63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #50958 Isten hozott ujra itthon:D -
kekpolos #50957 Srácok, újra itt vagyok, hamarosan jelentkezem pár új képpel! -
nenad #50956 már van demo. -
#50955 Ja , csak a láda UVW lemaradt :))) Meg a textura sem saját :)))
Valakinek nincs véletlenül valami IKEA baba féle modellje? Amit be tudnék állítani elképzelt testhelyzetbe, csontozva van vagy mi, ehez végkép nem értek !? :))) -
#50954 Pofás lett! -
#50953 NFR:
-
#50952 nem jártam már ott régen ,azért csodálkoztam -
Geccoka #50951 22nd of August 2009 óta :D
allitolag sok volt a visszaeles a napi 15 mb-s limittel, kijatszottak sokan proxy szerverrel, ezert vezettek be a regelos modszert, mostmar acconkent lehet 15 mb-t tolteni naponta, nem IP-nkent -
nenad #50950 köszi, ez jó lesz, és a lelőhely ötletet is. -
#50949 apropo a cgtextures mióta lett regelős? vagy én maradtam el vmiről? -
#50948 ezekből vmeik nem jó? -
nenad #50947 fasza.
van valakinek fonott kosár texturája? -
Geccoka #50946 Cinema 4D R11.5 bejelentés -
#50945 Remélem akkor rendesen rányomsz a send report ra. legalább kapják meg a fejlesztők. jobb mint a spam :c)))) -
nenad #50944 hehe nem csodálkozom rajta, egyébként tényleg jó a c4d, stabilitás szempontjából. -
#50943 Erre mondhatnám, hogy a MAX csak tegnap vagy 20x elszállt, miközben C4D nálam még egyszer sem. Soha. Semikor. ;) -
nenad #50942 ez a max kurvára ki tud akasztani. ma 15x kifagyott, cinema 4d még 1 szer sem fagyott 3 honapja. -
#50941 Al megoldása lett a nyerő, azon egyszerű okból, hogy arra jöttem rá előbb, hogy kell :D
Viszont ahhoz milyen néven keressek tutort, hogy az autó alá tett matte plane ne látszódjon a renderen csak az a rész ahol az árnyéka van a kocsinak? -
nenad #50940 ha esetleg vkinek kell +rendernode, éjszakákra be tudok majd szállni, igaz egyenlőre csak 1 gép. -
montressor #50939 bocsanat, meglett, egy kallodo vertex volt az oka -
montressor #50938 Hali!
Az a gondom, ki van jelolve egy objectem, es a forgatasnal nem o a kozeppont. A sarga forgatost hasznalom, nem ezzel van a baj, hanem vm behulyult a maxban. Meg neha kijelolom a dolgot, es amikor rakattintok, megvaltoztatja a nezopontot, ugy h a kijelolt dolgot nem latom, hanem elrak a pi**aba. MItol van ez? Mit lehet csinalni?
koszi -
zenoka #50937 fuu az a dof tiszta tilt shift hatasa van:) -
#50936 hirtelen nfr -
nenad #50935 állóképre mindenképpen gyorsabb a hagyományos rendszer, animációra, hmm, attól függ.... -
#50934 Naplemente. :) -
zenoka #50933 hu public akkor kepet:D valami ejszakai scene? -
#50932 Most konkrétan a kontroll miatt kellett. Gyorsabbnak nem sokkal gyorsabba végeredmény, de precízen kellett állítgatni a fényértékeket. -
zenoka #50931 gyorsabb mi:D
ilyen amikor a csatakat agyu helyet karddal vivjak:) -
#50930 Poén, de mi is épp kezdünk visszaállni. A Legutolsó projekt most épp kézi világítás. Semmi sky, sun, egyebek. -
nenad #50929 egyébként amit Al mond igaz, a dome light egy szuper találmány gi nélkül is szép képeket lehet renderelni.
Teljesen reneszánszát éli bennem a hagyományos megilvágitás (direkt+ambient+reflect + modern AO) gyors, fájdalommentes és jól konfigolható. -
#50928 De miért, ha már egyszer adott a lehetőség, és szépen leprogramozták? :P Valóban egész gyors lett!
Met, amúgy nyugodtan csináld, amit Nenad mond, frankón igaza van. Ha nem akarod, hogy a key light erős árnyékokkal is a HDR képből jöjjön, nyugodtan el lehet blurrolni, nem sokat változtat a végleges képen, és megoldja a problémát is. -
#50927 Ötletes kép -
#50926 -
nenad #50925 de akkor tovább tart, és egyébként is ne csinálja azt... -
#50924 Nem nagyon kell elmosni, ha dome-ban importance samplinggel megy. -
nenad #50923 blur hdri, vagy ha nem olyan tedd be maxos bitmapbe el[sy[r ;s ott blurozd majd onnan háttérbe vagy domeba -
#50922 Köszi, beraktam dome-ba a hdr-t -
#50921 HDR panaorámában lévő overbright részek. Nem bug, feature. :) Vagy több minta kell, vagy ki kell herélni a HDR képet, vagy importance samplinggel kell operálni. (VRalight Dome módban, beletéve a HDR pano háttér, pl.) De az is lehet, hogy "GI caustics", ez esetben azt külön ki lehet kapcsolni. -
#50920 Ezt a pöttyöződést mi okozza? Csak egy v-ray light van meg egy hdr panoráma az environment-ben
Másik festéssel is próbáltam, de ugyan ez
-
#50919 Igen .eléggé be van égve :) Elsőre sötét lett másodikra ilyen, több próba nincs ment a kukába ... :P