3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a program ami (vagy hasonló) után érdeklõdöm, ez vmi olyasmi volt, mint amit a monitorok mellé adnak beállítást segítendõ. Ábrákkal, és utasításokkal lát el, hogy mivel mit és meddig állítsak. És jól bevált. A driveren keresztüli gamma,fényerõ, kontraszt állítással nem tudom elõhozni azt a minõséget, amit azzal a progival, különben már megtettem volna. Nagyon halványan az rémlett, hogy adobe progi volt, reméltem, hogy a photoshophoz tartozott, de feltelepítettem, és nem. :-D Egyéb hasznos ötlet?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Talán tudtok segíteni. Újraraktam a Laptopon a winfost, és most hogy is mondjam ,eléggé tré színben kontraszttal jelenik meg minden, ráadásul olyan mintha 16 bites színmélység lenne, pedig 32-re van álítva. Régebben is volt ez a dolog, de volt egy programom, vagy egy programnak vmi kiegészítõje, ami emlékeim szerint a vezérlõpultban jelent meg. Ha azt elindítottam, akkor mindenféle csúszka és egyebek állítgatásával be tudtam lõni a színeket, a kontrasztot, stb. Na most az a helyzet, hogy elfelejtettem ez milyen progi volt, vagy milyen programmal együtt jött. Hiába no, Cavinton.. :-D
SZóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok ajánlani vmi programot, amivel hasonló módon csúszkák mozgatásával be tudnám állítani rendesen a színeket, kontrasztot, egyebeket?KÖszi!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
C4D-ben nincs alapbol olyan instancing, mint a vray-ben, az csak a vrayforc4d 1.1-ben van jelen. Azt meg még nem tudtam nezegetni, mert nincs vallalkozo szellemu egyen, aki... es a demobol meg kiszedtek ezt a ficsort. Az alap C4D instance-k csak a szerkesztest konnyitik meg, a memoriaba asszem ugyanugy betoltodik minden egyes peldany. Amugy meg az R11-el se ertem ra nagyon foglalkozni, most a suli az elso, de mar csak fel ev! <#nezze>#nezze>
Megjott a phenomII is ha erdekel vkit, 45nm, ha lesz jelentos arkulonbseg, egy olyanra ruhazok be.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
per aspera ad astra
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
It\'s good to be bad.
winxp x64- ennél jobb nincsen egyenlõre, vagy ha nem kell 3gb mem/task akkor sima xp, (sûríett verzió)
It\'s good to be bad.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
It\'s good to be bad.
esetleg meg ezt megprobalom, egyébként modem van kûözben de teljesen automatikus.
Az ipv6 -ot is kikapcsoltam. Egyébként mind1, egyenlõre maradok, xp64-nél, illetve ultra mini xp nél.
A laptopomba még minig sok memet eszik. 500mega start az sok. 100-200 mega között ok.
Maxra meg kivancsi vagyok hatha kevesebbet tol. Esteleg a következõ asztali gépembe...
Milyen hálózati csatoló van? Routeren, vagy máson keresztül érkezne a cucc? A hálózatot, magát látja a gép? Mármint, ha pl. megpróbálsz a géprõl a lanon lévõ más erõforrást elérni, akkor mi történik?
per aspera ad astra
Kesõbb megrpóbáltam fix ip dns, de nem volt szerencsém. A sakkrpogram király, 4 es fokozatban már jól el lehet vele játszani.
per aspera ad astra
windows7 alatta sajnos nem megy a hálózat, pedig a drivek meg minden oké.
per aspera ad astra
Windows7-bõl én tutira megvárom a véglegeset.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Kipróbáltam a 64 bites rendszert de a megszokásaim rabjává váltam.
Nincs jól mûködõ Total Commander. és amíg a delphinek nem lesz 64 bites verziója nem is számíthatunk rá
minden drivert megtaláltam ami kelett nekem hozzá de hogy még egy francos mui pack sincs hozzá az gáz.
Nekem legalább az op rendszer legyen magyar.
Windows 7 bõl so release van már kint fõleg csak dicsérik ez talán ad egy kis reményt mert emlékszem a Vista(longhorn) bétákat már akkor is szidták. aztán késõbb csak rosszabb lett.
Nagy várakozással állok a windows 7 elött lehet majd tesztelem a másik gépen.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Egyébként hihetetlen minden játék fut alatta amit eddig láttam.
Sajnos a hálózati csat nem mûködik de egyébként minden szuper.
Egy jó kis sakkprogram is helyet talált benne.
per aspera ad astra
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy most hogy éppen építgettem az elõre definiált proxy modell adatbázisomat, megint elkapott az erdõépítési láz. Ígérem, hogy ez az utolsó, ha lesz egy kis idõm, akkor nekiállok már valami normális parknak.

Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)