3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az üvegeken hogy lehet ilyen a szemben lévõ homlokzat tükörképe? Mintha két méterre lenne egymástól a két épület 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

neem vrayshadow van 😄
mai kviz:
talalgas meg mi nem stimmel vele😄 mit alitottam el (nagyon)😄 2 tipped van meg😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Napnak area shadow!!! 😊

per aspera ad astra

nem koszoltam egy AO van rajta pluszba..meg amit tonemappingoltam (ha azt lehet annak nevezni) psben az hozta ki😊
tuloldal? marmint melyik ami szembe van az epulettel..ott is ugyanez a homi van (pfuj lusta diszno)😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
Egyre jobb. Az ablakok tetszenek a legjobban 😊
Felhõ még mindíg sötét (nekem), de tom ezen úgysem akarsz változtatni 😛
Koszoltál is?😊 Túloldal az csak 1 plane vagy azt is modellezted vmelyest?

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nah mai update alakul a szinvilag😄
tudom ajtot meg mindig gyurjam😛😊

ThomasGins
Elsõre vagy tizszer nyomtam render gombra mert semmi nem történt,procit nem lestem h már dolgozik😊
Nem tudom már mit bénáztam,de tuti én rontottam el.

\"So always look on the bright side of death\"

hogyhogy textur'k sem mentek rá.
minden müködik.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
😊
Vray igen. RQ-ban nem próbáltam ilyen shadert még,meg az elsõ verziónál texturák se mentek nálam,de hát akkor csak kapkodva néztem.

fasza render, ez vray igaz?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

jetson vagyok...

jo a design😛

ThomasGins
Nesztek

Kérés:
ha van valakinek olyan jelenete amiben rengetegéle fajta objektum, van illetve minidg hibásan rendererlõdik, annak tudnék örülni, nem kell textura csak a scene, egy sima standard materialt ráhuzva.
Köszi.

<#vigyor5>

Máté12
Sziasztok!

Nincs meg valakinek a CMX IMporter a MAX9-hez?

Köszi elõre is!

Logitech G25 tulajos!!

ThomasGins
<#vigyor4>

itt egy kommand lineos verzió, szintén ingyenes.
http://freepv.sourceforge.net/
spericalra teljesen jó, és opengl-gyorsítású... Baromi nagy rest is simán elhúz.
freepv-glut.exe src=test.jpg quality=high
crosst is tud külön képekbõl, sphericalra a legjobb.

http://www.devalvr.com/paginas/galeria/index.html?tipo=0&ejemplo=4
ez sem semmi, piszok nagy terület bejárható..

passz, de a minõség messze a legjobb amit valaha láttam..

Aldaryn
Miért van szükség külön beépülõmodulokra Flash és Java világában? Sosem fogom megérteni.

per aspera ad astra

ThomasGins
Állat!

nem-nem, ezt nézzétek meg... kopp..
link

Aldaryn
...ha mov-ba mentesz panorámát, az mindig "homályos" lesz, a megjelenítõ rendererjének gagyi bitmap filterelése miatt. Nem lehet vele mit csinálni, egy kis erõltett sharpen segít a dolgon, de nem sokat. Ha mozgatod a panorámát, akkor nincs filterelés (gondolom speed miatt) olyankor látszik rendesen a valódi felbontás/részletesség.

per aspera ad astra

npeter
Jó lett😊
Én akárhányszor próbáltam eddig soha nem mentek az indák amerre én akartam :-(
Tényleg panoráma exporternél mibe érdemes menteni, mekkora felbontással? Mert nekem szinte állandóan homályos,rossz minõségû lesz a végeredmény. Általában mov-ba szoktam menteni, de hiába állitok bazi nagy felbontást a minõség akkor sem változik nagyon <#rinya>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nfr2

egy NFR vasárnapra egy új opcoóval, panorama outputty 😄
panorama leafgen rq

Free
Hehe úgy néz ki hétvégére mindig mindenkinek akad ismerõse aki szeretne valamit átalakítani és megkéri az ember fiát hogy "...ugyan neked ez annyira egyszerûen megy pikk pakk összedobod csináld már meg nekem légyszi..."

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ajtot csak betettem, lecserelem megalmodtam oda valamit😊

Npeter: hat az esetek nagy szazalekaban olyan melot kapok hogy egy projecthez be kell szallni modellezni... csinalnak en mast is csak hat igy jon ki altalaban a lepes😊
nah az ablak feletti disz az elso emeleten semmi extra egy gagyi lowpoly diszites es radobbtam az eredeti disz kepet dispmapnak..

tutor nem hiszem hogy lesz nem nagyon tudok kulturaltan fogalmazni😛

kovetkezo kep a vege lesz mar csak nem ma mert ma sportnap,csalad, ismeros lakasanak latvanyterve😊

az ajtó texturáján gondolkodnék még egy kicsit.
Az ablak nagyon szép lett.

npeter
fasza lett/lesz, akartam is kérdezni te általában "csak" modellezel?
Az az elsõ emeleti ablakok feletti homl. dísz engem is érdekelne miképp készült.

Rendszereztem vinyón a mappákat, találtam egy majd 1.5 évvel ezelõtti képet. Nemtom volt-e már.

repvez
<#wow1>
Azért el tudnék viselni egy tutort hogy ezeket a cicomákat hogyan teszed rá és hogy hogy is megy ez a gyakorlatban hogy egy képröl ilyet lehessen csinálni ráadásul gyorsan
Met
viszont az kizártnak tartom, hogy mindegyik ablak ilyen ragyogóan tiszta 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
rohadt távfûtés😄 akkor moly lepkét a függönynek (vmibe csak bele kell kötni😊

itt van nem messze az epulet nincs rajta semmi ilyesmi😄

Met
jaja, meg nem ártana 1-2 randa légkondi külsõ egység sem 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
ha téli kép akkor meg konvektor kivezetõ nyilásokat a falra😛PPP

annyi nyari kep van😊 ragaszkodom a levelmentesseghez😄😄
koszon gondolkodtam de meg nem tudom akarom e😄

ThomasGins
Meg talán eladhatóbb egy kép nyárinak megoldva,azaz leveleket a fára😛 meg egy vradirt Z 100-al koszolni a falakra😊

szeretem a szurket😄 de majd tolok oda valami normalisat😄 meg lent az ajtot kicserelem meg meg a lenti ablakokat kitalalom😄 de egyenlore elszallt az ihlet😊 egyebkent hihetetlen mennyire elfelejtettem anyagozni es vilagitani..mindig csak modellezni modellezni modellezni😛

Aldaryn
Thx! 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Ejha, fasza, fasza! Csak azt a rettentõ szürke eget dobjad ki onnan, mert igaz, hogy mostanában csak ezt látni, de ma pl. Bp-n sütött a nap. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
F*sza!

alakulgatnak az anyagok es fenyek:

ThomasGins
48000<#ravasz1>
Miért jobb ha lesz saját material?

szeva, Ujabb rq exporter verzio. Akit érdekel.
- gometria export minden szálon, pl,. ha 4 cores a procid akkor 4 szálon. Ezzel igen jelentõsen felgyorsítva az exportot, azaz nagyobb jelenetekre is használható..
- apróbb bugok

rqexporter

lac coo
Ha instance a példány akkor jó, persze, de nekem sokszor késõn jut eszembe, hogy jó lett volna így csinálnom 😊)))

lac coo
Hát az Edit UVWs ablak File menüjében ....😊

persze de ha instance-al masolsz ugye akkor minden valtozast kovet az objectum tehat "nem tud kimaradni a mappolas" de igen mukodik a modify cumokot is jobb klikk copy paste😄

hõõõ! menteni?? azt meg hol/hogyan? mármint uvw unwrapot?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.