3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effendi
Bocsánatot kérek a mûvésztõl!
A bögrés képet egy bizonyos benizs nick-nevû srác készítette /fotozz.hu/, remélem nem veszi ezt a malõrt véresen komolyan.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

én is, ezért is csináltam meg volna az egészet joomlában... 😄
mondjuk tabs and slides pluginnal. ;-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
azért te is belezavarodtál hirtelen mi ? :c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

melegszik..LOL😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hul a levego melekszik a topic😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
ugyan már cicabogár :c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Mondjuk én bármi javascriptol behányok,és sztem minden js tudó ember perverz...😄

\"So always look on the bright side of death\"

némelyik perpektíva szenzációsan jó...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem rossz, annyit csinálnék még, hogy amikor egy másik galériára kattintok, akkor bezáródjon az elõzõ.

ThomasGins
Mondjuk a ps utómunka látszik h tõled származik,hacsak nem vagytok hasonszõrüek😊

npeter
Gratula Aldaryn & Putyi, tényleg szép, frankó tervek találhatók az oldalatokon.
respect......
<#worship>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
Bevételt. Sokat.

per aspera ad astra

erdekes
Az Autodesk felvásárolta a 3D Geo vállalatot
eloszor a realviz image modeller most ez kivancsi vagyok mit terveznek tenylegesen..

mea culpa mea maxima culpa..jah index.htmlre nem frissitettem ra rendesen es meg az elozo verzio volt:S
sejtettem hogy igy van a szamozas csak irtam hogy most jelenleg furi nekem😊)

Aldaryn
Átnézem még, linkek rendben, nálad van a gixer, nálam minden aloldalon rendben vannak már a linkek. A számozás a belsõ projekt számozásunkat mutatja, lesz majd helykitöltõ jelölés ott, ahol kimaradt, de annak a designján még dolgozom. Azok azért nincsenek kint, mert nem lehet õket megjeleníteni bizonyos okokból. Jogi, nem galériába való anyag, nincs még kész, értelmetlen bemutatni,... ésatöbbi.

per aspera ad astra

ehh..barmelyik al oldalrol megyek vissza a homologuevel a fooldalra akkor a mar nem lathato a galeria meg a partnereink link...marmint az index..# ra linkel..
nahjo abba hagyom😄

tudod mi tulajdonkepp az egyetlen problemam az oldallal..a szamozasok..furcsan mutatt hogy oldalt meg van szamozva es egy egy kimarad..mert igy rakezdek gondolkodni hogy az vajon miert nincs fent...tehat vagy rendesen sorba a szamok vagy kiirni csak a 100as nal hogy ez volt a 100dik project de igy most furi nekem:S

helyesiras,buglista kel vagy meg atnezed egy parszor?😊

Az szep akkor 😄

Aldaryn
Ketten. De azt nagyon.

per aspera ad astra

Hanyan vagytok a cegnel, hogy ennyi munkat meg tudtatok csinalni mar 2008ban?

FRenkie
Még jó hogy nem találtál benne hibát 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Bénázok itten... Ez történik, amikor szinkrinizáció közben kifagysz.

per aspera ad astra

ThomasGins
Egy glow kellene rá ps-ben,és ugyanolyan lenne.De én is bekajáltam h a második render😊

galeria gomb meg mindig az index oldalra vezet vissza hiaba nyomtam ctrl+f5 ot😊

Aldaryn
Nah, Up 'n Ready. Galériát folyamatosan töltögetem, de már van fent pár új dolog. Helyesírás ellenõrzés, ésatöbbi folyamatban. Ajánlott böngészõ Firefox.

Nyitó még üres, oda kell majd valami mi vagyunk a legfaszább arcok a vidéken szöveg.

per aspera ad astra

kérünk egy nagyfelbontásut a mûvész signójával, he lehet. (nekem az elsõ pseciel jobban bejön)

lehet egy kis utomunkaval osszelehetne hozni olyat mint a 2dikon..szerintem😊

Aldaryn
Na, et benéztem. 😊 Bocsi.

per aspera ad astra

Effendi
Most arra álltam rá, hogy vannak nagyon jó csendéletet ábrázoló fotótémák, és azok fénykörnyezetét, meg pesze a materialjait próbálom lemodellezni. Már amennyi tõlem telik....

Effendi
A második azért szép mert az fénykép 😊
Annak a bevilágítását próbáltam követni, omnikkal és Vraylight-al.,azok megfelelõ színválasztásával.

Aldaryn
Nem, minden egybe lesz ömlesztve, amiben ilyen csikicsuki módszerrel navigálhatsz, az egyes projekt infókat meg aktívan töltögeti befelé.

per aspera ad astra

Aldaryn
Második nagyon tetszik! Szép, szép!

per aspera ad astra

Effendi
Egy kis NFR: (próbálgatom ,hogy miként lehetne élethûen bevilágítani...)

ez lenne az:

ThomasGins
Rosszul csinálod,nem elfordulni kell hanem aludni😊

FRenkie
<#taps> szvsz a nagyváradi projekt a legütõsebb! Lapozás lesz majd gondolom..

Ti éreztétek már, hogy a gép csak akkor renderel, ha elõtte ülsz és nézed? Ahogy elfordulsz megállnak a bucketek 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
Amugy Erdélyt megjárva ez elég fura projekt😊

A bemozdul/elmosodott emberek kifejezetten tetszenek!
Szep munkak!

Aldaryn
Igen, ezért nincs kitéve, csak én nagy örömömben mutogatni akarom. 😄

per aspera ad astra

azzaz beszelek hulyeseget azt irtad bugos biztos javitva lesznek😊

khm helyesiras (tudom bagoly mondja): 80 as project lakopark nagyvarad😊

Aldaryn
Meg ugye lassan mennek fel a épek, mert aktív szervertechnológiát már nem akartam hekkelni. Talán majd a galéria valami xml vezérelt dinamikus cucc lesz, amit helyben, irodában futtatott sql adatbázisból frissítgetek pl. pythonnal. De ez épp tervezet. Most agyalok egy globális projekt nyilvántartó rendszeren.

per aspera ad astra

Aldaryn
Köszi, vannak, meglesheted homologue/references.html címen, de még bugos, már bugtalanítottam nagyrészt, csa fetölteni felejtettem el, napokban készen leszek vele.

per aspera ad astra

király a gelléria!
(képek ? 😄)

vannak akiknek meg most is az...😛😊

Malakai
Én kis naív, idén Mudboxtól várom az Autodeskes ellenpéldát... 😊
Aki meg R4-es idõkbõl (vagy akár elsõ maxoktól) 3D-zik, az meg mindenki szótárral és gombnyomkodással tanult, a tutorial szó még teljesen ismeretlen volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nav N go 😊de azon kivul nem sokat😊 sajnos autodesknel nem lattam meg szopora ellenpeldat:S de idealista vagyok neha remenykedem:😄

Aldaryn
"Namost, vagy elkúrják, vagy nem..." Láttál te már olyan multit, ami nem kúrta el? De most komolyan. Ahol nem a userek szívtak, és lettek kinevezve fejõstehénnek?

per aspera ad astra

ooff(?)
az csak nekem ujdonsag hogy az autodesk megvette a realviz-t??
tehat 3dmodeler retimer mind mind autodesk kezbe kerult innentol kezdve..nah most vagy elkurjak vagy nem...

Aldaryn
Köszi! 😊 Igyekszünk, bokszolni megrendelõkkel, magunkkal, szoftverrel, hogy olyasmi jöjjön ki a végén, amit még van arcunk eladni. 😊 Én mondjuk élvezném, ha minden projektre lehetne annyi erõt fordítani, hogy az tényleg úgy igazán ütõs legyen. Jó lenne erre ígényt is kialakítani a megrendelõkben.

per aspera ad astra