63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#47511 "Sz*rból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, akkor nem lehet vele pattogtatni"
Asszem Moldavátol származik:)
Érik egy sz*r contest:D -
zenoka #47510 szarbol lehet varat epiteni ha megfelelo a konzisztencia indexe a szarnak.. -
#47509 Mi meg majdnem Szarterv Kft. lettünk ;-) (Szarvasi Tervező), de inkább Szét Kft (Szarvasi Építő Tervező) lettünk a két régi cég összevonásából -
putyi #47508 mi a szarbólvárat bt vagyunk -
#47507 LOL
ámitástechnikai hátránytervezés, kell erre egy bt-t csinálni:) -
putyi #47506 :-)
Ti is hátrányterveztek? -
marcee #47505 Nem, nekik eddig nem, de ha Ők is nagy karácsonyi bulit tartanak, akkor be fogok próbálkozni! :D -
putyi #47504 ja, én azthittem a marcee-ra gondolsz, hogy "ők". amúgy mi is dolgozunk a zda-nak/-val. -
zenoka #47503 zda nah:) -
zenoka #47502 Zobokiek nem? vagy nem egyrol beszelunk zba alatt:) -
putyi #47501 mér' kik ŐK? -
zenoka #47500 en ugy tudom ok kulsosokkel latvanytervelnek, de lehet tevedek.
-
putyi #47499 a zda-nál dolgozol? -
zenoka #47498 borlaborba kifejezetten jo borok vannak igy az itallap alapjan..en benne vagyok. -
marcee #47497 Egyik ajánlatom a Bor-La-Bor étterem a másik a Mandragóra kávéház. Én mondjuk nem élek borral, de ezeken a helyeken elég jó belőlük a kínálat, az árak közép magasak, de igényes helyek. A kaják kimondottan jók mindkettőnél. (ma mondjuk a Pompos Argentín Steakhose-ban voltam, az se lenne rossz, ha nem lenne qrva drága) -
marcee #47496 Vajon a gazdasági válság az oka, hogy a céges karácsonyi buliról minden igyekezetem ellenére szinte józanul értem haza? Ebben volt minden, illetve sok reményem ez év végére (mondjuk azért minden más stimmelt, baromira jól esett az a fél kilós steak), de ha ez nem jött össze, akkor esetleg veletek innám le magam végre rendesen! Legyen végre egy évvégi fórum meeting mielőbb!!! -
KnightRider #47495
Működik. Köszi! -
#47494 file/merge? -
KnightRider #47493
Sziasztok!
Egy ks segítséget kérnék: Van egy meshem, ami Max 7-tel készült és azzal tökéltesen megnyílik, de VRay kell hozzá és 7-hez nincs VRayem. Max 9-cel megnyíitám, ahhoz van VRay, de a mesh kiakasztja a Maxot, nem lefagy, hanem magától bezár az ablak, vagy néha kiírja, hogy error, the application will now close, és úgy áll le.
Hogy lehet ez? Valami felülről kompatibilitási probléma? Meg lehet oldani valahogy?
Előre is köszönöm a javaslaokat!
-
#47492 na, még nem próbáltam a szoftvert (történetesen ma fogom megvásárolni) érdekelene hogy pl lehet az itt elkészített cuccokat (jobb szót nem találtam bocsi :( ) berámolni mondjuk egy Visual Basic programba ?
Előre is köszönöm : Antiga -
#47491 Ok, akkor még megpróbálok vele játszani egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat. -
nenad #47490 már van találtam egy konturt az is megteszi. -
nenad #47489 frankó, valaki nem tud egy forma 1 es karakter modelt vagy egy ingyenes ember modelt.
köszi. -
#47488 Én kérek elnézést
-
nenad #47487 gravitáció nulla? -
nenad #47486 itt egy jó példa, nyugodtan ignoráld a profik megjegyzéseit, de a beállítás nincsen meg.
A mapokkal illetve a kiválasztott polygonokkal jól lehet kontollálni a dolgot.
-
#47485 Látod-látod, tudsz te ha akarsz :) -
raulrm #47484 Közben megtaláltam a hiba okát, és elvileg a demo verzió miatt reklámozza magát ennyire.
Részvétem a barátodat illetően. -
putyi #47483 amit próbálsz az a verébre ágyúval. közelről nézett tűleveleket én pl. scatter-rel modelleznék, vagy megnézném mit tud a beépített fa, vagy onyx tree. -
#47482 Hali!
Van valakinek ötlete, hogy egy valamire való fenyőágat hogyan lehetne összehozni vray furral?
A gondom konkrétan a "tűlevelek" dőlésével van. Pontosabba, egyáltalán nem is dőlnek, max csak lefelé a gravitáció irányába.
Azt akarom, hogy a szálak dőlése kövesse azt a vonalat, amire a vray furt raktam. Tehát nézzen ki úgy, mint egy fenyőág, de úgy, hogy nem akarom az egész scenet elforgatni 90 fokkal. :D
Megpróbáltam már mindent, ami tőlem telt és kezd tele lenni a hócipőm.
Szóval érdemes még szenvednem ezzel, vagy keressek más megoldást? -
#47481 ... részvétem ...
Azt hiszem sokan vagyunk itt akik tudjuk mivel jár ez a dolog.
-
zenoka #47480 attet..tavaly kezdodott egy anyajegyel onnan irany a maj es par hete a hasureg..se kemo se semmi nem segitett pedig apja anyja jonevu kutato orvos minden lehetseges segitseget megkapot.. -
#47479 pff
részvétem
azt lehet tudni, hogy miben? -
#47478 ne bujtogasd mert akkora verekdést rendezek, hogy nem lehet majd látni a portol -
zenoka #47477 off
tegnap reggelre virradoan meghalt a legjobb baratom..30 evesen
sry de egy kicsit ingerlekeny vagyok tudom nem a sracon kenne kitolteni.. -
#47476 szerintem menj át a torrent topicba és kérj meghívót! -
#47475 hm..
Tudod múltkor beszéltünk az indulat kezelésről. jógaülés és gondolj szárnyas repülő kannákra amik tökéletes polygonokból álnak a tökéletes univerzumban melyben minden égitest kanna és a vray gond nélkül 1tuized sec alatt rednerel sss t és van gond nélkül kapcsolóval működő volume light. és mikor megtaláltad ezt a nyugalmi pontot, akkor gyorsan írd meg mert egy ideje én is keresem :c) -
zenoka #47474 vazze nem lehetsz ennyire ertetlen feju? itt van ebbe a kurva beviteli mezobe hogy nem warez (raadasul nem kis betuvel) amit meg Te szeretnel az az..kezdj el kurvagyorsan gondolkodni hogy jo hogy senki nem fog neked a ket szep szemedert topicba beirni..gondolkodj.. es hasznald a google-t barmilyen lehetetlennek tunik ezt a kis szaros problemadat is megoldana!!
-
raulrm #47473 Kösz a linket, de szerintem használhatatlan.
Másoknak nincs ilyen próblémájuk, aki már orvosolta is?
-