3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Pisszuárnak is szép😊
A háttér egy darab nagy csempe hogy igy tükrözõdik?😛

\"So always look on the bright side of death\"

Csak mert mar nagyon képtelen a topic 😄
Amegy felkesz, es nem is kad lesz itt <#miaz>

http://iaro.3dmax.hu/kep/Kad_Csikkal.jpg

ThomasGins
Igy van.
A teteje fehérebb mint az alja,azt kellene vhogy összehozni egyhangubbá.

psben ugy kenne megcsinalni hogy amit szeretnel hogy jobban kidudorodjon az a resz legyen vilagosabb..
mert a mostani alapotaban ossze vissza dudorodna a cucc😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

repvez
PS-ben mit kéne csinálni rajta, mert neten találtam igy nem tudom jobbra scannelni.
Kontraszt és egy kis sharp vagy még mi.
Sajna még nincs fenn egyik progi sem igy most csak elméletben összeszedem mit hogyan kell majd.
Most volt VGA csere és egy ujratelepités még vár rám
ThomasGins
Hát a disp talán a leggyorsabb,de kicsit ps-elni kellene a képen vagy ujraszkennelni.

lac coo
Bocsánat, közben rájöttem 😊))) Bagatel dolog volt 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Beraktam Max-ba Archshader matlib-et, és sehogy sem látja abitképeket a cucc...
Már mindenhová megpróbáltam átrakni a képeket de sehogy nem jó 😞(((

Itt hol lehet megadni útvonalat, vagy mit próbáljak meg .... Ha megnyitok egy materialt, alapból csak szûrke felületet kapok kézzel kell megmutatni neki a bitképeket ...

repvez
kobra
ebböl a képböl hogy lehetne a legegyszerübben egy logot vagy emblémát csinálni kidomboriva?
Elég ha egy sima planera disp mapként rárakom vagy milyen átalakitást eszközöljek vele?
ThomasGins
egy havernak csináltam😊
link

ibor90
a másik meg hogy én kiröhögném akinél ilyet meglátnék 😊

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Aldaryn
Annyi csak, hogy nem fogsz tõle jobban MAXezni. 😊

per aspera ad astra

lac coo
Hüvelykújjnál van egy gomb azzal 3 féle beállítás között lehet váltogatni, szal a gombokat kapásból szorozd meg hárommal ...

Malakai
Sztem tök fölösleges, ennél úgyis több gyorsbillentyû kell, akkor meg már át kell nyúlkálni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lac coo
Nekem van ilyen, még játékhoz vettem régebben ( arra is van kitalálva ...), egy nagy baja van: könnyen eltolja az ember, mindenképen rögzíteni kell az asztalhoz.
Amúgy ha megszokod ezen a gyorsbillentyûket akkor végülis miért ne lehetne jó 😊

lac coo
Hát nem új a gép ( P4 3000 HT, 2 G Ram, 2600 XT 512), legalábbis a játszós gép ilyen, a nagyra nem akartam feltenni, mert sokáig úgysem kell ...

Sziasztok!

Tudtok ajánlani Max 9-hez olyan plugint, amivel robbanás effekteket lehet csinálni? Elég csak állóképhez is, nem szükséges animációs cucc.

Elõre is köszi!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

hunkircsi
Hello!

Tudom, hogy kissé fura kérdés. De épp most bukkantam rá a neten egy ilyen csodakütyüszerû izére. És kissé megmozgatta a fantáziámat, hogy esetleg milyen durván hozzá lehetne kalibrálni mondjuk a MAX-hoz.

Valakinek esetleg tapasztalata?

Ki korán kel, poligont lel.

Allitsd at openGL-re (vagy hardware-re) -talan...
Amugy erre a Rhino is jo.
ehh..vagy a demo gaz vagy a geped..nem kenne szagtnia ugy 500-600 ezer objektumig egy normalis gepen (P3 felett)
van am cad forum is😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Közben megnéztem ,leszedtem egy próba verziót, az ok , hogy fogalmam sincs mi merre, de olyan rohadt lassú, hogy el sem hiszem 😊))
Ez alapból ilyen vagy nálam van a baj ? Egy egyszerû rajzot is csak komoly szaggatások mellett tudok arrébb vinni 😊)))

johogy cad😄

lac coo
OFF.:

Nem tudtok ajánlani valami progit, amivel egyszerû felülnézetes terveket készíthetek és azt beméretzhetem? Mivel a legegyszerûbb, Cad ..?

Free
OFF:

Tudjátok véletlen volt egy zavart fél órám amikor úgy gondoltam fejlesztem a tudásom spam szûrés tekintetében. Linux szerver, Postfix miegymás.
olvasom a különbözõ tudorok írásait a tipikus és nem tipikus SPAM támadások kivédésére technikák szakzsargon miegymás.
Az egyik PDF doksi kimondottan szépen elmond mindent majd a végén ezt találom a következõ felirattal mint figyelmeztetés.

" Különleges DHA támadó aki egyáltalán nem terheli a levelezõ szervert..."

OFF END:

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
#45368<#wow1>

merre arra? minek? hany meter? ha public😊 mit hozol szuuuveniiirt?😊

zsolesz92
Gratulálok!

Hova mész? Vmi cég hívott, vagy hogyan?

Csõváz, mosmá tuti elmegyek másik országba... :-O
de nem hagyom itt a topicot.
Remélem ma sikerül befejeznem az egyszerû mûvemet.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
frankó lesz!

Met
kis nfr, szándékomban áll rendes környezetbe rakni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
namárna,csak egy nfr-t

Malakai
Idehaza a Leonardo SNS, a studio 21 és a HungaroCAD a hivatalos forgalmazók. Az ára pedig millió körül van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ventura82
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a 3dsmax-al kapcsolatban. Ismerkedem egyenlõre a progival, sõt magával a "stílussal" is. A 3Dsmax 2009 30 napos trialja van fent egyenlõre. Azt szeretném kérdezni, hogy ha itthon meg akarom venni, akkor azt hol tehetem meg, illetve mennyiért? Az tudom, hogy aranyáron mérik....
Vagy végsõ esetben nem utasítok vissza egy serialt sem.... 😊 😊

Nos ki ne akarna gyorsan megtanulni valamit :'). Minnél rövidebb idõ alatt minnél nagyobb tetteket. Nemde? :')
Amúgy "Suli tv"-t csinálok azért :'). És effektezni tudok egész jókat magamtól is :'). De egy kicsit megfûszerezve 3d-vel ez az egész nagyobb sikert fog hozni. Nos ajánlom figyelmetekbe a PFTRACK-et egész jó kis progi arra való, hogy lekövesse a kamera mozgását és ezt 3d-s programokba kimentse, ha ott megnyitjátok akkor egy kamerát kaptok ami mozog és plane-t amin megy a videó ez azért jó, mert gondoljátok át. ha egy sik terepen vagytok (ezzel lehet legjobban magyarázni) és egy csomó katonát akartok+ mozog a kamera is akkor 3d-s progiban a plane elé betesztek egy csomó katonát és azok csak addig lesznek láthatóak mig a plane elött vannak hisz van 1 kameránk ami már követi a mozgást.
Most ez csak 1 példa, de nézzetek youtubon videókat :') Egész jól lehet használni a pftrack-et valami 3d-s programmal és egész jókat lehet alkotni. No, de köszi akkor a 2.-at veszem :'), ha meg hülyeségek lesznek benne akkor visszajövök és és flamelek 1-t :'). Köszi mégeggyszer.

jo a 2 es beleolvastam anno kezdesnek mindenkepp jo? miert akarsz gyorsan tanulni?😄

FRenkie
Vedd a 2.-at! Szebb a borítója.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
Emlékszem persze. Akkor jó tudni, hogy a hiba az én készülékemben van.
Amúgy meg inkább volt az épület, idézõjel nélkül, mint sok megépült "ház"... 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Mint már sokszor megszokhattátok 😛
Tehát elsõ az, hogy kezdõ/zöldfülû vagyok. Most biztos megijedtetek :') ...
Nos rendelkezem némi Maya-s tapasztalattal, most biztos sok rosszindulatú megjegyzést fogok kapni. De az onnan áthozott tudással illetve 1-2 órányi tutorial nézegetéssel elértem azt a szitet, hogy tudok nagyon alapvetõ modelleket késziteni. Nos én nem foglak titeket praktálni tutorok kérésével meg satöbbivel, hanem a tanácsotok kérem méghozzá egy vásárlás ügyében. Egy könyvet szeretnék venni a 3dmax tanulásához és ebben kérném ki véleményetek.
Mivel angol tudásom nem haladja meg még(sajnos,de dolgozom rajta :') )a felsõfokot és a gyors tanuláshoz ez nélkölhetetlen lenen igy hát maradtak a magyar könyvek.
1. könyv
Ted Boardman
3ds Max - a 3D világa
http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&fokat=1&termek_id=12493
2. könyv
Ted Boardman
3ds max 7 - Alapvetõ technikák középhaladóknak
http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=7419&fokat=1&alkat=1004
3. könyv
Kelly L. Murdock
3ds max 7 Biblia I-II.
http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=6432&fokat=1&alkat=1004

Nos biztos a legdrágábbat tehát a 3.-at ajánlanátok. Nos ez egy kicsit drágának tûnik számomra most :'). De ha továbbá is érdekelni fog a téma, majd ezt a könyvet is beszerzem. Tehát kérlek segitsetek az 1. könyvet tehát a 3ds Max - a 3D világa
vagy a
2. könyvet tehát a 3ds max 7 - Alapvetõ technikák középhaladóknak
válasszam. :') Elõre is köszönöm válaszotok hozzászólásotok.

jó lesz versenyen belül is.
AKkor holnap estig, tiszteljük meg zénókát!
aztén lehet nyéri szünetet kellene tartani és megbeszélni a gyûvõjét a dolognak.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

<#pias><#pias> kosziii😊

fle go
Jahh és viszont kívánok minde jót akinek éppen ma vagy tegnap vagy holnap lesz!!<#vigyor>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Üdv!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést! <#wave>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Atika :o)
ja ja en igertem de nemtudom erkezek e vele sajnos kozbejott egy varatlan dolog 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Free
Zénóka most láttam csak hááá neked is Bóóódog Születésnapot cimbi :c)))))))

Igaz tegnap vót de akkor is :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ibor90
arcszesz? errõl én mér nem tudok? 😊
na mind1 úgyis elfoglalt voltam

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

ThomasGins
ezt igy versenyen küvül...
link
maxos szõrösöknek😊

valaki igrt még arcszeszt. Nekem is megvan lassan.
holnap estig..

Atika :o)
Nekem is ilyen egerem van hozza is szoktam rendessen aztan meloban meg hianyzik 😄 (foleg a gorgoo)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Malakai
Creativity Extension for 3ds Max 2009 URL

- ProOptimizer modifier, elméletileg okosabb polygon gyomlálás.
- PFlow fejlesztések. Lényegében az Orbaz féle toolbox #1-bõl lettek átemelve operatorok.
- ProSound, hang integrálásra, kétlem, hogy fontos lenne, de biztos sokan fognak neki örülni. 😊

Egyelõre csak az elõfizetõi részlegben elérhetõ a letöltés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

koszonjuk😊
kaptam egy ilyet:
mx revo nagyon zsiir😄 egesz jol maxhoz szabtam mar😄