3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugy hiszem oregek vagyunk mar...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nekem az tartott "sokáig", amíg rájöttem, hogy lámpát is kell tenni a jelenetbe, ha látni akarok valamit.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
De rájöttem a problémára! Be volt kapcsolva a vraysunnál a manual node, mert azt hittem csak akkor süt arról a nap, amerrõl a vray sun (de persze nem). Így a háttérben lévõ égboltnál egy sokkal sötéttebb ég tükrözõdött, kvázi semmi. :S mióta szopok ezzel :S
majd mutatok FR-t én is, ha lesz elég zizi rajta 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Aztán rákeveredtem valahogy a 3D Total oldalra, és ott komolyan rácsodálkoztam, hogy egyszerû hétkönapi emberek ,egyszerû homr pc-ken micsoda dolgokat csinálnak 4 Addi gszentü lazt hittem, hogy ez nagyon kevesek kiváltsága, pl filmeseké, vagy valami zseniké akik ezt meg tudják tanulni...
No nem mondom most sem, hogy könnyû, de akkor valami emberfeletti dolognak hittem ezt 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"So always look on the bright side of death\"
Szerk.: 2007 januári, akkor csak mésfél éve kezdtem az ipart 😛 Kis megnyugvás, hogy még mindig láma vagyok 😊)))
Megtaláltam életem elsõ renderelt képét 😊)))

per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Youth
per aspera ad astra
Ha valakit érdekel. Munkaközi debug verzió, de nézzétek el, lelkes vagyok, de lassan 4 éve nem írtam egy sor kódot sem, csak a max, csak a max...
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ki korán kel, poligont lel.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Gyakoroltam kicsit a kültéri látványtervezést a hétvégén. Ez lett belõle:
Valami mintha még nem stimmelne vele, csak már túlsokat bámultam, hogy bármit is észrevegyek rajta. Tessék mondani, hogy mire férne még rá a javítás.
Ki korán kel, poligont lel.
oks.
de most tényleg: az általad írt "pivot point" -ra rákeresnél a gúgliban? 😊 én megtettem, de egy normális találat se volt. 😊)
amúgy köszi a segítséget mindkettõtöknek, de azért örülnék, ha a legközelebbi kérdésemért nem lesztek nagyon morcosak 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
úgyhogy bocsi az olyan kérdésekért ami nektek alap. nekem a nyelvezete is elég fura, szoknom kell. a fõ baj pedig az, hogy hiába tudom, h mit akarok csinálni ha az angol elnevezést nem tudom, a súgóban sem találom meg.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
per aspera ad astra
amúgy köszi
Klon: Olvasd a súgót, komolyan segít! Utolsó alkalommal még egy kis segítség, hogy mit keress: pivot point.
(\__/) ( X.x) ( } . { )