3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
file/merge?

\"So always look on the bright side of death\"

Sziasztok!

Egy ks segítséget kérnék: Van egy meshem, ami Max 7-tel készült és azzal tökéltesen megnyílik, de VRay kell hozzá és 7-hez nincs VRayem. Max 9-cel megnyíitám, ahhoz van VRay, de a mesh kiakasztja a Maxot, nem lefagy, hanem magától bezár az ablak, vagy néha kiírja, hogy error, the application will now close, és úgy áll le.

Hogy lehet ez? Valami felülrõl kompatibilitási probléma? Meg lehet oldani valahogy?

Elõre is köszönöm a javaslaokat!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Antiga
na, még nem próbáltam a szoftvert (történetesen ma fogom megvásárolni) érdekelene hogy pl lehet az itt elkészített cuccokat (jobb szót nem találtam bocsi 😞 ) berámolni mondjuk egy Visual Basic programba ?

Elõre is köszönöm : Antiga

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Mop
Ok, akkor még megpróbálok vele játszani egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

már van találtam egy konturt az is megteszi.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

frankó, valaki nem tud egy forma 1 es karakter modelt vagy egy ingyenes ember modelt.
köszi.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Én kérek elnézést

gravitáció nulla?

itt egy jó példa, nyugodtan ignoráld a profik megjegyzéseit, de a beállítás nincsen meg.
A mapokkal illetve a kiválasztott polygonokkal jól lehet kontollálni a dolgot.

npeter
Látod-látod, tudsz te ha akarsz 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Közben megtaláltam a hiba okát, és elvileg a demo verzió miatt reklámozza magát ennyire.

Részvétem a barátodat illetõen.
amit próbálsz az a verébre ágyúval. közelrõl nézett tûleveleket én pl. scatter-rel modelleznék, vagy megnézném mit tud a beépített fa, vagy onyx tree.

Mop
Hali!
Van valakinek ötlete, hogy egy valamire való fenyõágat hogyan lehetne összehozni vray furral?
A gondom konkrétan a "tûlevelek" dõlésével van. Pontosabba, egyáltalán nem is dõlnek, max csak lefelé a gravitáció irányába.
Azt akarom, hogy a szálak dõlése kövesse azt a vonalat, amire a vray furt raktam. Tehát nézzen ki úgy, mint egy fenyõág, de úgy, hogy nem akarom az egész scenet elforgatni 90 fokkal. 😄
Megpróbáltam már mindent, ami tõlem telt és kezd tele lenni a hócipõm.

Szóval érdemes még szenvednem ezzel, vagy keressek más megoldást?

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Free
... részvétem ...
Azt hiszem sokan vagyunk itt akik tudjuk mivel jár ez a dolog.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

attet..tavaly kezdodott egy anyajegyel onnan irany a maj es par hete a hasureg..se kemo se semmi nem segitett pedig apja anyja jonevu kutato orvos minden lehetseges segitseget megkapot..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
pff
részvétem
azt lehet tudni, hogy miben?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
ne bujtogasd mert akkora verekdést rendezek, hogy nem lehet majd látni a portol<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

off
tegnap reggelre virradoan meghalt a legjobb baratom..30 evesen
sry de egy kicsit ingerlekeny vagyok tudom nem a sracon kenne kitolteni..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ackro
szerintem menj át a torrent topicba és kérj meghívót! <#eplus2>

Free
hm..
Tudod múltkor beszéltünk az indulat kezelésrõl. jógaülés és gondolj szárnyas repülõ kannákra amik tökéletes polygonokból álnak a tökéletes univerzumban melyben minden égitest kanna és a vray gond nélkül 1tuized sec alatt rednerel sss t és van gond nélkül kapcsolóval mûködõ volume light. és mikor megtaláltad ezt a nyugalmi pontot, akkor gyorsan írd meg mert egy ideje én is keresem :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

vazze nem lehetsz ennyire ertetlen feju? itt van ebbe a kurva beviteli mezobe hogy nem warez (raadasul nem kis betuvel) amit meg Te szeretnel az az..kezdj el kurvagyorsan gondolkodni hogy jo hogy senki nem fog neked a ket szep szemedert topicba beirni..gondolkodj.. es hasznald a google-t barmilyen lehetetlennek tunik ezt a kis szaros problemadat is megoldana!!

Kösz a linket, de szerintem használhatatlan.

Másoknak nincs ilyen próblémájuk, aki már orvosolta is?
npeter
<#nezze><#hehe>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

<#idiota>

itt:
http://www.chaosgroup.com/en/2/index.html
purchase alatt van erre opcio le van irva lepesrol lepesre

Szevasztok!

Valaki megmondaná hol lehet kikapcsolni a v-raynál azt, hogy a renderelt képnél ne legyenek v-ray feliratok? A bal felsõ sarokban egy nagy v-ray felirat, a képen meg mindenütt kis v-ray feliratok. Megértem, hogy reklámozni akarja magát, de ennyire ne. 😊
Mutans Zombi
nenad és eightmiles!

Kösz az infót!

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Ez jóóó 😊
Én is kérni akartam😄
ThomasGins
nem pont fára,de jó arra is:
link

a sima fás scriptet linkelnéd?

npeter
<#taps><#eljen>

ThomasGins
végy egy fát levelek nélkül, Parray-metaparticle, és örül

Mondjuk ez csak fenyõre jó,sima fára van script😊

ThomasGins
mat editor behiv,standard feliratra katt,vraymtl kiválaszt, reflection feketébõl csinálsz fehéret és kb kész😊

Sziasztok!
Hova kell berakni a v-ray shadert?mer töltöttem egy ilyen krómot és beraktam a materiallibraries-be de a maxba meg valahogy nem érem el.vagy örülnék ha elmondaná valaki hogy a material editorba hova menjek hogy króm felületet hozzak létre.Amúgy a vray adv. 1.5RC5 ös verziószámú van.

FRenkie
wow

off: firefox 3.0.4 nem akarja elmenteni a sütiket, minden megjegyzett loginú oldalból kilép minden egyes indításnál (a loginra emlékszik) pedig nincs engedélyezve a sütik törlése. találkoztatok már ezzel?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Képzeljétek, bekapcsolom a laptopomat reggel, és semmi sem történik csak kigyullad a narancs lámpa, (sleep mode) nézem mi a fene... Huzogatok ki mindent, kihuzom a tápot és tovább világít. A geci! aztán észreveszem, hogy nincs is bedugva a tápba másik oldalról, akkor honnan kapta az áramot?
Mégf mindig világít.
Van egy usb hubom ami saját tápos, lehetséges lenne? Miután attol megszabadultam kikapcsolt.
Nem kondi tartotta életben. Mekkora design, a bekapcsolt állapot és az usb csatlakozó? WOw.

ThomasGins
Asszem fizetõs volt az az sp,de lehet hülyeség.Szoval warez oldalon nézz szét.

Igen, így már stimmt, hogy SP 1-ben letölthetõ, de autodesk oldalán már nincs fent,csak SP3- abban meg nincs. Ez azért egy kicsit bosszantó. Azért kössz, valamennyivel közelebb lettem a megoldáshoz.

ThomasGins
Lehet akkor rosszul emlékszek és csak a 9estõl van benn, vmelyikhez külön SP-ként letölthetõ volt...

Az sincs: morph, scatter, conform,connect,blobmesh,shapemerge,boolean,terrain,loft,mesher....ennyi.

ThomasGins
Bár legegyszerûbb ha letöltöd a 2009es maxot😄

ThomasGins
És ProBoolean van csak Cutter nincs?

Ez érdekes, mert nekem MAX 8-am van, és nem találom a "Compound Objects" között. Pedig ott kellene lennie, ha jól tudom.

ThomasGins
max8-tol fölfelé már be van épitve maxba

Sziasztok!
Jól tudom, hogy létezik egy ProCutter nevû plug-in Max-hoz, amivel objektumokat lehet ripityára törni? Ki gyártja ezt, mert hiába keresem google-ban nem találom a cég weboldalát?Vagy nem is plug-in, esetleg rosszul írom a nevét?THX
Üdv!

FRenkie
Direkt ilyen redukált a talaj, nem volt cél a túlzott realitás.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

SZilaJMaGGoT
Sztem letextúrázva+ valami módosítóval észre se lehetne venni... Max a fõbb edge-kre kéne még egy chamfer...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ezt kifejtenéd bõvebben?! csak mert én is sokat kompozitálok és nem esett le hogy mire gondolsz 😊
ibor90
tetszik a talaj, errõl könnyen összelehet lapátolni a havat
meg a gördeszkásoknak is tetszene sztem
<#nevetes1>

na szval miért ilyen kockás? 😊

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

hunkircsi
<#taps>

Ki korán kel, poligont lel.