3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kép maga gyönyörû ötlet, nekem nem egyértelmû a kék prizma szerepe. Illetve a zajosság.
valószínüleg én is nekifutok.

Más, ha a redqueen project befullad, akkor saját renderert fogok fejleszteni.
Nagyjából megvannak az elméleti alapok. Aztán meglátjuk.
Mondjuk szívesebben guest modelleznék, de erre úgy tünik nem sokan kíváncsiak.

Szóval nem olyan rossz, csak finomítani, ha van még pár ora plusszban akkor sokkal szebb lesz.
Finalrender valószínuleg, szintén csillogatatja a tudását ebben, Talán csak presztisként tették bele ezt a lehetõséget. De az idõ tényleg sokat számíthat.
No, ne vedd magadra, jó az.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Jó, de mi a gázos? A renderidõ? Mert MR parti volume shaderével elég ismerõs vagyok, és nem épp arról híres, hogy gyors lenne, ha teszem azt arealightokat kell számolni dögivel. Vagy maga a kép gáz? Oké, azt tudom, nem egy nagy kompozíció, és ráadásul giccses is, ezzel tisztában vagyok. A minõség gázos? A volumetrikus shader sima, a fotonmap foltos, mert kevés a foton, és túl kicsi a search distance, ezen lehet javítani. Vagy úgy unblokk az egész?

per aspera ad astra

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

elég gázos, amin nem megy vele, azt felesleges....

Aldaryn
MR-el, Fryrenderrel, Maxwellel és FinalRenderrel már csináltam ilyet. 😊 Itt az apropó az, hogy végre VRay-el!

per aspera ad astra

próbáld meg mental rayyel, azzal sokkal egyszerûbb és szebb, megéri a fáradtságot.

repvez
Ez jo ha lesz majd idom akkor megcsinálom a napágyut hogy hogyan müködne 😊
egy egesz ejszakas renderrel normal mennyisegu fotonnal geci nagy felbontasban spemmelhetnel meg egyet😊 nagyon tetszik!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn

többet nem spammelek ezzel, ígérem.
kevés volt a foton, volt, ahol meg sok, és rossz a lookup beállítás. Nade ez van, szokni kell még. 😊 43 perc, q6600, szokásos.

per aspera ad astra

repvez
Az ilyen képek láttán kezd felmerülni bennem, hogy tényleg igaz a mátrix és régen csak azért volt fekete-fehér a tv mert az akkori renderek csak azzal tudtak még számolni.
Néhány képen nem lehet eldönteni hogy fénykép vagy render hihetetlen.
koszi😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Rengetegmindencsudajó! És új splash screen!

per aspera ad astra

vajon milyen ujítások lesznek 2010-ben? Hehe.
Free: Ne gecizz 😄 Egyébként youth megadta az elérést privátban tegnap.

Aldaryn
VRay Environment fog, a csillogás egy Nuke flow pár nodeból összerakva, hdr képeken mûxik, és relative jó glareket készít. Ssajnos akad pár szarvashibája. 😊

per aspera ad astra

nice..
es most mivel sikerult?😊
ezt a becsilogast mai napig nem ertem hogy sikerult kicsalogatnod, jo par kepeteken rajta van😊

Aldaryn
Mennyire szerettem volna ezt már egyszer VRayel lerenderelni. 😄

(q6600, 15perc)

per aspera ad astra

Aldaryn
😄 lol.

Mellesleg egy ideje van VRay compile max2010-hez, utánanéztem, már megy a closed betatest. Komolyan, ez vicc.

per aspera ad astra

Free
Nah mesterem akkor segítünk neked :c)

Megnézed Youth VR jét ott job egérgomb és ott van hogy about
akkor eljutsz ide : http://gardengnomesoftware.com/pano2vr.php

Ha ez megvan akkor mindjárt bal oldalt van egy download rész aminek a linkje ez : http://gardengnomesoftware.com/pano2vr_download.php

És ha edddig eljutottál választhatsz melyik release kell neked :

Latest Version

* Version 2.2.1, 2009-01-16

* Windows: pano2vr_install_2_2_1.exe
* Mac OS X: pano2vr_macos_2_2_1.dmg
* Linux(x86):pano2vr_linux_2_2_1.tar.gz
* Linux(64 bit):pano2vr_linux64_2_2_1.tar.gz

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

youth
Valaki bannolja már nem bírom nézni az elkeseredett hozzászólását 😊))))

Youth

zsolesz92
Naba..meg 😄

Ha megtehetném, midegyiket megölném, kiszívnám a tudását és én lennék a legboldogabb ember 😄
Sajnos kezdem azt érezni nem az én területem a modellezés, keveset fogalkozok vele, ezért nem fejlõdök normálisan... Csak rigykedek, mindig csak irigykedek :S
Mondjuk az a gáz h a Max nekem nem jön be annyira. próbáltam C4D-t, de annyira nem ismerkedtem meg vele még. Maya-t régebben próbáltam, õ sem jött be annyira, meg amit láttam max, és maya képeket, mérföldnyi különbségek vannak. Valahogy maya renderek nem tesztenek, annyiras unrealisztikusak...

YOUTH: HOL LEHET LETÖLTENI A PANO LEJÁTSZÓDAT?
köszi :-)

npeter
Tetszenek a színek 😊
Jó nagy wide monitorod van 😛
A sok ikon között azért megnyugtat, hogy nincs IE <#eplus2>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

msn johogy nem tul sok ember van felveve es nem fogadok el esznelkul😄😄 nincs gondom a virusokkal..szedek c vitamint😄

youth
Én megvettem, csak õ nem gondolta így 😛

Youth

Aldaryn
Hmm... MSN messanger?! O_o És még nem faltak fel a vírusok? Ügyi vagyol. 😊 Gigamoziszélesség.

per aspera ad astra

macleody
Ejnye, az ikonok nem 3d-sek, ne csináld már <#bee1>
muszaaaj megmutatnom😄

uj desktopom

Aldaryn
Ejnye, ez nem warez fórum! Tessék megvenni! 😄

per aspera ad astra

youth
Köszi! Aldaryn is ezt ajánlotta, csak a regeléssel volt baj, így valami noname to mp3 program gyõzött.

Youth

Aldaryn
😊

per aspera ad astra

macleody
Sony Sound Forge
Malakai
Ja és a flash player csak stereot tud.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

youth
Így van 😊

Macleody: hanghoz nem értek, így is vagy fél napomba került, hogy megvágjam premiereben aztán keresni egy progit ami vissza rakja mp3-ba. Persze a legtöbb szar volt, vagy a serial nem volt jó 😊

Youth

Malakai
Jobb gomb, About Pano2VR Player. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

macleody
Klassz.. Jó lenne a hangot megcsinálni 5.1-ben. Bár nem tudom hogy megoldható-e.
ezt a pano lejátszót honnal lehet megszerezni. Nagyon jo kis cucc. Szép a táj is.
Köszi.

ThomasGins
Ugyis most volt pano téma, idefér😊
(nehogymá a másik fórumba irjon)

\"So always look on the bright side of death\"

youth
Üdv!
TG noszogatására:
Panoráma <~4mb>
Még nyáron fotóztam, most rakosgatom össze a hdr panorámákat, eddig kész van kemény 3 db 10 000 x 5 000-ban.
Ja akinek nem lenne bekapcsolva a hangfala, kapcsolja be, mert hang is van hozzá. Bár nem tudom megoldani, hogy újrakezdje az mp3-at a végén.

Youth

jaja azota mar javitottam😊 tudod hogy nem tudok renderelni noh😊

bencsab: igen koszonom a kagylot azt tudom hogy nem stimm csak meg nem foglalkoztam vele.
FRenkie: eresz mar kesz csak updaterol lemaradt😄

Aldaryn
tényleg nagyon zavaró, hogy pengeéles az árnyék a homlokzaton. Már game enginekben sem divat. 😛

per aspera ad astra

FRenkie
Nekem a fa árnyéka fura, mintha egy projektorral lenne rávetíve, nem élethû. Amúgy kellemes lesz.
Rogyadozó, nyekergõ ereszcsatornát a szélére!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Hmm..., hát igen, ennek szerintem pár részletét nézd át a helyszínen, akár darabonként teleobjektívvel lefotózzva, mert több olyan részletet is látok a mostani modelleden, ami nem hiteles. (pl, amit te legyezõnek modelleztél, az valójában egy fél kagyló, amely befelé homorú, és bizony kilóg, fölé a boltíves szemöldökdísz).

Ezt az AO-t te hogy szoktad használni? Én ha beállítom, pl egy felületre akkor arra már nem tud vetõdni árnyék:-( vagy ennek így kell mûködnie? self illumination-ba rakom a ao mapot, vagy nem így kell használni?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

itt a kep a homirol
http://iaro.3dmax.hu/kep/fac.JPG

fuu ebben van valami alairom nagyon sok hominal kiugrik ennyire..de ugy vettem eszre hogy ennel (es egy parnal) annyira nem, ugy 25 centivel szamoltam a szemoldokoknel es 30 al a parkanyoknal..de lehet holnap alamaszok az epulet ala es megnezem kozelebrol

Nekem nagyon lapítottnak tûnik az egész homlokzat. Ezek a szemöldökdíszek, oszlopok, boltívek, párkányok sokkal jobban kis szoktak állni a homlokzatból.
Pár példa:
http://www.terve.hu/a20/_09.jpg
http://www.terve.hu/a20/_10.jpg
http://citycentreapartments.hu/pics/dohfront.JPG
Persze ha tévedek, akkor sorry, de így optikailag fura.

lac coo
Hiszek neked, de beszarok ha életben ilyen távoltól fényképezve enyit látsz csak a szemben lévõ épületbõl mint am iaz ajtó felett van pl ...😊))
Aztán persze lehet ..😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Free
Nagyon jó lenne egy kis noise bump az üvegekre. ha már ilyen stílusú a homlokzat mellesleg nagyon kira, nem lenne rossz kis hibát vinne a tükrözõdésbe

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

16 meter van😄 az realis😊