3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will use google before asking stupid questions.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
( De nem kötökedésbõl )
\"So always look on the bright side of death\"
Na amúgy szerintem igazatok lehet,,hogy elnyomtam az a map channel izét.Ilyenkor jövök rá mennyi kis bizbaszt nem használtam még 3ds-be.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Béta... hagyd békén azt ilyennel szerintem...
regisztrálni kéne a 3dsmaxot segitene valaki ? adna serial numbert vagy honnan lehet azt szerezni ?...
régebben volt...
lécci segitsen valaki regelni a 3dsmaxom mer nemsoká lejár a tryál
en pl meg nem talalkoztam me ezzel a problemaval..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Lenne (megint) egy kérdésem:
Max 2009-ben sokszor használom a maximize viewport-ot és mikor "visszakicsinyítem" 4 ablakosra a top, front, left vagy bármelyik állandóan átállítódik perspectivikusra. Be lehet vhol állítani, hogy ne állítgassa el állandóan? Amúgy a kis viewcube-t kikapcsoltam ,mert csak zavart ott a sarokba, ennek lehet köze hozzá?
.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
majd 2010 be jo lesz😛😄DDDDDD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most új gép új remény 😄 Valaki esetleg tudna segiteni hogy kell regisztrálni ? 😄 adna vki cd-keyt vagy serial number vagy mi is a neve ? 😊
Jahh és köszi !
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Majd updatelek.
per aspera ad astra
Azért ilyen sötét, mert én gyökér maxra kivilágosított notin csináltam az egészet <#zavart2>#zavart2> Majd korrigálok.

linkek
1 kicsit hosszúra sikeredett de nem nagy kunszt csak hosszan fogalmaztam meg sorry
Megint lenne 1 kis problémám...... jobban mondva több is.
1: Van videós tutorialom autó modellezésre asszem 13 részes .... elvileg mindent megmutat benne hogy hogy mit kell de van az mondjuk hogy az elsõ részbe megcsináltam a motorháztetõt a másodikba a kasztni elje jött oké eddig jó de aztán mikor jött volna az ajtó akkor annak aki mutatta már kész volt a lámpa elõtti rész is vagyis a lökhárito... és fingom sincs hogy hogy tudnám olyanra metgcsinálni.. néztem és minden részt letöltöttem....
Szóval ha valaki tud jobb tutorialt nem videós kell amilyen van... amibe részletesen megmutatja vagy leirja lépésrõl lépésre. Azt nagyon szépen megköszönném !!!!!!!!
2: Blueprint elhelyezéssel kapcsolatos ez a rész !
Nah akkor ... ugye felszabdaltam a részeket.... amit majd elhelyezek 1 primitiven,.... a blueprintet innen szereztem be : http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/cars/bmwcars/10983/view/bmw_5_sedan__e60_/
hozzáteszem ha valaki regelve van megjelnik nagyba és nagyon jó minõségû blueprint ez.. szóval a vonalak nem hiányosak stb...
feldaraboltam elmentettem jpg formátumba és amikor ugye létrehozom a primitivet akkor nyomok 1 "m" betût és bejön az a material.... valami ahol rálehet tenni akkor a következõt teszem :
rákattanok a difuse melletti kis kockára és elõjön a material/map browser ott kiválasztom a bitmapot és ott berakom a képet... a primitivet ráméretezem a blueprintre és elvileg minden jó és szép de az a baj hogy csak elvileg és gyakorlatban nem...
ugyanis a ráhelyezett blueprint olyan szar minõségû lett hogy az hihetetlen.... nem lehet vele dolgozni
szóval ez lenne a probléma
A válaszokat nagyon szépen megköszönöm... már ha lesz 😄
A helyesirási hibákért elnézést kérek de ahol a hosszu "i" hellyett rövid "i"-t irtam az azér van mert nincs hjosszu "i" a bill.emen
ByBy
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mikor elindítom a studio max 9-et azt írja hogy újra kell aktiválnom a licenst de eddig nem volt vele semmi gond most meg hiába írok be neki újat nem akarja elfogadni.valakinek van valami tippje?