3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
hamar munka ritkán jó :c))))))

köszönöm :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
köszi

per aspera ad astra

anyagokon meg egy kicsit gyurni (tile ne latszodjonennyire) oszt jo is😉

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
Nenad bátorítására beteszek pár nem régi melót akkor én is. nem olyan magas színvonalú mint amiket ti szoktatok de legalább kifizették :c) thx a segítõknek :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

nfr2

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Csá, némi update,
-browse button szétszállása cancelnél, stb.
-teljesen új geometry export, kb 10% gyorsabb, illetve a következõ releaseban, 4 core támogatás
)késõbb akár 8,(hyperthreadingal)
- Cancel export

van valimely color mapping support is, talán azt is beleteszem, illetve subdivide.
rqexport build 44

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

path tracing, samples/pixel.

Effendi
Tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de a mudboxnak nem találtam topicját.
A kérdésem az lenne, hogy valaki próbálta-e feltenni win7 alá, és mûködött-e neki, mert sajna nekem registry hibát jelzett, még a trial verziója is.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Aldaryn
A sapmlples itt konkrétan minek a saplejeit jelenti?

per aspera ad astra

NFR. kb 5perc, (1,6ghz TurionX2) 256 samples. Nincs utomunka rajta. 1:1 ouputty

"Life begins at 140" - Richard Burns

meg ugye mi abba a munka ha rendes tervekbol kell modellezni.. ott elmarad a moka kacagas😊

npeter: tetszik kifejezetten ez a vilagitas/megkozelites😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
ööö, csak ilyen félig meddig textezett van, de majd számoltatok arról is.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
😊 Nagyon felpörögtt a topik. Tökjó!

Hunkircsi: Az élet negyven felett kezdõdik, nem ezt mondják? 😄

per aspera ad astra

hunkircsi
Brávó!

Amúgy ne csüggedj, én ma úgy modelleztem irodaházat, hogy óránként küldték az újabb módosított tervrajzokat, aztán estére már annyi paraméter differencia volt a különbözõ nézetek között, hogy már nem is foglalkoztam az egésszel. Ja, és már 38 fok lázam van. Szóval ejj de szép az élet. <#buck>

Ki korán kel, poligont lel.

Itt egy uveg az uvegben, az extinctioint is 'állítani kell. Tulontul logaritmikus.

ThomasGins
Nincs texturázott változat?

\"So always look on the bright side of death\"

npeter
Egy kis work részlet:

kép2
kép3
Vizíszínpad lenne, de sajna polgármester megvétózta, nincs rá annyi many, úgyhogy le kell butítani. (szinte kárbaveszett 2,5 hónap )<#falbav>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

egész jól néz ki, több áttetszõ objektumon keresztül.

Van még 1 nagy bug benne, ami sajnos benne maradt.,
Ha exportálsz, majd ismét exportálsz, úgy, hogy közben hideoltál egy objektumot akkor hibauzenetet ad, sajnos elfelejtettem kinyomni az object arrayt. Holnap. Bocs.
Piszok sok mindent kell tesztelni, hogy jó. Egyébként megy particle -val is aki esetleg arra hajaz.

ThomasGins
Hát ez meg hun van?<#lama>

ThomasGins
"hátha" LOL😄

és használd az extictiont. elméletileg lehet

probáld ki, modellezd a levegõt is, hátha..

c:/redqueen jó lesz default path-nak?
ugy tunik nem mindenkinek van HDD D:/ particója.

holnap ezt még beteszem.

Aldaryn
Errõl jut eszembe progressive fotonmapping szerûség vrayben is jöve btw. A redqueen mappa és a scene mappa browse gombnál nincs lekezelve a null érték visszatérésként (azaz ha nem választasz semilyen mappát) ilyenkor behal az ui azon része.

per aspera ad astra

ThomasGins
Kicsit tesztelgettem még...
Progressziv foton, 3gigás (1db😊 procival 2 órát hagytam kb 140 milla foton ment rá.
Volume causticot nem tud?😛

Ezt meg csak ugy,vray. Szokásos rgb helyett 9 szinnel.

npeter
pofás <#eljen>

Komák, sok bug javítás + ficsõr. Try this and dont cry for more... 😄
A utvonalat a browse buttonnal adjátok meg neki.
Thread, smooth, select all channels at once, and more,
Stay Tuned for the next major release.
;-)
redquuen exporter beta 2b

lac coo
Ha csak simán rádob egy UVW Map módosítót az nem jó ? Ha jól tévedek az alapon rá fogja igazítani planar mappal ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hmm hmm vrayscatter 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=cET7jx1t5vU

Met: glu vagy glue nevezetu scriptet nezted? vagy siman manualba raigazitott grid segitsegevel: letrehozol egy gridet (auto bekapcsolva) majd a kivant targynak a forgasas a gridhez igazitod (elotte pickelni kell a gridet) oszt kesz😄

Met
Van egy autó modell aminek a hûtõrácsa egy plane és arra van egy textúra, azt szeretném rendesen megcsinálni, hogy tényleg rács legyen, de az a bajom, hogy el van forgatva a plane minden irányban, tehát nem tudom hozzáigazítani. Van rá mód, hogy "rátapadjon" az általam készített rács a plane-re?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

//megint árat csökkentett az intel, mennek le a proci árak... 1-2 hét múlva érdemes lehet vásárolni..

FRenkie
szép, olyan mint a flubber, csak kicsit elhasznált 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Na mindegy, most már marad így. Amúgy jó ötlet volt ez a fekete alap, másrészrõl viszont nem akartam az egészbõl semmit kihozni, csak jó volt játszani a formával. Több idõt nem is ér az egész, megyek tovább.
Aldaryn
Szerintem nem kellene erõltetni a talapzatot túl szép ahhoz a modell, rajta a shader. Szedd ki azt a fát, tegyél oda feketeséget, és sokkal jobb lesz!

per aspera ad astra

egy vesszõ kimaradt. szóval azt akartam kérdezni, ilyen talapzatra gondoltál?
na most? <#vigyor5>
ja, értem. Azt meg én néztem be. Elfelejtette átírni.
Huhh, akkor ezt a "hibát" nem kell keresni.

Láma voltam azért szállt el, ha átírom az elérési utat a settings.rrt-ben a valósra, akkor már nem fagy ki, hanem lementi a képet rendesen.

Aldaryn
Sokkal jobb. 😊 Most már csak egy mattfekete talapzatra kellene tenni a displacelt kockával egyetemben, és kicsit elhúzni a szobrot alapkövestül egyetemben jobbra. 😄

per aspera ad astra

Csekkolod a lenti képet? frissült. A renderidõ maradt 😊
Aldaryn
Hogyhogy még nem tetted idáig? 😊

per aspera ad astra

ezt falramászós növényt már én is ki szeretném már próbálni.

vajon miért szállt el. Hmm, talán a régebbi verziót kellet volna becsomiznom.

Render közben nem volt világos, csak rögtön miután befejezte a képet és menteni próbálta elszállt (látszik is a hibaüzi az rq üzenetei között), ilyenkor a vista kivilágosítja a lehalt processz ablakát és feldob egy kérdést, hogy mi legyen, csak én a kérdést a feladatkezelõ ablaka mögé húztam, hogy ne legyen zavaró. Amúgy a photon lövöldözés 80-89%-os processzorkihasználtsággal fut, a render pedig 97-99% között.

mikre nem lel az ember:
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=71228
furi hogy sehol nem lattam emg a munkajat csak most..mondjuk ez eleg baszo lett szerintem😊

Aldaryn
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

per aspera ad astra

npeter
"Ki-ki döntse el magának, gyorsan, vagy szépen akar alkotni."
Ha gondolod a bsp tree-be is belenyúlhatsz😛

Sorry, de ez feldobott labda volt <#hehe>

rajta vagyok, csak óvatosan akarok eljárni, vagyis nem akarom hogy több legyxen a renderidõ
Aldaryn
Bosszantóan a háttérben... 😄

per aspera ad astra