63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #47551 midenki vigyazzon magara es probaljon a karacsonyi zabalasoknal kevesebbet mint 3 kilo hizni..
jok legyetek:)
-
#47550 Én is mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, és Poligonokban gazdag új évet!
Nálam a MAX-mentes karácsony garantált, meg az internetmentes is, mivel magyarországon már egyikkel sem rendelkezek. -
nenad #47549 kizárt, gálya és contest van.
:-) -
#47548 Nah srácok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
1 jó tanács: ha tehetitek legalább ez a 2-3 nap alatt el se indítsátok a max-ot és társait
-
#47547 Múltkor itt kellett valakinek fa modell?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.gfxworld.ws/index.php?/news/comments/hi_res_models_of_trees/ -
raulrm #47546 Köszi szépen! Google-ba sokat nézegettem én is, de ez az első az, ami kell nekem. -
#47545 itt van egy vray-es. Nézegesd meg.
ITT is van sok-sok
na meg itt is -
raulrm #47544 Szevasztok!
Nos az álláspontom: van egy szobám, tele bútorokkal, a plafonon egy csillár, ahonnan majd a fény jön :). Milyen beállításokat kellene tekergetnem, hogy szép világítás legyen? Mert nekem olyasmi sikerült, mintha kívülről jönne a fény, amit nagyon nem kéne, mivel este van :). Előre is köszönöm. Esetleg ha tudtok ilyenre tutorialt valahol, azt is megköszönném.
Üdv. -
#47543 Pl. ezeken is indulhatsz: :)
Freestyle GFX Competition
steampunk
-
nenad #47542 Bakker, soha többet nem pályázok két nap alatt...
Ideje lenne nyerni egyet. Nem tud valaki esetleg egy mésikat is? -
zenoka #47541 hehe koszi:D az elmult 14 evben tobben koszontenek ilyenkor mint a tenyleges nevnapomon:)
-
pauly #47540 A legtöbbnek nagyobb az eredeti mérete,csak nyisd meg külön a kép linkjét...
Amúgy nem lett rossz! :) -
#47539 Boldog névnapot!
Nekem tegnap volt a 100. -
#47538 Állat a tiéd! -
#47537 L. Csaba tetszett nekem bár a kerékcsere nyűgös lehet :d
Nenad a tied se rossz :c)) -
nenad #47536 B.Zoli piszok jó lett, kár, hogy nem nagyobb méretbe raktáb be őket.
Azért még reménykedem.
-
zenoka #47535 nah itt kint vannak, nem tudom hogy ez e az osszes:
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4089&Itemid=1
Nenad szep lett!!!Gratula! -
#47534 guszta :) -
#47533 ment privi -
#47532 szarcontestre 2000ből :)
-
flegos #47531 Sziasztok!
NAGYON OFF: nem találom a megoldást, de hátha nektek van valami ötletetek, 2db SATA II vinyó van a gépemben (XP SP3 rendszer). A másodlagos vinyómat kivettem a gépből (amin csak anyagok vannak) mert a DVD irom nem tud dupla layeres lemezt irni. Gondoltam csatlakoztatom másik gépre és arra átmásolom, na ez nem sikerült, 10 gépből 1 sem ismerte fel se PC se Mac. A BIOS minden estben látta a vinyót de olvashatatlanként, tehát inicializálni kellett volna de abban az esetben pedig elvész az összes anyag, nem lenne jó. De a meglepő az, hogy visszaraktam a saját gépembe amiben volt és az sem látja, csak BIOSban és a képernyő jobb alsó sarkában ahol vannak a kis ikonok:) a plug and play eszközöknél, de lemezkezelöben szintén olvashatatlanként jelenik meg:(((( Ez egy Seagate 80GB vinyó, mit tudnék tenni, hogy adatvesztés nélkül elérhetővé váljon a vinyó?
Segítségeteket előre is köszönöm és bocs az Offért!!!!!!! -
#47530 majd szoljatok ha kint lesznek a képek . érdekelne . gondolom addig ide nem lehet postolni. -
zenoka #47529 hajra hajra:D en azt remelem a legjobb nyer aki megerdemli es nem egy oldal uzemeltetoihez kozel allo szemely/pistike:)) -
nenad #47528 ja és is saját designal indultam. Kicsit retri kicsit modern.
Remélem ÉN nyerek ;-) -
zenoka #47527 egy cimbim indult azt lattam nagyon durva kis kocsit pakolt ossze.. remelem kint lesz majd az osszes indulo kepe:D -
#47526 akartam ,csak elfelejtettem -
nenad #47525 f1-live.hu, valaki még szeretett volna indulni innen. Te nem?
-
#47524 Ez most melyik is? -
nenad #47523 Bakker elcsusztam egy kicsitt a pályázattal. 30 percet, remélem beszik.
Csak tegnap kezdtem hozzá, majd drukkoljatok :D
Valaki más indult még?
-
#47522 Simán run script, vagy behuzod maxba, nálam igy elindul egyből. -
#47521 És ezt hol találom meg MAX-ban ? :DDDDD -
#47520 -
#47519 Lassan esett le nekem is hogy arra készült,reménykedtem benne hogy ember ilyet magátol nem csinál:D -
#47518 Ha vmi tárgynyereményre vagy ilyesmire gondolsz az nem volt, "csak" az elismerés :)
Amúgy kösz, próbáltam 'fun'-osra venni a dolgot -
putyi #47517 és nyertél valamit? vagy csak a kép témáját. amúgy tök jó lett. kellően beteg egy ilyen kiíráshoz. -
#47516 azaz -
zenoka #47515 midentbele.hu-n volt egy bolhas contest anno szerintem arra keszitette:D -
putyi #47514 ez mi? -
pauly #47513 :D -
#47512 nekem egy régi képemen van sz*r, igaz csak kutyagumi
én kérek elnézést :)