3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Megfogod a biped fõ-fõ parentjét, és odébbviszed.

per aspera ad astra

youth
Skacok!
Ha van egy becsontozott karakterem és rátöltöttem a bipedre egy motion captures-ös mozgást, utána hogy tudom megváltoztatni a mozgás pozícióját és irányát? Mondjuk el akarom forgatni a sétálást jópár fokkal és jópár méterrel magasabban kéne, hogy sétáljon a csóka.

Youth

Aldaryn
Bizony. 😊 Ezt ki kell próbálni. Ne gondoltam volna, hogy ilyen szoftverekbõl van ingyenes is.

per aspera ad astra

youth
Elég fasza low budget találmány

Youth

youth
Õ az 😊

Youth

Aldaryn
repvez
Ez a progi is az, ha valakinek müxik akkor leirhatná a tapasztalatait:
3d scanner
Aldaryn
Ah, igen, erre emlékszem. Még anno a kenyeres/zsemlés kis speedünkhöz kezdtem el egy szelet kenyeret digizni így tejel, aztán olyan 20 kép után meguntam. 😄

per aspera ad astra

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

valaki csinalt anno legobol tejbol webcambol 3dscannert😄 erdemes rakeresni😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

kisebb objektumokat otthon is be tudsz scannelni, texturázva...
van valami jó kis szoftver rá, csak egy forgatható asztal kell hozzá

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
Freedome of teach alapján csinálta úgy tudom: link

Youth

Met
bodies inspiráció?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Kijelölöd a plane-t, jobb-klikk rajta, ott Properties, majd a Backface Cull elé raksz egy pipát .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

youth
Nekünk? Neki 😊

Youth

Aldaryn
Wow, van 3D scanneretek? 😊 Király!

per aspera ad astra

duurva😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

youth
Én is egy kis NFR-el jelentkeznék.
A modell Dani barátom érdeme. Gyurma aztán scan. Egy kis HDR panoráma teszt. Természetesen a legrosszabbul sikerült panorámát választottam ki érthetetlen okokból.
Anim <~3 MB>

Youth

Kössz de igy az egesz atlatszo lesz na nembaj majkd megoldom igy is jo 😄

alt+x

Nenad: frankoooooo😄

Pls vki segitsen nagyon kéne

Csak poenbol, hogy ne essek ki a nyelvbõl, szemét és egyéb generátor script. Egyenlõre néhyán matematikai formula.
Kép
Kép

Hali
Lenne 1 olyan kérdésem... hogy :
Létrehozok 1 plane-t és arra rakok blue printet namármost ez mind idági jó is meg szép is meg minden...
De az a gáz hogy ahol a blue print van ott ugye ottvan az amit ráraktam mondjuk az autó eleje de a plane hátulja fekete és én azt szeretném elérni hogy ez ne fekete legyen hanem átlátszó....
régebben valahogy átváltottam de mostanába elfelejtettem
Kérném a segitségeteket
Elõre is köszi
Üdv: Máté

Free

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

jaah felfogtam hogy neem hianyzik😄
oke mara asszem csendbe maradok van valami a levegoben amitol zizi vagyok😄

hehe:
http://webisztan.blog.hu/2009/01/31/megbolondult_a_google

de legalabb 4szer vegig toltam viruskerest meg minden szart a gepen 😄 ideje volt😄

sracok letezik hogy a google minden keresre ezt dobja ki:
This site may harm your computer.

hogy erted hogy az alljan?
keretezni sosem tudtam😄😄😄
az teny geci nagy lett betu nem akartam ekkorat😄😄😄

ne baszd le <#awink>, illik a stílusához

youth
Nagyon jól néz ki a teteje, elég fotóríl. Nekem nem hiányzik az alján a wire megmutatása, meg a keret sem. Szerintem ha rossz a keret sokat tud elvenni a kép értékébõl. Meg mivel ez nem tabló stb minek keret? Nem kötözködni akarok, csak szerintem sokkal jobb kép annál minthogy elszúrd ezzel az elég vastag kerettel meg a nagy betûkkel.

Youth

Npeter, Nenad koszi😊
nincs vray toon😊

gyaa rosszul linkeltem😊
a masodik crop😊

Aldaryn
A második két kép között különbségeket kell keresni?

per aspera ad astra

A vraytoont levetttem volna a dekorációról.
egyébként szuppeeeerrr! 😄

npeter
<#taps><#eljen>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Nah itt a vege mostanra:
Al mester javasolt meg par (teljesen jogosan fene az eles szemet😛 ) dolgot de ahhoz ujra kell renderelni es jelenleg nincs lelkierom de egyszercsak lesz..

ket crop az eredetibol:

köszi srácok igyekszem, bár az antibiotikum, szinte teljes agyhalállal fenyeget. Zizz és dizz befigyel..

Free
Jobbulást minden betegnek !

Al. Jó lesz ez majd egy tutort is lehet nyomni hogyan csinálod a dolgot.

Nenad: nem gecizek tiszta szívembõl csak segíteni akartam :c))))))))))))))))))))))))

Jah és ha saját rendert írsz arra figyelj hogy lehessen úgy dolgozni vele, hogy fut a max xp alatt ott modellezel és van egy xp s render ami persze linuxos szerveren futtatott társával össze tudja magát fûzni a gyorsabb számolás érdekében :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Jobbulást bizony!

per aspera ad astra

ohh gyerekek:S inzulint mindig tudok adni ha kell hutoben tarolom:S
biztos a max az oka:S
jobbulast mindenkinek!

most mondjam azt hogy én meg lyme-os vagyok? üdv a klubban..<#sir>
ThomasGins
jobbulást mester!

\"So always look on the bright side of death\"

bakker olyan sulyos betegséget kaptam be néhány ora alatt, hogy le a kalappal. Heveny mellhártya gyulladás. Ugyhogy antibiotikumok, ezerrel. Engem sem hagyott ki az influenza járvány.
A durva az volt, reggel 10kor még semmi, 10:05 kor heveny láz és hidegrázás, és köhögési görcs.

ThomasGins
kofalárma😞

ne zilálj fel.

Malakai
Csak béta lesz az.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
zaj ide vagy oda nekem is bejön!

ThomasGins
Fufufu kijött sp3?Accccsakide😊

Aldaryn
Nem veszem magamra, de neked altalaban jo meglatasaid vannak, ezert kerem, hogy fejtsd ki. 😊 Holnap kiprobalom, hogy progressziv foton tracelessel mukodik-e a volumetrikus shader, ha igen, akkor a foltossagnak legalabb annyi. Ha nem, akkor elpocsolok a fotonmap beallitasaival.
A kek tukornek csak annyi szepe lenne, hogy teremt egy kifuto vonalat a bal felso saroba is, de sajnatul keves addigra a feny. Na, majd holnap.

(ekezeteim nincsenek, bocsi)

per aspera ad astra

marmint hogy quest modeleznel? bedolgoznal projectbe? pank a piac:S

Malakai
Na meg azért elég sokan kérték...

(\__/) ( X.x) ( } . { )