63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Geccoka
  • zenoka
    itt:
    http://www.chaosgroup.com/en/2/index.html
    purchase alatt van erre opcio le van irva lepesrol lepesre
  • raulrm
    Szevasztok!

Valaki megmondaná hol lehet kikapcsolni a v-raynál azt, hogy a renderelt képnél ne legyenek v-ray feliratok? A bal felső sarokban egy nagy v-ray felirat, a képen meg mindenütt kis v-ray feliratok. Megértem, hogy reklámozni akarja magát, de ennyire ne. :)
  • Mutans Zombi
    nenad és eightmiles!

Kösz az infót!
  • Rees
    Ez jóóó :)
    Én is kérni akartam:D
  • ThomasGins
    nem pont fára,de jó arra is:
    link
  • nenad
    a sima fás scriptet linkelnéd?
  • npeter
  • ThomasGins
    [havasfa tutor on] végy egy fát levelek nélkül, Parray-metaparticle, és örül [havasfa tutor off]

Mondjuk ez csak fenyőre jó,sima fára van script:)
  • ThomasGins
    mat editor behiv,standard feliratra katt,vraymtl kiválaszt, reflection feketéből csinálsz fehéret és kb kész:)
  • szeleb
    Sziasztok!
    Hova kell berakni a v-ray shadert?mer töltöttem egy ilyen krómot és beraktam a materiallibraries-be de a maxba meg valahogy nem érem el.vagy örülnék ha elmondaná valaki hogy a material editorba hova menjek hogy króm felületet hozzak létre.Amúgy a vray adv. 1.5RC5 ös verziószámú van.
  • FRenkie
    wow

off: firefox 3.0.4 nem akarja elmenteni a sütiket, minden megjegyzett loginú oldalból kilép minden egyes indításnál (a loginra emlékszik) pedig nincs engedélyezve a sütik törlése. találkoztatok már ezzel?
  • nenad
    Képzeljétek, bekapcsolom a laptopomat reggel, és semmi sem történik csak kigyullad a narancs lámpa, (sleep mode) nézem mi a fene... Huzogatok ki mindent, kihuzom a tápot és tovább világít. A geci! aztán észreveszem, hogy nincs is bedugva a tápba másik oldalról, akkor honnan kapta az áramot?
    Mégf mindig világít.
    Van egy usb hubom ami saját tápos, lehetséges lenne? Miután attol megszabadultam kikapcsolt.
    Nem kondi tartotta életben. Mekkora design, a bekapcsolt állapot és az usb csatlakozó? WOw.

• ThomasGins
    Asszem fizetős volt az az sp,de lehet hülyeség.Szoval warez oldalon nézz szét.
  • Hzsolesz
    Igen, így már stimmt, hogy SP 1-ben letölthető, de autodesk oldalán már nincs fent,csak SP3- abban meg nincs. Ez azért egy kicsit bosszantó. Azért kössz, valamennyivel közelebb lettem a megoldáshoz.
  • ThomasGins
    Lehet akkor rosszul emlékszek és csak a 9estől van benn, vmelyikhez külön SP-ként letölthető volt...
  • Hzsolesz
    Az sincs: morph, scatter, conform,connect,blobmesh,shapemerge,boolean,terrain,loft,mesher....ennyi.
  • ThomasGins
    Bár legegyszerűbb ha letöltöd a 2009es maxot:D
  • ThomasGins
    És ProBoolean van csak Cutter nincs?
  • Hzsolesz
    Ez érdekes, mert nekem MAX 8-am van, és nem találom a "Compound Objects" között. Pedig ott kellene lennie, ha jól tudom.
  • ThomasGins
    max8-tol fölfelé már be van épitve maxba
  • Hzsolesz
    Sziasztok!
    Jól tudom, hogy létezik egy ProCutter nevű plug-in Max-hoz, amivel objektumokat lehet ripityára törni? Ki gyártja ezt, mert hiába keresem google-ban nem találom a cég weboldalát?Vagy nem is plug-in, esetleg rosszul írom a nevét?THX
    Üdv!
  • FRenkie
    Direkt ilyen redukált a talaj, nem volt cél a túlzott realitás.
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem letextúrázva+ valami módosítóval észre se lehetne venni... Max a főbb edge-kre kéne még egy chamfer...
  • Rees
    Ezt kifejtenéd bővebben?! csak mert én is sokat kompozitálok és nem esett le hogy mire gondolsz :)
  • ibor90
    tetszik a talaj, erről könnyen összelehet lapátolni a havat
    meg a gördeszkásoknak is tetszene sztem

na szval miért ilyen kockás? :)
  • hunkircsi
  • FRenkie
    Borászatomat alakítgatom:

• Aldaryn
    Én nagyon rácuppantam,mindjárt az elején arra, hogy lineáris 32bit output, és minden hangulati plusz kompozitban. Olyan pöpecül le lehet választani a színeket 32biten, imádok vele szórakozni. :)
  • zenoka
    cselendzsen kivul, regi hogomb uj kontosben, talan 2015 re mar tetszetos lesz ha evente eloveszem egy ket orara:D
  • nenad
    nekem a kompozit plusz meló egyenlőre, föleg egy kis laptopon.
    egyébként le kell mérni a befektetett időt stb.
    Egyébként foglalkoztam vele az utobbi időben.
  • nenad
    esetleg challangenek mehetne a göbe zárt hóesés, a kis házikóval stb.
  • Met
    az a név
    bár a jackass filmben csináltak ilyen jellegű citrom fagyit és meg is ették :D
  • ThomasGins
    Nézegettem hó materialokat,azé ez vicces:)
  • Rees
    Kicsit késve, de köszi:) pont ilyen magyarázatra vártam!:D
  • Aldaryn
    Hehe. :D Ahogy Putyi mondotta, nem bug, hanem feature. :) Sub-pixel mapping segíthet bizonyos esetekben, de semmi köze nincs hozzá. A clamp output az, ami megoldja. A clamp output szabályozza, hogy az AA samplerer clampolt (8bites integer) vagy valós 32bites float értékeken végzi el az AA számítást. Ha utóbbi esetben nagy kontraszt kerül egymás mellé, akkor ilyesmi jelentkezik. Fokozottan igaz, hogy ez nem hiba, hanem a technológia korlátja. Clamp output megoldja, de a frambuffer tartalma onnantól clampolt lesz, nem pedig hdr. Van, akinek ez nem fontos. Nenad pl. mindig mondja, hogy mi a fészkes fenének ragaszkodok annyira hdr kimenethez.
  • Rees
    Ok köszönöm, ez volt a megoldás! Próbáltam a sub-pixel mappinget és a clamp output-ot külön külön, de úgy nem volt jó. Együtt viszont szép éleket kaptam.
    Köszi még egyszer!
  • Rees
    Pont ez a hiba/problémám. Megyek megnézem!!
  • zenoka
    probald meg BLEND AA filteringel mondjuk size 3-4 blend amount 0,2
  • ThomasGins
    Ilyesmi hiba ez is.