3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a toon-os verziót tekintve, ez így kuka.
nem attól lesz valami rajzszerû, hogy a külsõ és a belsõ kontúrok ki vannak húzva. oda bizony kemény shader-munka kell. ajánlom a fallof map gyakori használatát.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Thomas&Zénóka
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
csak h kötekedjek én is😛
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
a képben nekem két dolog fáj:
1. a kontraszt hiánya, rosz megvilágítás egyebek miatt.
2. a stílus. ez most sem grafika,sem pedig fotoríl.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
zenoka: <#rinya>#rinya> (amúgy ezt a fajta stílust munkatárs erölteti, msot jár egyetemre és onnan látja a sok hülyeséget 😊) Amit régebben ragtam fel, a kis makettosat az nekem is jobban tetszik
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
az elsõ emeleti erkélyekre már most odarakhatod a rácsokat 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
es most tessek ugy megcsinalni hogy Neked is tetszen😄

per aspera ad astra
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amúgy ja azzal a linkgyûjtõvel lehetne vmit csinálni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szét spammelték...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
Vaktyúk is talál térfogatot!
Hála nektek!
.. és vak.....
térfogat= volume
objects kereten belül
Bocsi az offolásokért és köszönöm a segítséget. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mostmár csak ez a koordináta pickelés a kérdésem. 😊) (mivel a vertex még mindig a home grid-ben mozog)
Nem igazán látom a térfogat adatokat...
Béna vagyok?
Baliboy: ennel reszletesebben enm tudom leirni..letrehozol a kivant feluleten egy gridet majd a koordinata rendszeren pickeled es akkor mar azzal parhuzamosan merolegsen tetszes szerint tudsz dolgozni...
Help please!! Furfangos kérdés: <#vigyor4>#vigyor4>
A MAX tud valamilyen szinten ûrméretet mérni? Pl. egy lemodellezett palack ûrméretét.
Köszi!!!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mondjuk én nem Max-al terveztem ( volna) bútort hanem KitchenDraw-al ( igaz azt profi szinten ..), ez meg úgy rajzol, hogy minden alkatrész egy box 😊))) Még textura sincs csak barna azt jól van .....
most pl kiestem egy melóból amit egy "szomszéd néni fia"+Archikad + 3D nézet megoldott 2 ezer FT ért.
Én meg mondtam rá egy 30 ezret.
nem az a baj hogy nem fizetik meg, hanem az hogy nincs is rá igéány. mármint minõségre nincs igény. amíg nem ismerik fel a különbözõ marketinges és hasonló ágazatban ügyködõ emberek, hogy a liftreklámban egy minõségi látványtervvel jobban lehet lehúzni az embereket mint egy archi CAD es 3d s nézettel . addig ez itt nem számít.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
nah ehhez a ki mit mennyiert vallal el dologhoz most nem szolok hozza...sarkos a velemenyem..
Azért remélem fejlesztõknek is egyszer eszébe jut, hogy jó lenne geometriai kényszereket beleépíteni a maxba. 😊
per aspera ad astra
Azt szeretném kérdezni, hogy a max-ban nincs-e lehetõség arra, hogy kényszereket lehessen használni. Mint például az Invention-ban a párhuzamos, merõleges... stb.
Pl jól jönne ilyesmi olyankor ha több poly-ból álló ferde felületbe szeretnék valamilyen metszetnek megfelelõen "lyukat vágni". Most úgy oldok meg ilyet, hogy a felületbõl csinálok egy clone-t és ha egyszerübb metszetrõl van szó akkor csinálok annak megfelelõ objektumot és boolean-al belevágom a felületbe a metszetet. Majd a felületet "rárakom" az eredetire és a vertexeket a metszéspontokra mozgatom az endpoint snap segítségével. Szóval pl. ha lenne olyan lehetõség, hogy a vertexeket csak valamilyen kényszernek megfelelõen lehetne mozgatni, (pl úgy hogy csak egy kiválasztott poly síkjában, vagy egy edge mentén úgy, hogy az edge mint egy sin szolgál) akkor sok minden leegyszerüsödhetne.
Hátha valaki megérti ebbõl a zavaros írásból, hogy mire akarok kilyukadni. 😊)
peace........
per aspera ad astra
per aspera ad astra