63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Met
    bootolsz xp cd-ről rendszerpartíció megszüntet, majd létrehoz format, telepít
  • zenoka
    nagyon off:
    hogy a pekbe tudom leirtani a szemet vistat a geprol es feltenni a jo oreg xp-t?
  • Met
    Van 2 problémám

1. Az Environment ablakban be van pipálva, hogy mutassa a háttérben az 56-os Map-ot (VRay HDR) és nem mutatja a viewport Camera1 ablakban

2. Az autó alát tett Matte Shadows-os plane nem látszik a renderben, illetve az árnyék

Mind a két dolog idáig működött, van valakinek ötlete, hogy most miért nem?
  • nenad
    bakker, egyébként elkészítettem havok 1-el. Elég jól sikerült.
  • Malakai
    Egyszerű, tenni viszont nem tudsz ellene, Havok 3 csak rigid body, abban viszont elméletileg gyorsabb és pontosabb.
  • nenad
    nézte valaki maxban a havok3 reactor cloth simet? Havok1 ben megjelenik havok3 al eltünik a cloth.
    Tudja valaki mi lehet az oka? Googli nem tudja..
  • Free
  • nenad
    jó kis procinyúzó proggi, az instabilitás kiszűrésére, főleg overcloknál érdemes, ritkén jelentkező hibákat is kimutat.
    link
  • ThomasGins
    hfer:D
  • ThomasGins
    Inkább a maxod zavarja össze:) Elég szar a maxos nurbs
  • sakal6
    megoldottam, átinportáltam egy régebbi mentésből.

miért zavarna össze?
  • npeter
    szerintem NURBS-ot felejtsd el, csak összezavar.
  • sakal6
    hello. van egy problémám, csinálok egy kocsik tutorial alapján, de ha a kocsi motorháztetőjére NURMS-t nyomok akkor a max kiírja hogy hiba történt ezért lefog állni, kivánja-e menteni. nemtudjátok hogy mi lehet a probléma és mi a megoldás?
  • Aldaryn
    Atomdrága, főleg úgy, hogy van egy VrayScatter, vagy ForestPack, amivel ugyanezt elérheted töredék áron. Nem tudom, mire gondoltak a fejlesztők. Jó, nem kapsz preseteket, de basszus, pár óra munka, és ugyan ott vagy. Minden esetere szép eredmények.
  • hunkircsi
    Atomjó dolog. Két baj van vele. Az egyik, hogy MAX-al csak 2008-tól felfele kompatibilis. A másik pedig, hogy 275 dollárba kerül. Azért egy shareware verzió igazán jó lenne a honlapon. Szerintem 100 dollár feletti szoftverárnál már igazán ki lehetne próbálni a cuccot, mielőtt megvenné az ember.
  • ThomasGins
    teccetős
  • marcee
    Autograss plugin vray-hez.
  • npeter
    jópofa, csak hiányzik a szívószál mert így szúros kissé :P
  • Aldaryn
    ez jó irány!
  • ThomasGins
    HFER
  • npeter
    volt olyan megrendelő pl. aki baszott nagy panoráma ablakot+ajtót akart a fürdőszobára, hogy kimehessen/láthasson a teraszra. mellette a háló, onnan is ajtó a teraszra, jah és a fürdő mellett lett volna a főbejárat. bárki aki jön belát a fürdőszobába :) az volt a gond, hogy behoztak vagy 10 féle újságot és innen-onnan akarta volna mindent betuszkolni a leendő házukba, kis patak, stb .aztán az egész nem felelt meg a helyi rendezési tervnek és abbamaradt, de lehet azt a fürdőszobás dolgot megrajzolom 1x csak úgy :P
  • npeter
    tetszett nekik, de még nem biztos ilyen lesz a végső
  • bencsab
    és mit állapítottak meg a képek láttán?
  • npeter
    a színeket, csempéket, stb mind az ismerős találta ki, én csak vizuálisan előhoztam nekik :)
  • Free
  • Free
    ne kötekedj :)
    Virágzik a Retro
    Látnád miket kérnek tőlünk tervekben . ( már nem 3d hanem lakberendezés)
    néha hányni tudnék
    Ez sztem meg még jól is mutat :)
  • bencsab
    bocsáss meg, hogy ezt mondom (nem tudom kitől a terv), de ez a csempe-padlólap-lambéri színkombináció ritka rossz választás. valamikor a 80-as években csináltak ilyen megjelenésű fürdőket
  • zenoka
    ad 1) ne kocsogozz itt nem biztos hogy igy kenne segitsget kerni
    ad 2) ha segitsget kersz bemutatkozol kikvagytok mik vagytok es leirod mit szeretnel nem egy szaros linket tolsz be
    ad 3) buktal innen minden segitseget szvsz.
    ad 4) nem csodalkoznek ha torolve lenne az eszes megnyilvanulasod.
  • npeter
    jah tényleg hiányzik a bekötés, de fogjuk rá, hogy hátha elfér a mosdó mögött a nem látszó résznél :P
    jah a csajokat meg oda kell gondolni. nem ismerhetem mindenki fantáziáját, hogy kinek mi tetszik: szöke-e, fekete-e, bögyös-e, telt-e, borotvál-e? , stb :P
  • zenoka
    helyes (fasza) lett!! de hol a meztelen no (2 darab) a furdokadbol?:)
  • Met
    úú, tényleg, a lefolyó is biztos ott megy le :))
  • Aldaryn
    Ah, nem látod, a padlóban van a kiállás. :))) Jó lett ez, úgy hogy nonprofit, és közben mégis munka is, valamilyen szinten.
  • Met
    mosdó csap nincs bekötve?
  • npeter
    1 kis nonprofit work egy ismerősnek. csakmert rég postoltam képet :)
  • ThomasGins
    lol fotós bullshit
  • Fisch
    gyere, itthon vagyok
  • zenoka
    lol volt ugyanilyen polom:D
  • Free
    hát nem a motorozásról d egy pihenőről van kép :)

• Aldaryn
    Motorozásról rendert! De legalább képet.
  • Free
    nincs rá időm. mert sok időbe telik a motorozás :))))

Holnap elmegyek feléd bemutatom neked fittikét :)