3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Egy ks segítséget kérnék: Van egy meshem, ami Max 7-tel készült és azzal tökéltesen megnyílik, de VRay kell hozzá és 7-hez nincs VRayem. Max 9-cel megnyíitám, ahhoz van VRay, de a mesh kiakasztja a Maxot, nem lefagy, hanem magától bezár az ablak, vagy néha kiírja, hogy error, the application will now close, és úgy áll le.
Hogy lehet ez? Valami felülrõl kompatibilitási probléma? Meg lehet oldani valahogy?
Elõre is köszönöm a javaslaokat!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Elõre is köszönöm : Antiga
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Köszönöm a válaszokat.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A mapokkal illetve a kiválasztott polygonokkal jól lehet kontollálni a dolgot.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Részvétem a barátodat illetõen.
Van valakinek ötlete, hogy egy valamire való fenyõágat hogyan lehetne összehozni vray furral?
A gondom konkrétan a "tûlevelek" dõlésével van. Pontosabba, egyáltalán nem is dõlnek, max csak lefelé a gravitáció irányába.
Azt akarom, hogy a szálak dõlése kövesse azt a vonalat, amire a vray furt raktam. Tehát nézzen ki úgy, mint egy fenyõág, de úgy, hogy nem akarom az egész scenet elforgatni 90 fokkal. 😄
Megpróbáltam már mindent, ami tõlem telt és kezd tele lenni a hócipõm.
Szóval érdemes még szenvednem ezzel, vagy keressek más megoldást?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Azt hiszem sokan vagyunk itt akik tudjuk mivel jár ez a dolog.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tegnap reggelre virradoan meghalt a legjobb baratom..30 evesen
sry de egy kicsit ingerlekeny vagyok tudom nem a sracon kenne kitolteni..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Tudod múltkor beszéltünk az indulat kezelésrõl. jógaülés és gondolj szárnyas repülõ kannákra amik tökéletes polygonokból álnak a tökéletes univerzumban melyben minden égitest kanna és a vray gond nélkül 1tuized sec alatt rednerel sss t és van gond nélkül kapcsolóval mûködõ volume light. és mikor megtaláltad ezt a nyugalmi pontot, akkor gyorsan írd meg mert egy ideje én is keresem :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Másoknak nincs ilyen próblémájuk, aki már orvosolta is?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
http://www.chaosgroup.com/en/2/index.html
purchase alatt van erre opcio le van irva lepesrol lepesre
Valaki megmondaná hol lehet kikapcsolni a v-raynál azt, hogy a renderelt képnél ne legyenek v-ray feliratok? A bal felsõ sarokban egy nagy v-ray felirat, a képen meg mindenütt kis v-ray feliratok. Megértem, hogy reklámozni akarja magát, de ennyire ne. 😊
Kösz az infót!
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Én is kérni akartam😄
link
\"So always look on the bright side of death\"
Mondjuk ez csak fenyõre jó,sima fára van script😊
Hova kell berakni a v-ray shadert?mer töltöttem egy ilyen krómot és beraktam a materiallibraries-be de a maxba meg valahogy nem érem el.vagy örülnék ha elmondaná valaki hogy a material editorba hova menjek hogy króm felületet hozzak létre.Amúgy a vray adv. 1.5RC5 ös verziószámú van.
off: firefox 3.0.4 nem akarja elmenteni a sütiket, minden megjegyzett loginú oldalból kilép minden egyes indításnál (a loginra emlékszik) pedig nincs engedélyezve a sütik törlése. találkoztatok már ezzel?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Mégf mindig világít.
Van egy usb hubom ami saját tápos, lehetséges lenne? Miután attol megszabadultam kikapcsolt.
Nem kondi tartotta életben. Mekkora design, a bekapcsolt állapot és az usb csatlakozó? WOw.
Jól tudom, hogy létezik egy ProCutter nevû plug-in Max-hoz, amivel objektumokat lehet ripityára törni? Ki gyártja ezt, mert hiába keresem google-ban nem találom a cég weboldalát?Vagy nem is plug-in, esetleg rosszul írom a nevét?THX
Üdv!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
meg a gördeszkásoknak is tetszene sztem
<#nevetes1>#nevetes1>
na szval miért ilyen kockás? 😊
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)