3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy video studio render setup beállításhoz, az alapján állítgatom
azért is bátorkodtam megkérdezni mi lehet a baj mert 9-es max-ben beállítva minden jó, a 2009-esben meg tök fehér lesz minden ugyan azokkal az értékekkel
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hátha az..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Segítenétek? 😊
Nem bírok rájönni, h hogy kell megcsinálni az alábbi képen jelzett dolgot... 😞
Elõre is köszi!
Lenne még egy bajom: ha a 3 nézetben be van illesztve háttérkép, akkor hogy kell azt megcsinálni, hogy ha bezárom a max-ot, ne kelljen újra betöltögetni, és beállítgatni?
Azon kívül nem értem azt se, hogy amikor ezt a repülõs (beépített max tutor) tutoriált kezdtem, a legelsõ dolog az volt, hogy egy "calibration box"-ot kellet csinálni. Ez miért kell ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Miért van az, hogy ha bekapcsolom az Indirect Illumination-t akkor iszonyat világos lesz a render?
Ha a szaturációt és kontraszt, kontraszt base-t leveszem 0,1-re akkor is nagyon világos.
Ugyan ezekkel a beállításokkal 9-es Max, V-ray 1.5 RC3-al nincs ilyen gond
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
honnan tölthetem le az 3dsmaxot?
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
hogy kell? 😊
\"So always look on the bright side of death\"
Kérdésem lenne 😊
Ha két objektumot össze attach-olok, azt késõbb szét tudom szedni?
per aspera ad astra
per aspera ad astra
udvozlet berlinbol a max geekeknek 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Legalább egy képet lökhetnél, hogy helló nagyarcú maxosok, eddig jutottam, ez a bajom vele, serintetek hogya lehetne jobbá, szebbé tenni?
Gyorstalpaló módon nem fogjuk tudni elmondani, mert az ugyanúgy bene volt abban a sok tutorban, amit olvastál. Úgyhogy azzal elõrébb nem leszel. A realisztikus bevilágítás pedig teljesen szubjektív. Ismerek olyan marketingest, aki szerint létezik fehér fal, ami nem ver vissza fényt, fekete anyag, ami világít, olyan üveg, ami átlátszó, de mégsem, és olyan tér, ahol sok a kontraszt, de valahogy mégis lapos. Valamint az ég mindig #0000ff kék. Szóval, ez szubjektív.
per aspera ad astra
raulrm: mar pediglen azok kellenek neked ha nem boldogulsz olyan meses kincsekkel mint a regmult vertex nyelven irodot tutorok akkor hasznald az osi lighting tancot:
google-> 3dsmax interior lighting tutorial varazsszavakkal..meg ki lehet egesziteni egy vray vagy mentalray pecsettel a dolgot..ezzek nyitjak meg a tudas kapujat, ami egy csodalatos vilagba vezet, hol nincsenek sample foltok, ragyognak a virtualis felhok, oromkodnek a polygon novenyek es buszken veszitik vertexeiket a biped manok..csiribi csiriba..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Valaki tudna adni egy kis helpet a bevilágításhoz? Szóval, hogy van egy szoba, abba besüt a nap, és valami realiszikus belvilág keletkezzen. Annyi angol tutort néztem már, de mint látjátok nem sok sikerrel. Úgyhogy ha valaki gyorstalpaló módján le tudja nekem írni, vagy ha küld egy használható linket, az kérem tegye meg. Elõre is köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Olyan problémám van, hogy újratelepítettem a rendszert és a 3ds max-ot is. Tudtam akkor olyan módon renderelni, hogy az éleket feketével jelölte, mintha rajzolva lenne. Sajnos most sehogy sem tudom összehozni. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnék ismét? Egy pár hónapig nem is maxoztam, úgyhogy már nem is tudom hogy csináltam.
Itt egy kép, ami úgy lett renderelve
Hidd el, tök ugyan úgy mûködik, mint egy sima kamera, renderelés szempontjából irgalmatlan kicsi a jelentõsége.
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
FRenkie: jaaj erre emlexem popec maci😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Csontokhoz nem értek, annyira nem is érdekel ... Köszi .
?
anyaga nem egy nagy valami vraydispel keszult speckle mappal
viszont lehet nem uto jon ra hanem mondjuk gyufas doboz..vagy faforgacsok es egy furesz..nem tudom..szadi maci lesz a vege😊
FRenkie: koszi😉
A fabábú az valami letöltös cucc, sok helyen látom ...?
felesegemnek hatterkep😉, de meg lehet jon ra egy baseball uto😊:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End