3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
egyébként ha belegondolsz nincs más megoldás, vannak splineok, azokon sweepelni kell.
Vagy editable mesht akarsz a végére vagy a modifiereket bennehagyni, ha esetleg modositani kell.
sokkal gyorsabb mint manuálisan.
De egyébként lesznek uj funkciok, esetleg ha valakinek van ötlete szivesen veszem...
Köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
van két uj opcio, smooth, hogy ne legyen banding,
illetve, hogy a editable mesh legyen a vége.
wallbuilder
(\__/) ( X.x) ( } . { )
15perc, aztan megnézem 2009en is
\"So always look on the bright side of death\"
milyen maxon probaltad?
\"So always look on the bright side of death\"
a script gyakorlatilag egy sweep modosito, bar profiullal, ami alulra van igazítva. T alaku splinera nemigazán ad szép eredményt de jól renderelõdik.
wall builder
Ay ui-t valaki hozza tehetne
parameterek felul, ertelemszeruen csak egy true kell,
clearlistener()
objarr =#()
objarr = for obj in selection collect obj
magassag = 2
vastagsag= 0.25
kulso = true
belso = false
kozepso = false
for i=1 to objarr.count do (
clearselection()
select objarr
max modify mode
modPanel.addModToSelection (sweep ())
objarr.modifiers<#Sweep>#Sweep>.CurrentBuiltInShape = 2
if kulso == true then piv = 2
if belso == true then piv = 8
if kozepso == true then piv = 5
objarr.modifiers<#Sweep>#Sweep>.PivotAlignment = piv
objarr.modifiers<#Sweep>#Sweep><#Bar_Section>#Bar_Section>.length = magassag
objarr.modifiers<#Sweep>#Sweep><#Bar_Section>#Bar_Section>.width = vastagsag
)
per aspera ad astra
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(tom hogy foltos, de nincs türelmem végigvárni a rendert egy ilyen tetû gépen <#zavart1>#zavart1>

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
lapoygass végig rajta, ráteszed egy planre, alpha esetleg egy kis paint deform, viszlát..
per aspera ad astra
Ha valakinek van ruhafogason tárolható nõi fehérnemû modellje(i), akkor kérem jelentkezzen privátban. Vagyha linket tud, az is jó. A 3D-s nõi modellekrõl lecibált fehérnemûmodellek nem az igazi, azt már próbáltam. Fehérnemû bolt látványtervéhez kellenének.
Tenkjú elõre is.
Ki korán kel, poligont lel.
De jó volt 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
de barmilyen partit rendezhetunk ha van eleg bor😛
egyebkent jah tenyleg ezert jo ez a topic kis csaladias😄
marcee: szerintem errol mar beszeltunk itt a topicban akkor is azt mondtam franko..de lehet hogy az APon volt😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Még gimi alatt a jogtulajdonost is megkerestük páran, hogy érdekelné-e a játékadaptáció (elég grandiózus dolgot találtunk ki, vagy hét évvel ezelõtt, amikor MMO-k még sehol, mi már progresszív pályatöltéssel, morphtargetes objektumkezeléssel, mesh-é raszterizált voxeltereppel (crysisban debütált....) és ilyesmivel álltunk oda) de ne volt tõke ilyesmire. Magus mindig eléggé vegetált, pedig a világából szerintem világméretû õrületet lehetne kreálni. Úgyis híján vagyunk igazi darkos rpg világnak.
per aspera ad astra
http://solarah.silentvertigo.hu/
ugy latszik haladnak megnezem a techdemot😄
Régen lehetett ilyen jó kis könyveket is kapni amiben a döntéstõl függõen kellett lapozni a megfelelõ oldalra és ott folytatódott a történet :c) arra emlékszik valaki ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
Ez majd csak lesz.
Papirzacsi bocs az elõzõ hsz-ért, nem bántásnak szántam! <#szomoru1>#szomoru1>
Most töltöm a babylon projectet, Egy ingyenes frespace2 féle gamma.
Kicsit jobb grafikával, hasonló.
Köszi
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Adobe Gamma
Az Adobe Gamma a mûszer nélküli monitor kalibrálást teszi elehetõvé. A programot települ a számítógépre, ha a Photoshop felkerül rá. De ha mégse, akkor innen letölthetõ. A letöltött fájlt a kicsomagolás után az alábbi helyre kell bemásolni: C:\Windows\System32 Ezután megjelenik a Vezérlõpultban."
http://szoftver.hu/download//adobe/update/photoshop/adobe_gamma.zip