63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• pauly
    Hali

Az mitől lehet hogy van egy max fájlom és bármit hozok létre benne,primitivek,fény,kamera stb az nem látszik :) Elvileg ott vannak,de nem látszanak.Én állítottam el esetleg valamit vagy már megint a max szórakozik? :S Bár gondolom a max,de hátha van valami amiról nem tudok :P Egyszer csak nem látszottak bármit akartam létrehozni,viszont amiket eddig létrehoztam benne,azokkal nincs gond
  • marcee
    46e a 905e 2,5GHz-en, 55e a 955 3,2-n és az biza Black Edition! Igaz többet fogyaszt terhelve, de c'n'q-val szerintem nincs különbség.
  • nenad
    lehet 905e lesz a vége amit felrakok 3ghz-re, 65w tdp, plusz a ddr3 -40% fogyasztása a ddr2 hez képest, talán becsuszok 100W-alá a gépet illetően + a monitor 45Wja. 150-160W full thortlen.
  • nenad
    szzopás volt, a deszka nagyon jó és sajnálom lecsereléni kisebb testvérére illetve ddr2-es memóriára. Igy jelentősebben többet fog fogyasztani. Viszon olcsóbb.
    Sajnos az am3-asokból nincsen black editition ami kint van már, viszont azok a procik is kevesebbet fogyasztanak, 95w (a 125w ellenében) Nekem sokat számít a fogyasztás, és a zaj.
  • npeter
    elnézzük neked, ráfogjuk a nagy hőségre :P
    amúgy jobb vásár most amd-t venni, mint pl quadot?
  • nenad
    vagyis, a kavarodás abból fakad, hogy am3 as proci belemeyg az am2+ ba.
    Bocs, tévedésből elkövetett felindulás :D
  • nenad
    piszkosul meg tudom uttálni néha a gyártókat. Pár napja kint lehet a vásárloni kivánt gigabyte alaplap oldalán hogy nem kompatibilis az am2+ (am3) as procikkal, csak az am3-asokkal. (közben rájöhettek hogy valami nem stimmel)
    Röhej. Nem tud valaki egy jó am3 as deszkát amibe belemészik a phenom II 940 black edition?
  • montressor
    jatekos kerdes: nem tudom ki csinalt mar jatekhoz modelleket, de azokat mennyire kell 'egyben' tartani? Tehat van egy haziko mellette egy pl pajta, ami kicsit belepiszkitana a haziko halojaba, azt lehet kulon, v a jatek-engine-ek nem szeretik, inkabb egy modelkent szeretik?
    koszi
  • Vertigo
    Nem rossz ar, de azert inputlagg ugyeben kerdezz ra (gondolom csak a panel jott az lg-tol a vezerles az valami mas dell beszallito, es azert az utobbi idoben voltak gondok foleg input laggal, ~100ms, az meg rajzolas kozben is zavaro tud lenni)
  • nenad
    ugyanilyenen a dell is alább ips-es, 80-85-ért 22", nem rossz.
  • Vertigo
    Monitor temaban, aki vasarlason tori a fejet, mindenfele keppen nezze meg ezt a tipust
    lg w2600hp bf ( http://www.lge.com/products/model/detail/w2600hp.jhtml )

26" S-IPS panel, nagyon jo szinek, extraminimalis inputlagg (dell 2709-et akartam eloszor, annal majdnem 0.1s, ami mar azert hetkoznapi felhasznalasban is zavaro lehet, aztan jott ez helyette)

kb. 1 honapja vettem egy ilyet, elotte volt szerencsem dell 2407-hez, 30"-os MCD-hez, idebent egy eizo s2431w-vel dolgozom, es legalabb olyan jo mint az elobbiek, sot szvsz jobb is ezeknel (habar az eizo elott is sokat ulok, de az otthoni picit akkor is jobbnak tunk, de a masik kettohoz kepest nagyon meggyozo)

Szoval aki vasarolgatni akar mostansag, nezze meg ezt is (ilyen aron ilyen minoseget tuti nem kap... 130k -ert 2-300k -s monitorok kepminoseget)

Normalis helyen jar ra a 3ev rendes gari, meg 3 nap pixelgari...

u.i.
    letezik hasonlo tipusszammal TN-Film paneles valtozat is, ugyhogy erdemes odafigyelni, sips helyett nehogy olyan formedvenyt mutogassanak/probaljanak meg eladni!
  • npeter
    jó vásárnak tűnik az a monitor azzal a panellal. kiváncsi leszek, ha megveszed milyen személyes tapasztalataid lesznek.
  • nenad
    igen, köszi, már beszéltem is velük.
  • marcee
    Megkaptad az sms-t, hogy az oaziscomputer.hu-nak van Dell Ultrasharp 2209WA raktáron? 80e br. Személyesen nem ismerem, de a technikai paraméterei rendben vannak és a 24-es Ultrasharp-ok ott vannak a szeren.
  • pauly
    köszi! :)
  • nenad
    komoly monitorkereső oldal, ha valakit érdekel, panel tipusa alapján is lehet keresni.

link
  • Mop
    Áh, már sokkal jobb!
    Köszönöm! :)
  • Aldaryn
    Van ottan egy Unhide All gombocka vertex sub-object modeban a modify panelon, azt nyomd meg határozottan.
  • Mop
    Hali!
    Na ezt valaki legyen szives és magyarázza már meg.
    Az objektum geometriájának közepén mért nincsenek szerkeszthető vertexek??

Kép
  • Free
    engem most 3 csöcsös svéd szőke ciklon sem tudna kicsábítani a szabadba. ilyen dög melegbe....
  • ThomasGins
    hát itt dunántúlon bazi nagy vihar készül...
  • nenad
    yeah!!!!
  • zenoka
    irany a strand es a fiatal napolajtol csillogo csajok hesszelese:):)
  • Met
    arra gondoltam :)
  • marcee
    Prohardver!-es teszt tudtommal nincs. Logout-on van néhány "írás", de komolytalanok...
  • Met
    ph-n volt teszt, mindenféle progival, xp vs vista vs 7
  • eightmiles
    Nem arról volt szó, hogy mi hol van. Mindössze faszságnak tartom, hogy leszólod a modelt anélkül, hogy látnál is belőle valamit.
  • Aldaryn
    Jesszusom, inkább menjetek ki a strandra.
  • kekpolos
    haggyámá a clay renderen jól látszik hogy a kipufogó és a böndzintartály más oldalon vannak, a te képeden meg egymás mögött. Akkor ez tényleg nagyon más szögből készülhetett
  • Aldaryn
    Alkoss, renderelj, és mutogass akkor hát! :) neked mindig kellemes képeid voltak itten...
  • eightmiles
    Ez szerepel, csak nem abban a szögben, hogy látszódjon. A fülkét is igyekeztem legalább ennyire részletesre és minél pontosabbra késziteni, ha nem látszik a képeken, akkor igy jártam.. Azért örülök, hogy clay render nélkül meg tudod állapitani, ha egy model gagyi.. ;)
  • kekpolos
    semmi, csak újra van időm foglalkozni a témával.. Remélem nem lesz sokáig így mert valamiből meg is kell élni majd benyomok ide valamit ha lesz látnivaló
  • kekpolos
    A belinkelt modellel semmi baj, Csak kár hogy a te rendereiden nem ez a modell szerepel. Vagy akkor miről beszélünk?
  • pauly
  • eightmiles
    Köszi, még kezdő modelező vagyok, igyekszem legközelebb jobbra csinálni. Eddig azt hittem, hogy a modellel (1, 2) nincs baj, és hogy a materialokon meg a világitáson kell inkább mostantól dolgoznom, majd mindig visszatérek ide elolvasni a kommentedet, mert motivációnak egész jó ;)
  • Aldaryn
    Mi lelet téged? Nem szoktál ennyire belemenni semmibe. :))
  • kekpolos
    hát nemtom. szerinted? Nézd meg a modellt közelebbről. Pl. a bönzintartály kb olyan mintha linóleumból hajtogattam volna, és a nagynéni bőrpántjával fogattam volna oda. Ez részint modellezés, részint anyag, részint világítás kérdése. Sokmindent felsoroltam, de aztán kitöröltem mert nem ér annyit hogy regényt írjak. A fő gond a perspektíva, pl szerinted én honnan látom ezt a kamiont? Lóhátról? Mert kb magasságban annak felel meg a cucc.
    Másrészről ha tényleg olyan baromi részletes a modell akkor meg kéne azt mutatni, egy közelebbi képpel, és/vagy jobban világított környezettel. Pl legyenek árnyékok, akkor jobb a térhatása a cuccnak, egyenlőre papírból hajtogatottnak néz ki. Vagy ha ez a világítás és a méret tetszik, akkor nem kell részletes modell.
    A kép mondanivalójáról: Ha a gyakorlat lényege a hangulat, az environment akkor igenis fontos hogy a képen szereplő dolgok csak ne úgy berakva legyenek. Azt kell elérni hogy a néző azt érezze hogy ez egy pillanat az események sodrából, ezt pedig hétköznapi tárgyakkal leginkább csak hétköznapi jelenetben tudod megtenni. Legyen szó kamionról a szürkületben, otthagyott teáskészletről, vagy üres fürdőszobáról, a természetesség teszi élővé a képedet. Lehet frankó a megvilágítás (jelen esetben nem az), lehet csúcs a modell (az sem), ha nem él a képed, akkor semmit sem ér.
  • zenoka
    jo az kell acsillivilli hogy szep legyen a kornyezet a sims 3 nak:D
  • npeter
    amolyan "parasztvakítós" oprendszer :P
  • Aldaryn
    Igen, ha programokat akarsz futtatni, dolgozni, akkor marad az XP64... :D Nekem egy viszonylag korai béta van fenn odahaza Win7ből lassan 5 hónapja, és általános tapasztalat, hogy csak a Vistát veri sebességben, de azt eléggé. Viszont munkaszoftvereket nem a legjobb rajta használni, és az UI is iszonyat sok helyet foglal. Ha viszont médiagépnek, szórakoztató központnak kell a PC akkor tökéletes, sokkal jobb, mint az XP, nekem az a korai béta, ami fent van, egyből megevett mindent, kiszolgálja a médialejátszókat, szép, látványos, et cetera, amolyan PC analfabéták OS-e. :D