63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Talán üresen jobban kivehető:)
  • npeter
    ööö, ez vmi borospohár akar lenni? a másik fele lehetne fémből :)

lac coo: jó ez csak nekem balról nagyon beég (crt monitoron), jobbrol meg adnék neki 1 kis halovány narancsos fényt próbaképp.

na hukk, egészségetekre :)
  • lac coo
    NFR-féle....:

• ThomasGins
    Félkész izé,bár nemtom mi lesz a másik fele,csak gondoltam letesztelem h átjön-e mit akar kifejezni a művész a képével

Addigse gondoltok a k*rva editorra:)
  • npeter
    hehe, idézet 1 másik fórumról:
    "Sokszor ugy erzed lemaradsz mindenrol..mar harminc vagy, aztan 40 es szart se csinaltal.
    Amire vissza emlekszel..az a monitor..meg a curve editor!"
  • Auuutó
    Sziasztok!!! Tudna nekem valaki segíteni? Amikor el akarom indítani a 3d studio max 2010-et, akkor mindig ez a hibaüzenet jelenik meg: "Az eljárás belépési pontja (SHRegGetValueW) nem található a DLL-ben (SHLWAPI.dll)."
  • zenoka
    csak semmi privatozas nyilvanos forum ez kerem szepen:D mi is akarjuk tudni hogy peregjen a topic:D

npeter: ugye ugye hogy latod benne szekrenyt:D szemet forummotor szetszedte:D
  • putyi
    hunkircsi!
    privi.
  • npeter
    jah tényleg :) csak megzavar, hogy a pántok kicsit elcsúsztak :P

nadehogy legyen 1 kis on is:)

vray-grass-tutorial-part-1
    vray-grass-tutorial-part-2
  • ThomasGins
    2 napi hozzászólástalanság után,bárminek is látszik,az akkor is szekrény:)
  • zenoka
    szekreny akart lenni:)
  • npeter
    WTF??? :P
  • zenoka
    __
    I I
    ¤¤
    I I
    ¤¤
    I I
    ----
  • lac coo
    A betyárját, tényleg!
    Köszi ! :)
  • ThomasGins
    Refractionnál, affect shadow? Ezt keresed?
  • lac coo
    Sziasztok !
    Rég jártam erre ( van is 500 új üzenet, elég lesz végigolvasni ...).
    Egy gyors és igen láma kérdésem lenne : esküszöm, hogy teljesen elfelejtettem, hogy mit kell bekapcsolni Vray alatt ahhoz, hogy az átlátszó tárgyakon áthaladó fénysugár elszíneződjön ....
    Ha valaki bepötyögne akár csak egy kulcsszót azt nagyon megköszönném !

THX !
  • nenad
    LOL. az eleje mindig nehezebb de aztén ha kialakult a keresési szisztéma stb, akkor minden ok.
  • Met
    téged nem mert 1. vagy nincs pénzed mert piára költöd mind vagy 2. alkohollal tudsz csak fizetni
  • Vorpal
    "túlmutatnak a sekélyes helpfileok, és önképzés eléggé csekélyke hatékonyságán" - ez a kedvencem;)
  • Doomista
    Tökéj válasz
  • Aldaryn
    Leghatékonyabb és legjobb megoldás, ha jelentkezik valaki az OKJ-s MAX tanfolyamokra. Profi, segítőkész tanári brigád, arrogáns, inkompetens fórumozókkal szemben. Sok olyan ismeretet is szívesen oktatnak, amik nem feltétlen jellemzők a megszokott tanfolyamokra. Olyan ismereteket, amik a tényleges munkavégzést, és a konkrét problémák megoldását segítik, és túlmutatnak a sekélyes helpfileok, és önképzés eléggé csekélyke hatékonyságán.
  • Doomista
    Haviért tanitanál ? :DD
  • montressor
    Sziasztok!

Van egy arcom (a fej hatso fele nincs meg, mint egy maszk amit szembol tesz fel az ember es csak a fuleig er) pelt mappinggal szeretnem szethuzni, amikor kijelolom a korvonalat a szem es a szaj lyukaikat kihagyom, de amikor a pelt-gombra nyomok, allandoan a baloldali szemhez koti a 'drotjait, nem az egesz korvonalahoz, igy nem tudom kihuzni. Hogy birhatnam ra, h ne foglalkozzon a belso uregekkel??
    koszi
  • putyi
    kihagyhatatlan ajánlat.
  • marcee
    Nézegettem az evermotion shop-ban a cikkeket és megakadt a szemem egy "V-ray standalone" tételen, amit mindössze 245€-ért mérnek (plusz 25€ egy dongle, ha még nincs), szemben a max-os advanced 819€-s árával! Ezt hogyan lehetne használni max-szal? Kevesebbet tud vajon? Se proxy, se vrayplane, se sun, se sky ilyenkor? Hallottam már korábban, hogy lesz standalone, de azt hittem, hogy fryrender, vagy maxwell szerű lesz, tehát külön alkalmazás, de attól még "minden" editorhoz van exportere. Ez így elsőre nem ilyennek tűnik, legalábbis az ára alapján. De akkor mi benne a pláne? Vagy ez csak renderslave-nek jó?
  • Culram #50893
    LoL :D

dienesistvan: itt tuti profi mindenki, de belefáradtak az újak kezdeti nevelgetésébe. Próbálj tutorialok alapján menni, gyakorolni. Az alap dolgokat elsajátítani. Ahogy Free mondta ehhez kezdetnek tökéletes a súgó, van benne jópár oktató project.
  • Free
    beszél F1 -el. ő profi a kezdők segítésében.
  • dienesistvan
    sziasztok

most kezdem a 3dsmax tanulmányozását.

ha valaki eléggé jól vágja, az szóljon, felvenném vele a kapcsolatot.
  • nenad
    ezt nagyon könnyű elkészíteni, egy cella, aztán copy pasta alsó felső síkon majd a széleket összekötni.
  • Dark Geo
    Természetesen win7 béta és unregistered 3dsmax! :)
  • Geccoka
    Már van belőle végleges is, csak még nem kapható a boltokban...
  • npeter
    minek erőlködsz/szenvedsz még1 béta oprendszerrel?? :P
  • npeter
    még mindig NEM warez topik :)
    szerintem nem olyan bonyolult lenne lemodellezni, a keresésre fordított idő alatt már meg is lenne :P

• Dark Geo
    Meg van...dx10 miatt csinálta és szét is fagyott tőle.
  • Dark Geo
    Üdv! Felraktam win7 alá 3dsmax 2010 64bit-est és mikor létrehozok egy plane-t akkor keresztbe elválasztja tehát 2 face-es plane lesz, emlékszem találkoztam már egyszer ilyennel de nem emlékszem. hogy hol kapcsoltam ki :S Help me!
  • hunkircsi
    Hi mindenki!

Ha valaki ki tudna segíteni egy felfújható (fürdőzésre alkalmas) matraccal, akkor annak nagyon örülnék. Félreértések elkerülése érdekében természetesen 3D-s modell kellene. Vagy a modell lelőhelye. Már lassan meg sem lepődök, hogy mi mindent kérnek a megrendelők a látványtervekre. Strandlabdát, és bikinis napozó nőnemű lényt

Előre is kösz a helpet.

u.i.: Vagy én keresem rossz helyen, vagy egyszerűen az ilyen dolgok nem olyan sűrűn fordulnak elő a világ 3D-s modelladatbázisában.
  • nenad
    némelyik tárgyat egy kicsit megnyomorgatnám, hogy természetesebb hatása legyen
  • nenad
    :D
    szekrénysor
  • ThomasGins
    Ezt nézegette már vki? Elég sketchupos.
  • Geccoka
    Gyenge az AA (csak munkaközi kép).
    Nemtom, szerintem így is jó, bár nem értek ehhez
    Persze, hogy be lehet csukni :D Szerintem csak a nagy latoszog miatt nez ki igy a kepen.