63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    És az egész lassan össze lesz fogva egy Nenad tools panelbe, amihez kell egy külön monitor. :D
  • kekpolos
    Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni. Durva dolgokat csinálsz te itt!
  • zenoka
    faszantosan nez ki!
  • nenad
    scalet beintegráltam. Hamarosan ujrairom az egészet sokkal polycount barátabban. (minden új felület alapja generálva van tehát nincsen felesleges polyk körülötte amit pl az inset, bevel stb generálna, csak a legbvelső face)
    Még beteszek valamit aztán bedobom ide.

control panel
  • nenad
    még beteszek egy két featurét valamikor. de ez nem modifier.. Hanem generátor.
    Bazz, felrobbant a külső vinyom tápegysége a kezemben, piszkosul megijedtem. Hehe.
  • ThomasGins
    segitsünk tesztelni?:D
  • nenad
    ujabb verzsön, a facek random rotálódhatnak is (greeble egyik hiányossága)

• nenad
    írtam egy saját kis greeble plugint. egyenlőre 3 szintes és nincs eltolás, csak inset.

• nenad
    kódolás megy ezerrel, kb 1 hét és kiadom az archiwallt beta testre. :D
    már nem olyan sok van hátra este lehet nyomok egy nfrt.
  • Aldaryn
    Netezünk? Netezünk? A fórum meg üres? :D
  • nenad
    hehe, az lehet. Valamelyik belecsempészte.
  • Aldaryn
    Szerintem itt arról volt szó, hogy a spline fejlesztő programozóbrigád okos volt, a többi meg nem.
  • nenad
    " vagy véletlenül benne maradt"
  • bencsab
    de ez már a max8-ban is benne volt :) jó régóta próbálhatják...
  • nenad
    teljesen normális egy polygonnnál is, nagyon hasznos rajzfunkció lehetne, gyakorlatilag teljesen ugyanaz mintha az egérrel a shiftet lenyomva arrár huzod miközben a polygon ki van jelölve, szinte biztos hogy próbafature, vagy véletlenül benne maradt.
  • Aldaryn
    Bencsabnak jó meglátása van ott, hogy miért csak spline subobject móde-ban működik...
  • bencsab
    hát, igen, logikusnak találtam, azért is próbáltam ki, de azért durva, hogy ez nincs is leírva a max súgóban. biztosan rejtett feature. :)
  • nenad
    a shift az clone, nem egyértelmű, de mident amit maxban shiftel csinálsz az automatikusan cloneolodik.
  • Aldaryn
    Lol... :D
  • bencsab
    mondjak még ilyet?
    ez sem köztudott:
    ha segment/spline subobject módban vagy, és a koordináta beviteli meőben shift+entert ütesz, akkor a másolatát viszi az elemnek az adot távolságra. érthetetlen módon csak pline-nál működik, és csak subject módban, egész elemre már nem tudja a progi.

persze erre egy furcsán kíváncsi pillanatomban jöttem rá, és kipróbáltam egy olyan műveletet, ami számomra logikusnak tűnt.
  • zenoka
    ajjaj akkor ez ilyen songoku es vegeta fusionos cumo:)))
  • Aldaryn
    Szerintem összeadódott. :D
  • zenoka
    neem rosszarc:D mondjuk azon elgondolkom mindig hogy Te fertozted az O humorat cinizmussal vagy forditva:DDDDDD

FrEnkie..faszantos lett!! gratula
  • ThomasGins
    LOL,ezt én se szurtam ki eddig.
  • npeter
    f@sza, nekem kicsit fura a tulzottan bórus háttér. a fű viszont még mindíg tetszik :)
  • Aldaryn
    Nekem inkább vihar előtti hangulat, ettől függetlenül nagyon szép! Tisztességesen feldíszítetted a házat mindenféle kis kütyüvel. Nagyon eladja. A vakolat is roppant kellemes lett!
  • Aldaryn
    Na neee... komolyan? Ekkora faszláma lennék? Váááá... megnézem... és tényleg. Bazz... Köszi! :D
  • nenad
    ezt én sem tudtam, akkor erről ennyit
  • Free
    Naggyon király lett

Minden elismerésem

Pár eddig nem nagyon láttam tőled olyat ami nem volt szép :c)
  • Aldaryn
    De. :D Néha ír, tudod ő az ügyeletes rosszarc.
  • Free
    ez világháborúhoz vezetne:

te idejönnél,
    engem kiraknának
    nem lenne miből fenntartani a szervereket
    nem lenne iaro, 3dmax.hu, clanwar.hu stb.....
    a sok user aki ingyen kapja tőllem a tárhelyet megzavarodna hogy kiesik a mindennapi rutin
    zavarodottságukban hívogatnának engem de olyan sokan hogy túlterhelődne a mobil hálózat
    Összeomlana a telekommunikáció
    az It szakemberek azt hinnék terrorista hack támadás
    Riasztanák a katonaságot,
    az riasztaná a Nátót
    Az amerikaiak élve a lehetőséggel és az újabb mondvacsinált indokkal megtámadnák a keleti államokat
    azok szövetségre lépve megvédenék egymást és felbuzdulva újra alapítanák a CCCP - t
    világháború lenne és hidegháború amely évtizedekig eltartana

Látod emiatt nem jöhetsz ide dolgozni :c)
  • bencsab
    van ilyen alapból. a material/map browserben felül van egy kis fehér szövegmező, oda berod a neved, és entert ütögetve ugrál a anyagokon
  • FRenkie
    Egy nári estét próbáltam keverni:
  • nenad
    asszem megvan a megoldás az áthuzésra
  • zenoka
    fonok nem olvassa a topicot?:P:))))
  • Free
    nem , nem , nem ,
    ha te idejönnél akkor mindenki rájönne hogy én nem értek semmihez és akkor engem kiraknának :s

És akkor miből etetném a szervereimet? :s
  • nenad
    keresés ok, áthuzés komplikáltabb, de moegoldható.
    Nyomassák az öteleteket emberek :D
  • nenad
    itt a vége egyenlőre

letöltés
  • Aldaryn
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megyek oda dolgozni... :D
  • Aldaryn
    Thx!

Ah, megvan, Nenad, feladat: ezer éve szeretném megírni de képesség és egyéb híján nem lett belőle semmi. Material listázó, amiben lehet keresni, mondjuk megszokott módon, vagy regexppel szűrve. Listázza az jelenetben lévő összes anyagot, mapet, mindent, és lehet szűrni stringgel névre. A listából pedig dragn droppal áthúúzható matedittorba, vagy belehúzható scene-be. Tulképpen egy material/map browser ablak, olyan, mint a mostani, csak lehet benne keresni névre, kifejezésre...