3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
STL asszem haromszogeket csinal szoval ovatosan az ives feluletekkel!😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bármilyen nagyra veszem a Weldet, akkor se sikerül...
De nem okoskodom, van még a fuse azt nálam kifújt, de asszem, azzal is két vertex marad ...
Majd jönnek a szakemberek megmondják 😊))
hogy tudom az alábbi képen lévõ pontokat "összeragasztani" ?
a Weld-et próbáltam, nem sikerült 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ugyanaz
fR szintén támogatja az interaktív rendert. (gi/raytrace)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
összeolvasztja a a középsõ (a te esetedben 36) vertexeket.
amúgy az mit csinál pontosan? szóval mikor kell azt használni ?
viszont most van egy másik bajom, a mellékelt képen megmutatom.
olyan mintha nem a középpontban találkozna minden pont.

per aspera ad astra
Tutorial alapján csinálok egy sakk figurát, és a Modifier lstából eltûnt a Lathe 😞
Tegnap még ott volt. hogy lehet ezt visszahozni?
vajon a bannerban is lesz holdfogyatkozás??
<#buck>#buck>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Van nekem egy ilyenem, hátha ki tudsz hámozni belõle valami okosat 😉
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
full kezdõ vagyok, a sakkfigurás tutort próbálgatom, és nem tudom, h mit csináltam, de nem tudom a pontokat mozgatni, csak x irányban. hogy kapcsolom vissza az y-t ?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
:-) Ha nem csörgetted volna meg, akkor lehet most is kersném, köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.