3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
vki csörgesse meg légyszíves a 70 570 1337-et, míg le nem nyomom, - nem találom sehol az átkozottat... (köszi)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
link
\"So always look on the bright side of death\"
Vagy ha valaki tud esetleg ennél (értékesítési szempontból) jobb közvetítõ oldalt és megosztaná a címét, azt rendkívül nagyra értékelném. ^^
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
vagy 64 bites xp...etc.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
latszik a rutinod a temaban😉
Innentõl kezdve ki lehet marógépezni ha nincs otthon a fröccsöntõgépünkhöz minta.
( ilyen melegben jó is lenne egy fröccsöntõ gép )
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?keyword=tricikli
per aspera ad astra
Köszönöm. Megtaláltam a Legolizer nevü scriptet. Kár, hogy enm értek a scriptekhez. 😄 Lehet nem is mûködne mert 6os maxhoz van. Mind1. Annyira nem fontos. 😊
zenoka: Épp bicajt modellezek. Még ahhoz sem találtam blueprintet. 😊
sorry
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kár, hogy max-ba nem lehet beimportálni.
per aspera ad astra
mi az a b...ó? komolyan frusztrál, hogy nem tudom kitalálni.
per aspera ad astra
frissítve 2008.07.28.
azért kérdeztem, amit kérdeztem, hogy olyannal kezdjem a tanulást aminek van is valami haszna az én munkámhoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
per aspera ad astra
A Sketchupot nem hülyeségbõl írtam.
A LEGO-t sem, tök jó móka.
Milyen szó az, ami b-vel indul, ó-ra végzõdik, és inzultálás? Szerintem egysezrûen fasz vagyok, vagy köcsög. 😊
per aspera ad astra
A sketchup tényleg jó kezdésnek, de nyugodtan belebonyolódhatsz a 3dsmax-ba is (bár a jelenlévõk közül - beleértve engem is - mindenki szidalmazza. Esetleg ajánlhatnám még a rhino-t is. Elég sokrétû, és gyorsan tanulható.
ha nem akarsz segíteni, akkor inkább ne is írj semmit!
per aspera ad astra
Nagyon úgy néz ki, mintha a filmbõl lenne .... A kezein, a piros obejecten vajon véletlen maradt rajta a wire ? 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mostanában gondolkozok azon, hogy elkezdek foglalkozni valamelyik 3D modellezõ programmal, és nem tudom h melyikre essen a választásom.
Amik felmerültek: Cinema 4D, 3ds max, LightWave, Maya
tudom, h mindegyik elég bonyi egy kezdõnek, de mindenképpen valamelyik komolyabb programot akarom megtanulni.
Ami fontos, hogy a .dwg fájlokat kezelni tudja, és valamennyire egyszerû is legyen.
Segítségeteket elõre is köszi, bár tudom, h nem éppen ez a a topic a megfelelõ a kérdésemre.