63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    erre van a screenshot:P
  • Aldaryn
    Jó lenne ezekről hosszan írni, de sosem tudom összeszedni magam, hogy nekilássak. :( Komolyan :(
  • hunkircsi
    Pont ez a lényeg!
  • nenad
    ebből nem sokat értenek majd.
  • Aldaryn
    Hehe...

Teljesen lineáris renderkimenet, postban pedig 2.2 (körüli, sokszor inkább 2.0 ~ 1.8) gammakorrekció, és kis logaritmikus összepréselése a nagyon fényes tartományoknak (amolyan reinhard módra).
  • nenad
    naa, tolj egy turialt. Valami profit.
  • Aldaryn
    VRay sun+sky meg vrayligtok plfaonon olyan erősséggel, mint általában egy fénycső. A lényeg úgyis a postprocess color mappelésben van.
  • nenad
    egy office vázat, csak falak bedobhatnál a nagyérdemünek, sztem mindenkit érdekel hogyan világítottad be. Főleg Free-t ;-)
  • ThomasGins
    Pöpec,pont most kerestem ilyet
  • zenoka
    evermotionon olvastam ezzeket ezzel a progival toltak
    http://www.hdrlightstudio.com/
  • Aldaryn
    Igen, az egy műhiba volt, elbasztam a lightcache-t, és negyedannyi mintával ment ki, mint kellett volna.
  • nenad
    nagyfelbontásu HDRI studio világítás pack. Ingyenes. (a hosttol függetlenül)

link
  • zenoka
    :D:D jaja:D
  • nenad
    a násodik részen a plafon eléggé foltos, azon javítanék még... Amugy nem rossz.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Lenne 1 olyan kérdésem, hogy a textrúrát vhogy bele lehet "égetni" a modellbe??
    Az a gondom, hogy ha egy adott scenebe be akarok hozni már előre elmentett tárgyakat, akkor azokat textúra nélkül hozza be. Vagyis az útvonalat felejti el. Próbáltam export/inportal is, mergevel, Xref-el is de nem volt jó 1ikel sem.
    Nektek van vami ötletetek? Biztos meg lehet vhogy oldani (szeritnem)
  • Aldaryn
    Hehe, akkor nem 25fpsel érzékelted a világot, hanem 90-el. Megnézem még ezt a lejátszósdit.
  • nenad
    nem arra értettem, ugy értettem nem a felhasználó gépével van gond, hanem a lejétszóval amit az oldal szolgáltat... Sztem amikor tölt és ujrainicializálja a filet akkor szaggat be. Amikor teljesen betöltötte akkor is beröccent. Ezt tapasztaltam.
  • zenoka
    Aleknal tunt nekem hogy szaggat de addigra mar bennem volt 5 kave szoval lehet barmi szaggatot volna:)
  • Aldaryn
    Ki mondta, hogy a gépekkel? Én azt mondtam, hogy itt a megjelenítővel sem volt gond, meg úgy általában eddig semerre, ahol mutogattuk.
  • nenad
    nem a gépekkel van gond hanem a megjelenítővel.
  • Aldaryn
    Ah, meg ami fontos, hogy reggelés után le lehet tölteni az eredetileg feltöltött filet, ami nincs széttömörítve a flash lejátszóhoz.
  • Aldaryn
    Nálunk nem, ás általában eddig ahol néztük, nem volt vele gond, ahol szaggatott, ott az első lejátszásnál. Valahogy szimpatikusabb, mint youtube.
  • Aldaryn
    hehe. :D
  • ThomasGins
    Nálam csak első lejátszásra szaggat amig tölt,másodszorra okés
  • ThomasGins
    car ies
  • nenad
    sztem keress más videófeltöltő portalt, élvezhetetlenül szaggat.
  • zenoka
    jo lett a masodik szint is..es igy ekkoraban nem is szaggat:)
  • Aldaryn
    Akkor taps, taps! :)

Ha van kedve valakinek unalmas irodabelsőket nézegetni, akkor: videó.
  • ThomasGins
    Saját ies,eltököltem vele egy ideig,neten nem leltem rá rendes képet ahol felülről lenne kép a világitásrol.
    És egy darabbbol se sikerült megoldanom szoval két féle, 4 db ies ami caustic szerű közeli fény és 4db ami távolabbra világit,csak sajnos a távoli vége egy pontba összefelé tart.De kirakom hátha vkinek van még kedve játszani vele.
  • hunkircsi
    Nem. Egyszerűen csak Chamfer-elt élek mindenhol.
  • Aldaryn
    Nagyon jó! Én is azt kérdem, hogy saját gyártmány, vagy szerezted valahonnan, és tényleg autó fényszóró ies? Annyira zokni vagyok az autókhoz, hogy nem tudom megmondani.
  • nenad
    megrajzoltad az iest, vagy már egy létezőt használtál.
  • ThomasGins
    Kis IES teszt. link
  • nenad
    piszok jó, a sarkok weld/relax?
  • hunkircsi
    Szépjóestét!

Mondanám, hogy NFR, de "EZ" megrendelésre készült.

• Aldaryn
    hehe :)
  • ibor90
    NO GL, LS, vagy MD mert akkor kick :)
  • Aldaryn
    Szerintem legyen "No GI" a felirat... :D
  • nenad
    "raytrace" nincs gi a previewban, lasabb gépeken jól jöhet..
  • Aldaryn
    A scene-nél a raytrc micsoda?