3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Nos az álláspontom: van egy szobám, tele bútorokkal, a plafonon egy csillár, ahonnan majd a fény jön 😊. Milyen beállításokat kellene tekergetnem, hogy szép világítás legyen? Mert nekem olyasmi sikerült, mintha kívülrõl jönne a fény, amit nagyon nem kéne, mivel este van 😊. Elõre is köszönöm. Esetleg ha tudtok ilyenre tutorialt valahol, azt is megköszönném.

Üdv.
npeter
Pl. ezeken is indulhatsz: 😊

Freestyle GFX Competition

steampunk

<#wave>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Bakker, soha többet nem pályázok két nap alatt...
Ideje lenne nyerni egyet. Nem tud valaki esetleg egy mésikat is?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

hehe koszi😄 az elmult 14 evben tobben koszontenek ilyenkor mint a tenyleges nevnapomon😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

A legtöbbnek nagyobb az eredeti mérete,csak nyisd meg külön a kép linkjét...
Amúgy nem lett rossz! 😊

ThomasGins
Boldog névnapot! <#kuss>
Nekem tegnap volt a 100.<#ravasz1>

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Állat a tiéd!

Free
L. Csaba tetszett nekem bár a kerékcsere nyûgös lehet :d

Nenad a tied se rossz :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

B.Zoli piszok jó lett, kár, hogy nem nagyobb méretbe raktáb be õket.
Azért még reménykedem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nah itt kint vannak, nem tudom hogy ez e az osszes:
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4089&Itemid=1
Nenad szep lett!!!Gratula!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
guszta 😊<#nyes>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Free
ment privi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

FRenkie
szarcontestre 2000bõl 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Sziasztok!
NAGYON OFF: nem találom a megoldást, de hátha nektek van valami ötletetek, 2db SATA II vinyó van a gépemben (XP SP3 rendszer). A másodlagos vinyómat kivettem a gépbõl (amin csak anyagok vannak) mert a DVD irom nem tud dupla layeres lemezt irni. Gondoltam csatlakoztatom másik gépre és arra átmásolom, na ez nem sikerült, 10 gépbõl 1 sem ismerte fel se PC se Mac. A BIOS minden estben látta a vinyót de olvashatatlanként, tehát inicializálni kellett volna de abban az esetben pedig elvész az összes anyag, nem lenne jó. De a meglepõ az, hogy visszaraktam a saját gépembe amiben volt és az sem látja, csak BIOSban és a képernyõ jobb alsó sarkában ahol vannak a kis ikonok😊 a plug and play eszközöknél, de lemezkezelöben szintén olvashatatlanként jelenik meg😞((( Ez egy Seagate 80GB vinyó, mit tudnék tenni, hogy adatvesztés nélkül elérhetõvé váljon a vinyó?
Segítségeteket elõre is köszönöm és bocs az Offért!!!!!!!
Free
majd szoljatok ha kint lesznek a képek . érdekelne . gondolom addig ide nem lehet postolni.

hajra hajra😄 en azt remelem a legjobb nyer aki megerdemli es nem egy oldal uzemeltetoihez kozel allo szemely/pistike😊)

ja és is saját designal indultam. Kicsit retri kicsit modern.
Remélem ÉN nyerek ;-)

egy cimbim indult azt lattam nagyon durva kis kocsit pakolt ossze.. remelem kint lesz majd az osszes indulo kepe😄

ThomasGins
akartam ,csak elfelejtettem

f1-live.hu, valaki még szeretett volna indulni innen. Te nem?

ThomasGins
Ez most melyik is?

Bakker elcsusztam egy kicsitt a pályázattal. 30 percet, remélem beszik.
Csak tegnap kezdtem hozzá, majd drukkoljatok 😄
Valaki más indult még?

ThomasGins
Simán run script, vagy behuzod maxba, nálam igy elindul egybõl.

lac coo
És ezt hol találom meg MAX-ban ? 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

npeter
<#buck>

ThomasGins
Lassan esett le nekem is hogy arra készült,reménykedtem benne hogy ember ilyet magátol nem csinál😄

npeter
Ha vmi tárgynyereményre vagy ilyesmire gondolsz az nem volt, "csak" az elismerés 😊
Amúgy kösz, próbáltam 'fun'-osra venni a dolgot <#wink>

és nyertél valamit? vagy csak a kép témáját. amúgy tök jó lett. kellõen beteg egy ilyen kiíráshoz.

npeter
azaz <#nyes>

midentbele.hu-n volt egy bolhas contest anno szerintem arra keszitette😄

ez mi?

😄

npeter
nekem egy régi képemen van sz*r, igaz csak kutyagumi <#buck>

én kérek elnézést 😊

ThomasGins
"Sz*rból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, akkor nem lehet vele pattogtatni"
Asszem Moldavátol származik😊
Érik egy sz*r contest😄

szarbol lehet varat epiteni ha megfelelo a konzisztencia indexe a szarnak..

npeter
Mi meg majdnem Szarterv Kft. lettünk ;-) (Szarvasi Tervezõ), de inkább Szét Kft (Szarvasi Építõ Tervezõ) lettünk a két régi cég összevonásából

mi a szarbólvárat bt vagyunk

ThomasGins
LOL
ámitástechnikai hátránytervezés, kell erre egy bt-t csinálni😊

:-)
Ti is hátrányterveztek?

Nem, nekik eddig nem, de ha Õk is nagy karácsonyi bulit tartanak, akkor be fogok próbálkozni! 😄

ja, én azthittem a marcee-ra gondolsz, hogy "õk". amúgy mi is dolgozunk a zda-nak/-val.

zda nah😊

Zobokiek nem? vagy nem egyrol beszelunk zba alatt😊

mér' kik ÕK?

en ugy tudom ok kulsosokkel latvanytervelnek, de lehet tevedek.

a zda-nál dolgozol?

borlaborba kifejezetten jo borok vannak igy az itallap alapjan..en benne vagyok.

Egyik ajánlatom a Bor-La-Bor étterem a másik a Mandragóra kávéház. Én mondjuk nem élek borral, de ezeken a helyeken elég jó belõlük a kínálat, az árak közép magasak, de igényes helyek. A kaják kimondottan jók mindkettõnél. (ma mondjuk a Pompos Argentín Steakhose-ban voltam, az se lenne rossz, ha nem lenne qrva drága)

Vajon a gazdasági válság az oka, hogy a céges karácsonyi buliról minden igyekezetem ellenére szinte józanul értem haza? Ebben volt minden, illetve sok reményem ez év végére (mondjuk azért minden más stimmelt, baromira jól esett az a fél kilós steak), de ha ez nem jött össze, akkor esetleg veletek innám le magam végre rendesen! Legyen végre egy évvégi fórum meeting mielõbb!!!

Mûködik. Köszi!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)