...otthon meg lehet melozni 10 eves mackoban😊

ui:
B3-as meretig nyomdai munkakat vallalok (romayor-on) 😛😊 piaci ar alatt😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Ezek a milkósok nagyon sznobok ám ....
Általában köszönésre sem méltatnak nem hogy bútort csináltatnának 😊)))
Az persze nem jut el a tudatáig, hogy a csilli-villi bemutatóban rendelt bútorát is mi parasztok csináljuk 😊)))

No meg a politika és a vállalkozói elit kényesn ügyel rá, hogy nehéz legyen bárkinek is elindulni ebben az országban ,jól tudják , hogy nélkülünk sehol nem lennének ....

A fönököm pl olvasni alig tud, pl a rendszeresen ezt írja a szerzõdésbe : +ként adok még .... 😊))) Meg fikxsz....Ezt is így , mindig 😄DDD

Nagyon nem szeretem már ezt országot 😞(((

Na befejeztem, bocsánat ...! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nice en benyelnem hogy foto😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hunkircsi
Szép napot mindenkinek!

Feltámadtam vala hamvaimból, minekutána sikeresen leállamvizsgáztam. Ennek örömére, MAX-ot ragadtam, és megtermeltem a mai teáskannás NFR-emet. Nézegessétek jó egészségben.

Ki korán kel, poligont lel.

Off
Thomasnal a pont, nem cegnel kell csinalni hanem elkezdeni maszekba is es utana sajat ceget csinalni...
van egy ismerosom hasonlo keppen indult korombeli srac (28-29) jo ideig egy cegnel tervezet meg kivitelezett egyedi butorokat..hasonlo osszegert...elegelett es elkezdte maszekban (raadasul akkor szuletett gyereke is) (szepen a ceg ugyfelkoret khmm megcsapolta es csinalta maganban) most sokkal jobban megell mintha maradt volna "rabszolga".. Az a ceg ahol meg ezt meglehet csinalni mert szarba sem veszik a szakembereit az megerdemli! Tessek mindenkinek sajat kis valalkozast csinalni aki jo szakember es tudja hogy tobbre hivatott vagy normalis cegnel dolgozni (van olyan is) a sult galamb csak mese..szvsz. igenis ma olyan vilagot elunk foleg magyarhonban hogy mozdulni kell mert kulonben nem lehet egyrol a kettore jutni.

ThomasGins
amikor kimész a helyzinre miért nem mondod h féláron megcsinálod?😊

\"So always look on the bright side of death\"

lac coo
Hát nagyon off, de nem bírom ki ....😊))

Én elég jó mester ember vagyok (asztalos) 6-8 milliós (!!!) konyhákat csinálok cégnél és netto 130-at kapok alapon .....És ez még jónak számít 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

es feladtad grafika miatt? pff😄 most egy jo esztergalyos/cnc-s 2-3 kilokat (utobbi plane) siman haza visz... hianycikk a jo mester ember..😊
tehat a kovetkezo project ez eszterga pad mukodesi animja😛

Met
én annyit se 93-ban végeztem és azóta fényképen meg tv-ben láttam esztergagépet 😄

nemrégen majdnem elmentem gravírozni egy céghez, a fõnök minden áron meg akarta nézni a szakmunkás bizonyítványom, mondván, hogy nagyobb bizalommal engedne a gravírgéphez....
nem akartam neki mondani, hogy elég nagy hiba lenne az alapján megítélni, 15 éve nem láttam esztergagépet és igazából köze nincs a kettõnek egymáshoz 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
😊Jó ha 2 évet dolgoztam benne😊

megoldottam be volt kapcsolva a sweepnel a smooth path az cseszte szet..rohadt dog😊

tessek tobbet maszkalni artistpubra mindig fel fel tunik egy egy topicban😄
ha minden igaz ironman-en dolgozgat jelenleg😊

Free
Tudjátok ki jutott eszembe most ?
Piktor mester. vajon mi lehet vele ?
mind dolgozik ?
Még mindig San Francisco -ban éldegél ?
Nem igért nekünk fotókat a Transformers megjelenése után, hogy miken dolgozott õ ?

Ki mit tud róla?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Met
Te is esztergályos vagy?<#wow2>
Én is, illetve annak tanultam<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ha arra gondolsz hogy nincsenek egy sikban z ben akkor nem az difi..
raadasul ha a azt csinalom hog siman csak vastagsagot adok a linenak amin korbekenne futtatni a cuccost akkor jol allnak a normalok:S
kurvara nincs kedvem kimodelezni ezt az izet viszont igy hasznalhatatlan:S

xaaarr :d
A sweep/section gorbe nem planáris, ez a tippem.

thomas: a másik ok az volt, valamiért mentalnak nem tetszett az instance fogalma.. 😄 3-400 fa, és gigabytenál voltam. Szoval bug gyanus.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mieeert?
tudja valaki meiert van az hogy vegig sweepeltetek egy keresztmetszetett egy zart vonalon es a rohadt polyk osszevissza latszanak?
tobszor ujrarajzoltam mind ket vonalat es meg mindig:S

scene:
http://iaro.3dmax.hu/kep/mieeert.zip

ThomasGins
😄

alkoholista esztergalyos...tipikus😛 😊))

Free
Teljesen beteg vagy :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
vagy az alkoholista jelenem😊

ThomasGins
Biztos az esztergályos multam teszi...😊
link

igen, nem erre mondtam arra, hanem arra, hogy átalakítsam a scenet ismét, bár proxy nincsen benne, még nem kisérleteztem mi mental ray instacing képességét több ezer darabra. Nem mertem így belevágni, azonban, a
object/fg quality nagyon kecsegtetõ dolognak tünik, esetleg scriptelés lehetõségét sem zárnám ki, tehát kamera távolság/fg quality

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Te fényezted multkor😛

hehe, bár nincs sok material benne de azért nem õrültem meg köszi.

ThomasGins
mr-el esetleg?😊
Amuyg frankó nagyon!

de lehet, hogy átküldöm a csupasz jelentet, és akkor bedobhatod a forumba, de elõbb próbáld meg a te vrayeddel is hátha már fixált a dolog.

nemtom igazából, jó gondolat, reinhardot használtam, majd még megnézem ezeket a kapcsolókat. Bár elég nehéz lenne a reinhardot szimulálni.

Aldaryn
Sub pixel mapping on color mappingnál?

per aspera ad astra

bug, rozsaszinre renderelte,
a pathtracingnel meg jo volt,
de ahogy brute force pass jott elszalt a szin,
igyhat kenytelen voltam kikapcsolni a lampakat.
ennyi maradt belole...

Aldaryn
Fura, hogy a szökõkutak alját világítja meg csupán a hozzá pakol világítás. Én arra számítanék, hogy dereng az egész. Persze, tudom, hogy ahhoz kell kicsi trükközni, mert cináltam már ilyet, de a "való életben" mégis így történik.

per aspera ad astra

zsolesz92
a nappali jobban tetszik, de nagyon jó lett mind2. az éjjelin azért észrevttem hogy kivetted a parkban levõ kis 'kuckókat' xD

night time verzsõn.
link

Aldaryn
Simán! Ne add alább! 😊 SSS mindenre!

per aspera ad astra

meg volumetric sss a levegõre? 😄

Aldaryn
Szép! (motion blur vízre? Naaaa....)

per aspera ad astra

van.
link

ThomasGins
Jó az,csak ha van nagyobb kép muti😛

a szökökút egyébként mesh. Sima spray snapshot mesh, a formájén lehetne javítani egy kicsit.

wow nem kell ide biztonsagi fonok?😊
Nagyon franko lett!

Aldaryn
Nem is mondtad, hogy építkezel, látod, megmondtuk, hogy hamar ráunsz arra a szigetre Dubaiban. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
...amit két dzsedi a szökés pillanatában futva levágott...😊

ThomasGins
Fasza!Van belõle nagyobb?Csak h bele lehessen kötni a szökõkutatkba😊

ThomasGins
Egy vagy több golyó kijelöl,reactor beállitásnál,a properties résznél ,mass friction, elasticity beálitásokkal játsz.

Köszi, a mergét valahogy nem próbáltam.
Még egy mai utolsó kérdésem lehet felétek?: Milyen fizikai jellemzõket kell beállítani és mire ha azt akarom, hogy pl. egy golyó leessen a talajra és maradjon is ott, ne pattogjon, hanem mint egy gyurma.
Free
nagggyon jóóó :c)))))))))))))))

innen letudod szedni:
http://rapidshare.com/files/111586313/sled.max
Fájl/merge,és ott kitudod választani hogy a max fájlból meilyk object-et akarod beilleszteni a jelenetbe...

Egyáltalán ha egy másik max állományban van egy tárgy amit be szeretnék tenni abba amiben most dolgozom, annak mi a módja?
Köszi, de olyan fájlra gondoltam amit a maxben be tudok illeszteni a jelenetbe, hogy ne kelljen a megrajzolásával szenvednem. A jpg-t szerintem nem lehet.