63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Nenadnak :)
  • zenoka
    remelem dolgozni es nem vlaami szabadsag amit tulbecsulnek az emberek:P
  • kekpolos
    sajnos további rendereket csak 2 hét múlva mert holnap utazom :)
  • hunkircsi
    Biztos nekem rossz a szemem, de szerintem ez nem 3D. Ha mégis, akkor kérünk Wire-t!
  • npeter
    tényleg szép. 1xrű, de pofás kompozíció. a bemarások azok displace-k? én lehet raktam volna bal oldalról is vmi gyene szórt sárgás fényt, jah meg a light(ok) subdivke mehetne feljebb kicsit.
    amúgy:
  • ibor90
    teccik
  • kekpolos
    Alapvetően nem szeretem az utómunkázást, de azért néha kell picit játszani PS-el is :)
  • ThomasGins
    Szép fénykép!:)
  • kekpolos
    teja1

• zenoka
    2 re nem veszes;)
    kell neki anyag meg vilagitas aztan lehet megjobb lesz;)
  • szeleb
    Na hali!
    kijavítottam a kávéfőzőt úgy ahogy.nem lett olyan jó modell mint szerettem volna de ez életem 2. modellje.az első az egy váza volt:) ez egy kicsit nagyonbb kihívás volt.Majd ha kész lesz teljesen akkor felrakom a véglegeset.
    [IMG][/IMG]
  • jo01
    Heló
    Valaki üzenet formájában el tudná küldeni nekem a 3D max 9 hez tartozó könyvet magyarul vagy egy link is elég ahonnan letöltöm. Vagy bármilyen könyv jó aminek hasznát veszem a 3D max 9 hez.
  • zenoka
    lol az a vigyor:D nagyon komoly:D nice

Al:
    mivan valami reklamhoz kell vagy micsoda?:D
    mutass tobbet!!!:D

kezd megint kedvem lenni alkotni hogy itt toljatok a kepeket:D

• nenad
    vray?
  • Fisch
  • ThomasGins
    Na ki a király?!
    100 pont!
  • kekpolos
    na elkúrtam. na mindegy
  • kekpolos
    Na felraktam, nézz már rá hogy nálad is szar e. kb 45 fokos szögben egy vrayIES-el világítom meg, de amúgy akármilyen fényforrással ugyanez, szóval ojjekt függő a kérdés.

30 ezer liter

30ezervagy300ezer
  • Aldaryn
    :))))) Nagyoon! :D

Nem szekrény:
  • npeter
  • Mop
    Remélem az ilyesmiért nem jár bünti
    Én kérek elnézést. :D
    Ja és igen, tudom: A király má megen setét :)

Kép
  • ThomasGins
    Frigó
  • Aldaryn
    Go go Free! :))))
  • Atika :o)
    hat nagyon sok szerencses km-t hozza
  • zenoka
    jajaja en is igy szorakoztattam magam:D meg kompromitalo videokat/fotokat csinaltam a tobbiekrol:)

Free: grat hozza aze neha lecsekollak msn hogy elsz e:D
  • Free
    nah megteszem a bejegyzésem .
    ma du. 3 kor veszem át a motoromat
    egy 100 pacis Yamaha FZ6-S 600 ccm es gép.

ha sokáig nem írok az azért lesz mert motorozok, ha meg nagyon sokáig akkor meg azért mert korházban vagyok ha meg többet nem írok akkor nem jött be a dolog :)
  • npeter
    én is voltam már alkohol nélkül lagziban, (sofőr voltam ), de csodálkoztam, hogy viszonylag jól éreztem magam ital nélkül is. Magamban csak rogohtem a tobbieknek milyen szar lesz a masnapjuk :P
  • kekpolos
    köszi a segggítséget srácok, megnézem működik e
  • zenoka
    aaazztt elhiszem!! multheten vegignyomtam egy eskuvot alkohol nelkul..megvaltoztatta a vilagnezetemet!!!
  • marcee
    Az UVW map tile szorzót map-onként állíthatod!

Amúgy meg itt a világvége, egy csepp alkohol nem maradt a háznál! :(
  • szeleb
    kepolos a material editorban kapcsold be a 2 sided materialt.szerintem az lesz a megoldás.ugyanez volt nekem is csak vázákkal:)
  • Aldaryn
    Töltsd fel a modellt, hadd kuksizzam meg. Így csak azt mondhatom, varázslat és csoda. :)
  • kekpolos
    Valaki! Lehet az hogy egy splinét latheval körbeforgatok, adok neki shellt meg turbosmoothot, van egy agyagedényem, de az árnyéka lyukas? Felül bevilágít a lámpa, és átvilágít rajta, az árnyék egy karika, hiába baszakodok a normal-al, semmitől nem lesz jó, megnéztem a korábbi hasonló modelleimet azok is ilyenek. Én vagyok pöcs?
  • putyi
    szerintem aldaryn van a martinp2 nik mögött és egy kicsit fel akarta pörgetni a fórumot. amúgy meg már csak 49678 van a 60000-ig
  • npeter
    de legalabb kicsit megmozdult a forum :)
  • ThomasGins
    Polygonpigs
  • pauly
    Hát tényleg elég szemét dolog így szivatni szegényt...És Aldaryn a legnagyobb disznó mind közül
  • Atika :o)
    Marha disznok vagytok
  • Free
    ne is törődj senkivel ... tök bunkók mert nekik már megvan a papper, és aki meg érdeklődne azt lehülyézik, meg kiröhögik......

Én sana már nem fértem bele a tanfolyamba.... ez van
  • zenoka
    viszont van lehetoseg autodidatka modon megszerezni a kepesitest bar az nem polygonlakatos hanem vertexkurva kepzes.. de hasonlo a vegeredmeny:P