63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#48992 erre van a screenshot:P -
#48991 Jó lenne ezekről hosszan írni, de sosem tudom összeszedni magam, hogy nekilássak. :( Komolyan :( -
#48990 Pont ez a lényeg! -
nenad #48989 ebből nem sokat értenek majd. -
#48988 Hehe...
Teljesen lineáris renderkimenet, postban pedig 2.2 (körüli, sokszor inkább 2.0 ~ 1.8) gammakorrekció, és kis logaritmikus összepréselése a nagyon fényes tartományoknak (amolyan reinhard módra). -
nenad #48987 naa, tolj egy turialt. Valami profit. -
#48986 VRay sun+sky meg vrayligtok plfaonon olyan erősséggel, mint általában egy fénycső. A lényeg úgyis a postprocess color mappelésben van. -
nenad #48985 egy office vázat, csak falak bedobhatnál a nagyérdemünek, sztem mindenkit érdekel hogyan világítottad be. Főleg Free-t ;-) -
#48984 Pöpec,pont most kerestem ilyet -
zenoka #48983 evermotionon olvastam ezzeket ezzel a progival toltak
http://www.hdrlightstudio.com/
-
#48982 Igen, az egy műhiba volt, elbasztam a lightcache-t, és negyedannyi mintával ment ki, mint kellett volna. -
nenad #48981 nagyfelbontásu HDRI studio világítás pack. Ingyenes. (a hosttol függetlenül)
link -
zenoka #48980 :D:D jaja:D -
nenad #48979 a násodik részen a plafon eléggé foltos, azon javítanék még... Amugy nem rossz. -
tilbury #48978 Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy a textrúrát vhogy bele lehet "égetni" a modellbe??
Az a gondom, hogy ha egy adott scenebe be akarok hozni már előre elmentett tárgyakat, akkor azokat textúra nélkül hozza be. Vagyis az útvonalat felejti el. Próbáltam export/inportal is, mergevel, Xref-el is de nem volt jó 1ikel sem.
Nektek van vami ötletetek? Biztos meg lehet vhogy oldani (szeritnem) -
#48977 Hehe, akkor nem 25fpsel érzékelted a világot, hanem 90-el. Megnézem még ezt a lejátszósdit. -
nenad #48976 nem arra értettem, ugy értettem nem a felhasználó gépével van gond, hanem a lejétszóval amit az oldal szolgáltat... Sztem amikor tölt és ujrainicializálja a filet akkor szaggat be. Amikor teljesen betöltötte akkor is beröccent. Ezt tapasztaltam. -
zenoka #48975 Aleknal tunt nekem hogy szaggat de addigra mar bennem volt 5 kave szoval lehet barmi szaggatot volna:) -
#48974 Ki mondta, hogy a gépekkel? Én azt mondtam, hogy itt a megjelenítővel sem volt gond, meg úgy általában eddig semerre, ahol mutogattuk. -
nenad #48973 nem a gépekkel van gond hanem a megjelenítővel. -
#48972 Ah, meg ami fontos, hogy reggelés után le lehet tölteni az eredetileg feltöltött filet, ami nincs széttömörítve a flash lejátszóhoz. -
#48971 Nálunk nem, ás általában eddig ahol néztük, nem volt vele gond, ahol szaggatott, ott az első lejátszásnál. Valahogy szimpatikusabb, mint youtube. -
#48970 hehe. :D -
#48969 Nálam csak első lejátszásra szaggat amig tölt,másodszorra okés -
#48968 car ies -
nenad #48967 sztem keress más videófeltöltő portalt, élvezhetetlenül szaggat. -
zenoka #48966 jo lett a masodik szint is..es igy ekkoraban nem is szaggat:) -
#48965 Akkor taps, taps! :)
Ha van kedve valakinek unalmas irodabelsőket nézegetni, akkor: videó. -
#48964 Saját ies,eltököltem vele egy ideig,neten nem leltem rá rendes képet ahol felülről lenne kép a világitásrol.
És egy darabbbol se sikerült megoldanom szoval két féle, 4 db ies ami caustic szerű közeli fény és 4db ami távolabbra világit,csak sajnos a távoli vége egy pontba összefelé tart.De kirakom hátha vkinek van még kedve játszani vele. -
#48963 Nem. Egyszerűen csak Chamfer-elt élek mindenhol. -
#48962 Nagyon jó! Én is azt kérdem, hogy saját gyártmány, vagy szerezted valahonnan, és tényleg autó fényszóró ies? Annyira zokni vagyok az autókhoz, hogy nem tudom megmondani. -
nenad #48961 megrajzoltad az iest, vagy már egy létezőt használtál. -
#48960 Kis IES teszt. link -
nenad #48959 piszok jó, a sarkok weld/relax? -
#48958 Szépjóestét!
Mondanám, hogy NFR, de "EZ" megrendelésre készült.
-
#48957 hehe :) -
#48956 NO GL, LS, vagy MD mert akkor kick :) -
#48955 Szerintem legyen "No GI" a felirat... :D -
nenad #48954 "raytrace" nincs gi a previewban, lasabb gépeken jól jöhet.. -
#48953 A scene-nél a raytrc micsoda?