63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#49152 És az egész lassan össze lesz fogva egy Nenad tools panelbe, amihez kell egy külön monitor. :D -
kekpolos #49151 Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni. Durva dolgokat csinálsz te itt! -
zenoka #49150 faszantosan nez ki! -
nenad #49149 scalet beintegráltam. Hamarosan ujrairom az egészet sokkal polycount barátabban. (minden új felület alapja generálva van tehát nincsen felesleges polyk körülötte amit pl az inset, bevel stb generálna, csak a legbvelső face)
Még beteszek valamit aztán bedobom ide.
control panel
-
nenad #49148 még beteszek egy két featurét valamikor. de ez nem modifier.. Hanem generátor.
Bazz, felrobbant a külső vinyom tápegysége a kezemben, piszkosul megijedtem. Hehe. -
#49147 segitsünk tesztelni?:D -
nenad #49146 ujabb verzsön, a facek random rotálódhatnak is (greeble egyik hiányossága)
-
nenad #49145 írtam egy saját kis greeble plugint. egyenlőre 3 szintes és nincs eltolás, csak inset.
-
nenad #49144 kódolás megy ezerrel, kb 1 hét és kiadom az archiwallt beta testre. :D
már nem olyan sok van hátra este lehet nyomok egy nfrt. -
#49143 Netezünk? Netezünk? A fórum meg üres? :D -
nenad #49142 hehe, az lehet. Valamelyik belecsempészte. -
#49141 Szerintem itt arról volt szó, hogy a spline fejlesztő programozóbrigád okos volt, a többi meg nem. -
nenad #49140 " vagy véletlenül benne maradt" -
bencsab #49139 de ez már a max8-ban is benne volt :) jó régóta próbálhatják... -
nenad #49138 teljesen normális egy polygonnnál is, nagyon hasznos rajzfunkció lehetne, gyakorlatilag teljesen ugyanaz mintha az egérrel a shiftet lenyomva arrár huzod miközben a polygon ki van jelölve, szinte biztos hogy próbafature, vagy véletlenül benne maradt. -
#49137 Bencsabnak jó meglátása van ott, hogy miért csak spline subobject móde-ban működik... -
bencsab #49136 hát, igen, logikusnak találtam, azért is próbáltam ki, de azért durva, hogy ez nincs is leírva a max súgóban. biztosan rejtett feature. :) -
nenad #49135 a shift az clone, nem egyértelmű, de mident amit maxban shiftel csinálsz az automatikusan cloneolodik. -
#49134 Lol... :D -
bencsab #49133 mondjak még ilyet?
ez sem köztudott:
ha segment/spline subobject módban vagy, és a koordináta beviteli meőben shift+entert ütesz, akkor a másolatát viszi az elemnek az adot távolságra. érthetetlen módon csak pline-nál működik, és csak subject módban, egész elemre már nem tudja a progi.
persze erre egy furcsán kíváncsi pillanatomban jöttem rá, és kipróbáltam egy olyan műveletet, ami számomra logikusnak tűnt. -
zenoka #49132 ajjaj akkor ez ilyen songoku es vegeta fusionos cumo:)))
-
#49131 Szerintem összeadódott. :D -
zenoka #49130 neem rosszarc:D mondjuk azon elgondolkom mindig hogy Te fertozted az O humorat cinizmussal vagy forditva:DDDDDD
FrEnkie..faszantos lett!! gratula -
#49129 LOL,ezt én se szurtam ki eddig. -
#49128 f@sza, nekem kicsit fura a tulzottan bórus háttér. a fű viszont még mindíg tetszik :) -
#49127 Nekem inkább vihar előtti hangulat, ettől függetlenül nagyon szép! Tisztességesen feldíszítetted a házat mindenféle kis kütyüvel. Nagyon eladja. A vakolat is roppant kellemes lett! -
#49126 Na neee... komolyan? Ekkora faszláma lennék? Váááá... megnézem... és tényleg. Bazz... Köszi! :D -
nenad #49125 ezt én sem tudtam, akkor erről ennyit -
#49124 Naggyon király lett
Minden elismerésem
Pár eddig nem nagyon láttam tőled olyat ami nem volt szép :c) -
#49123 De. :D Néha ír, tudod ő az ügyeletes rosszarc. -
#49122 ez világháborúhoz vezetne:
te idejönnél,
engem kiraknának
nem lenne miből fenntartani a szervereket
nem lenne iaro, 3dmax.hu, clanwar.hu stb.....
a sok user aki ingyen kapja tőllem a tárhelyet megzavarodna hogy kiesik a mindennapi rutin
zavarodottságukban hívogatnának engem de olyan sokan hogy túlterhelődne a mobil hálózat
Összeomlana a telekommunikáció
az It szakemberek azt hinnék terrorista hack támadás
Riasztanák a katonaságot,
az riasztaná a Nátót
Az amerikaiak élve a lehetőséggel és az újabb mondvacsinált indokkal megtámadnák a keleti államokat
azok szövetségre lépve megvédenék egymást és felbuzdulva újra alapítanák a CCCP - t
világháború lenne és hidegháború amely évtizedekig eltartana
Látod emiatt nem jöhetsz ide dolgozni :c)
-
bencsab #49121 van ilyen alapból. a material/map browserben felül van egy kis fehér szövegmező, oda berod a neved, és entert ütögetve ugrál a anyagokon
-
#49120 Egy nári estét próbáltam keverni:
-
nenad #49119 asszem megvan a megoldás az áthuzésra -
zenoka #49118 fonok nem olvassa a topicot?:P:)))) -
#49117 nem , nem , nem ,
ha te idejönnél akkor mindenki rájönne hogy én nem értek semmihez és akkor engem kiraknának :s
És akkor miből etetném a szervereimet? :s -
nenad #49116 keresés ok, áthuzés komplikáltabb, de moegoldható.
Nyomassák az öteleteket emberek :D -
nenad #49115 itt a vége egyenlőre
letöltés -
#49114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megyek oda dolgozni... :D -
#49113 Thx!
Ah, megvan, Nenad, feladat: ezer éve szeretném megírni de képesség és egyéb híján nem lett belőle semmi. Material listázó, amiben lehet keresni, mondjuk megszokott módon, vagy regexppel szűrve. Listázza az jelenetben lévő összes anyagot, mapet, mindent, és lehet szűrni stringgel névre. A listából pedig dragn droppal áthúúzható matedittorba, vagy belehúzható scene-be. Tulképpen egy material/map browser ablak, olyan, mint a mostani, csak lehet benne keresni névre, kifejezésre...