3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
egyébként le kell mérni a befektetett idõt stb.
Egyébként foglalkoztam vele az utobbi idõben.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
bár a jackass filmben csináltak ilyen jellegû citrom fagyit és meg is ették 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Köszi még egyszer!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
Remélem nem utazott el épp nyaralni!😛
Légyszi segítsetek, hogy pontosan melyik értéket mekkorára kéne állítani elviekben, hogy ez megszûnjön, mert már átrágtam dokumentációt, de nem segített ebben az esetben.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ez a keep country-s dolog jól jött .
A vray batch render-t már néztem régebben is, csak kér, hogy demo verzióban megy :-(
Azthittem van valami alap beépített dolog is, ahol be lehet állítani auto shutdownt <#rinya>#rinya>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
a dispnel meg ha vraydispmod modosito akkor a keep continuity-et pipald be
Volna egy kérdésem. Ezen a képen a displacet próbálgatom. Az a gondom, hogy a saroknál az él ,mintha "szétnyílna". Ez ellen mit lehet tenni? Nem jó a map? Vagy modellezés szinten kellene vele vamit tenni?
Ja és egy másik kérdés ha már itt vagyok: azt esetleg be lehet vhol állítani max-ban, hogy render végén mentse el a képet és kapcsolja ki a PC-t?
Elõre is köszi
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
rees: az aa samplinget vedd feljebb
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Mindig csak akkor írok, ha valami problémám van, pedig minden nap nyomon követem a fórum történéseit😊
A problémám azok a szép kis recés élek fõleg a középsõ gombon. Próbálkoztam az AA filterekkel, de ez maradt a végeredmény. Két rendert is beraktam, ami távolabbról van azon sokkal jobban látszik ez a probléma, persze pont az a nézõpont kéne.

Bár én ha modelezek valamit (egy autót pl), mindig észben tartom, hogy ennek az autónak akár késõbb az ajtaját is ki akarom majd nyitni, és még ha nem is választom egybõl szét darabjaira, úgy alakitom, hogy ha késõbb kedvem támad, el tudjam intézni anélkül, hogy vért izzadnék, vagy hogy újra le kelljen modeleznem az egészet.
Van pár laikus kérdésem, nézzétek el nekem, ha irtó nagy baromság lenne, de azért ha lehet válaszoljatok rá.
1., Amikor pl. modelleztek valamit high-polyban, akkor azt úgy teszitek, hogy akár funkcionálisan mûködjön is? Most itt nem a TV és áramköreire gondolok, hanem pl. egy szekrény ajtai kinyithatóak, fiókjai kihúzhatóak, egy autónak a motorházteteje nyitható, ülései állíthatóak?
Vagy ezt mindig a téma határozza meg, és ha a szekrény ajtaja soha nem lesz nyitva az adott jelenetben, akkor azt a szekrényt még high-polyban sem rajzoljátok meg, hogy ne egye feleslegesen a gépet, ha meg majd olyan kell ahol nyitott ajtó is kell, akkor oda majd kreáltok új modellt?
2., Ha állóképhez pl. egy szobát modelleztek belülrõl, akkor ott minden elem high-poly, vagy külön meg van rajzolva minden berendezési tárgy hp-ben, és azok (lehet hülyeséget írok, mindjárt kiderül) normál-map-jai vannak a low-poly modellekre ráhúzva?
Egyelõre ennyi.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
per aspera ad astra

Ki korán kel, poligont lel.