3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
😊 Ez direkt nem. Nekem így tetszik, van akinek nem, ezt elismerem, ez amolyan személyes dolog, ha már én csináltam a lapot.

per aspera ad astra

A színét talán át tudom állítani, de nem jön össze egy realisztikus anyag, amit meg a vray-materials.de-rõl szedtem le, attól szétfagy a max, szóval ha van fémlemezburk shadered, jöhet nyugodtan, nekem jó lesz! 😄

Lehet kekeckedni? Szóval zavaró, hogy ha már várni kell egy másodpercet vagy kettõt, mire feljön egy kép egy külön "ablakban", akkor praktikus lenne, ha ezen belül lehetne balra jobbra lapozni az adott projekten belül. És akkor nem kellene minden kép után becsukni, klikkelni...

npeter
nekem is van, tulfeszvédõm, pont emiatt vettem kb. 1 hónapja. eddig életemben nem volt gondom tápokkal. most meg mikro megvan tulfeszvédõ nesze nekem.... csit-csatt 😞
de a jó hír a roszban (legalább is nekem), hogy talán a vinyóm nem sérült meg.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

eleg szerintem egy tulfesz vedo van vagy 3 ezer forint 5 dugaszos..soha nem volt gondom a tapokkal (jah egyszer utana vettem egy ilyen szart es azota popec minden)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nah😊 az utso elottit betettem alairasba nem ismertem kiraly😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
nah csak hogy tudjátok , az én gépeim is lassan a 8. tápnál tartanak ali fél év alatt. kis érdeklõdést követõen (elmü) megtudtam hogy a 220 V az már nem 220 V hanem 250 V jah és eddig 220 és 230 között ingadozott nagyjából 50 Hz - n 0.01 es tûréshatárral. nah ez maradt a régi csak épp az ingadozás most 220 és 250 között van ami valójában 240 és 250 közé tehetõ többnyire. ez elegendõ hogy a stabilizátor tranzisztorok megsüljenek a tápban. ekl is mesélte a elektronikai Guru ismerõsöm hogy valami feltölti amikor nagyobba v aztán leadja mikor kisebb de ekkora ingadozást nem bír el. pontosabban ekkor a V. t. na most a megoldás 1, vagy egy szünet mentes táp ami mindezt kiküszöböli. abból is érdemesebb jó minõségû darabot venni. vagy 2, lehet kapni kimondottan számítógépekhez készített elosztókat avagy más néven kontaszeptet amiben van valami kis kütyü ami ezt az egészet megoldja. nah nekem ez utóbbi van most jó ideje és minden megy rezzenéstelenül. a szünet mentes táp tizedébe kerül de nyugodtan hagyom a gépeket akár 1 hétig is menni.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Köszönöm!!XD a google-t amugy már néztem én is mielöt irtam enyire nem vagyok tudatlan hozzáteszem!!csak nem találtam rola leirást remélem amit linkeltél ot akad

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Aldaryn

per aspera ad astra

bixorama

//gomb/cylinder panorámás quicktime movot mivel lehet windows alatt készíteni? (3dsmaxon kívül)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Hello letöltötem a virtualdubot de nem nagyon vágom! kellene egy kis help! megnyitom a videot de akor hogyan álitom be pl hogy egy perctöl kétpercig vegye fel csak a hangot a videoból? mp3 ba kellene a hang.köszönöm

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

npeter
Újabb szép képek. Jó nézni õket, és az a sok részlet....
a kormányzati negyed kifejezetten tetszik ,az a sok üveg (kár hogy valszeg nem lesz belõle semmi, legalabbis közeljövõben). Azokat az autókat, kamionkat ti modelleztétek vagy vmi vásárolt modellek? csak kiváncsiság, hogy még ienre is lenne idõtök?

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ment par priv😊

Aldaryn
Banner. Komolyan. Pár óra, és menni fog. Leírni én nem fogom, ha már elõttem leírták kb százan az internet bugyraiban.

per aspera ad astra

köszönöm még egy kérdésem lene hogy magyar ez a program? mert hogyismondja m ha elöször kezelem aki is tudom majd használni ugyértem felveni a zenét amit akarok vagy ezt hogy csinálom ezzel a virtualdubal ha leirnád hálás lenék 😄

Aldaryn
Bármilyen lineáris vágóprogram, de egy VirtualDub (http://www.virtualdub.org/) is tökéletesen megteszi.

per aspera ad astra

😄 tegnap ota hany odlal megtekintesetek volt?😊

Hello mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy nem e tud valaki olyan programrol ami amikor elinditok egy videot és nézem megy alata egy zene na most kellene nekem az a zene ami a video alat megy de nemtudom hogy van e olyan progi amivel kilehet szedni a zenét a videobol vagy felveni!!???és más video alá szeretném beteni.köszönöm

Aldaryn
Nah, kezd alakulni a siteunk, akit érdekel, tettem még fel pár tucat képet.

per aspera ad astra

oke de nem en voltam aki kilopta a mayabol a kezelhetoseget...😛😊

ibor90
Zenoka ment PM

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

ThomasGins
Tipikus eset amikor okosabb vagyok mint a szgép és tudom hogy hova mennyi foton megy...

\"So always look on the bright side of death\"

FRenkie
Szépek szerintem is! Még kívülre dobálj be pár fát vagy bokrot!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Ja megvalami: majd nyomok kepet, hogy milyen lett, ha mar a tervezonek is tetszik 😛

Csak a vilagitas, meg par textura.
Amugy komolyan mondom, ennel a melonal a vilagitas volt a szenvedes es lesz is, nem a modell, nade most munkara fel 😄
Jah, es a kepek 1 ora alatt renderelodtek, sajna ennel a munkabeosztasnal ez a max, amit megengedhetek, szoval erosen kell optimalizalnom mindent...

repvez
Csak a render vagy a scene megy a kukába?Mert ha a scene akkor én meglesném hogyan áll össze egy ilyen komolyabb interior.
Kamera világitás kisebb dolgok stb..
Jaja, a lepcso aljat javitottam mar, de ezen a kepen meg nem latszik.
Sajna a tervezonek nem tetszik (ha meg a megrendelonek nem tetszene...) a vilagitas, ezert csinalhatok ujra mindent, meg 90 kepet. <#wow3> Hat nem csodas az elet ? 😄

Ha csak jót szabad mondani, akkor kurvaszépek!

ThomasGins
Jaja,jóféle...

franko..egyedul a masodik kepen a kornyezet (hianya) zavar😄 meg azon agyalok hogy lehet tobb feny jutna a lepcso ala mint most..
de reggel kave nelkul az elso kepet egy "lakaskultura"ban bezabalnam hogy foto😊

Aldaryn
Nem is olyan rossz, elsõ blikkre nagyon realisztikusnak hat.

per aspera ad astra

Gondoltam bedobok par kepet, ugyis mennek a kukaba, mas vilagitas kell, áááh.
Mondjatok ra velemenyt, de csak jot, hogy jobban erezzem magam, mint most 😄

ThomasGins
egy ismerõsömmel dumáltam,felkerült bash.hu-ra
"Petra üzenete:
áramszünet van, csak a szünetmentesek mennek
Petra üzenete:
a kávégépnek még szerecse találtam eg yszünetmentest ...
"

ThomasGins
a fémbe az a jó hogy kb ezerféle fém-szén keverék van és mindnek más a shaderje,olyan mint a mûanyag😊

Nincs valakinek egy épkézláb, megosztható fémlemez fedés shader-je vray-hez?

Atika :o)
hat akkor probald meg masik tappal aztan meglatod

#45754 ez a feszultsegingadozastol van erdemes venni egy szunetmentes tapot az kiszuri ezeket a problemakat

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Szép napot! Érdekesség,hogy az utóbbi 1 hónapban 4 ismerõsömnek szált el a tápja. Bizonyára a kormány keze lehet benne, túlárammal kiiktatják a számitógép felhsználókat 😛

It\'s good to be bad.

npeter
megtörént már, azzal kezdtem, resteltem biost is, de semmi 😞, lehet vhonnan kerítek póttápot megnézem azzal megy-e

ThomasGins
utóbbi idõben az én gépem 3 tápot evett meg,mind igy kezdte,de ettõl még bármi lehet,ha egy alkatrész nem jó nem megy a többi se,bár ha a többi nem jó sipol,ha ez divat még😊

Atika :o)
probald meg aramtalanitani majd szurd vissza es probald meg felcsukni hogy mit csinal

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

npeter
Sziasztok!

1 kis off help kéne:

tegnap renderelés közben elszállt a gépem😞 vagyis igazából nemtom mi lett vele, otthagytam számolni, mentem kajálni, mire visszamegyek nemmegy a gép. A monitor ledje is csak villog, a pc-n meg világit a led. nyomok 1 resetet és semmi. Meg sem mukkan. Mintha nem kapna áramot az egész. szerintetek a táp lehet a bibi? estleg vkinek vmi ötelte? remélem nem szállt el az egész cumó 😞(

bocs az off-ért

Aldaryn
Addig nincs baj, amíg értelmezni lehet. 😄

per aspera ad astra

a hajnal 2es helyesírási endzsimem nem túl jól adja ki... 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

upgaredlje ay operáját, az új opere sok tekintetben megleptés nekem is.
sokkal jobban kezeli a css/jajscriptet 😄
piszok gyors v9,52+

ThomasGins
😄

Aldaryn
Hehe... 😄 bármiféle CMStõl az tartott vissza, hogy azzal mégtöbb munka lett volna, nem kell nekem olyan komoly funkcionalitás egyelõre. Legyen mit mutogatni, és ennyi. 😊

Diszkrét JS-t szeretem, el se tudom képzelni a webet nélküle. Szintaktikától annyira már nem esek hanyatt, nem feltétlen szeretem, de elvagyok vele. De eszement régen kódoltam, oly érzés, mintha most tanulnám... :|

Effendi: Engem speciel nem zavar, gyak. IE kivételével mindenhol ugrál, de akár be lehet kapclni ix megjelenõre is a görgetõsávot, nem sokat számít. Engem mondjuk jobban zavar, ha valamin van egy nem használható görgetõsáv, mint egy kis ugrás aloldal váltáskor. A közeljövõben meg minden bizonnyal kinyúlik mindegyik aloldal annyira, hogy mindhez kell majd görgetõsáv egy átlagos monitoron (1200px magas)

Nenad köszi! 😊

per aspera ad astra

Effendi
Levél küldése megtörtént...
A lapodhoz még annyit, hogy tetszik a magyar népi motívum a háttérben. (az m1 is ezzel kísérletezik 😊)

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Effendi
Az index.html oldalra és a partnerek oldalra rögzítsd be a fix görgetõsávot, mert opera alatt (másikba még nem néztem) a kattintgatások hatására ugrál ide-oda az oldal, mert hol megjelíti a gorgetõt, hol meg leveszi.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

szerintem dobj neki egy mailt a tisztesseg kedveert😊

Free: ÖÖÖÖÖÖÖÖ😄DD