3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik nagyon tetszettek azok a mclarenes és ferraris gépek voltak azok akár még megvalosithatok is.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nincsen története a képnek..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem nyertem,
de itt a kép eredetiben, sajnos csak a modellt néték, a kompozíciót nem.

per aspera ad astra
per aspera ad astra
Akárhogy is füvezek, eddig még mindig az alábbi linken található módszer az ami fogyaszthatónak tûnik.
vray displ grass
A kérdésem a következõ, hogy ez a fajta 2D mapping típusú vraydispl füvezés mondjuk 1024-es Resolution értékkel mennyire használható nagyobb területek (lakóparkok) füvesítésére. Ja és mekkora a memórafelhasználása, mert a 3D mappingos vraydispl valami iszonyat mód zabálja a RAM-ot. <#szomoru1>#szomoru1>

Ki korán kel, poligont lel.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A Main Toolbar-t hogy tudom vissza rakni mert véletlenül eltüntettem.
Köszi elöre is a helpet!!!
Logitech G25 tulajos!!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
B.Ú.É.K!!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nekem is a DVD-k haltak meg nem olyan rég. Minden dolgomat eddig TDK dvd-re archiváltam és volt egy csomag amibõl minden darab (úgy 2éves) olvashatatlan lett. Szerencsére a munkáim nem ilyenen volt, de lehet, hogy 1-2 év múlva azok is megadják magukat.
egy program ajnló még nem varez a beszerzés meg hát... szóval tesztverzió :c))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Amúgy én már jártam úgy DVD-vel is, hogy bizonyos idõ után használhatatlan lett. Semmi sem tudta olvasni :-(
Na de mostmár aztán B.U.É.K. hukk;-) <#law>#law><#pias>#pias>
per aspera ad astra
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae