3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Szekrényem nincs, majd máskor <#integet2>#integet2><#kuss>#kuss>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Lehet hogy még nekem is kedvcem támad tõle polymodellezni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyszer ha van idõd akkor dobhatnál össze egy olyan dolgot, amiben ilyen "villogás" mentes Vray anim setup van .
majd jól megoszthatnád velünk egy sceneben :c)))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Lenne egy kérdésem, mivel már vagy száz oldalról körbeteszteltem a problémát, mégis összevissza mûködik a dolog.
Extrudált spline felületre alkalmazott vraydisplace-el gyûlt meg a gondom az elmúlt idõkben. Rakok rá UVW Mappingot, és be is lövöm a displace map-ot, mégis az egyiknél szuperul mûködik, a másiknál pedig összevissza. (Néha úgy néz ki a dolog, mintha az extrudált spline-t edit mesh-é konvertáltam volna, és Face típusú UVW Mappingot kapott volna.
A nyakam rá, hogy valamit a spline rajzolásnál cseszek el, mert az egyszerûbb felületeknél minden úgy mûködik, ahogy a nagykönyvben le van írva, de ha nagyobb (összetettebb) felületet próbálok displacelni, akkor hibás lesz a végeredmény.
Próbáltam spline-el kivágott Plane felülettel megoldani a dolgot, de ez is csak ugyanúgy megbukott bizonyos spline-oknál. <#falbav>#falbav> Hol lehet a hiba a spline-ban?
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
AREA-n vannak most videók.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
SME-t amúgy nem igazán, továbbra is úgy látom, hogy a node-os gui mellé kéne még pár plussz dolog, hogy az igazán hasznos legyen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
Esetleg Nenad, ha vmelyik scriptedhez kell egy összetettebb, nodeot kihasználható ui, akkor ebböl ki lehet indulni... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
Az egész úgy indult hogy nagyjánól le akartam modellezni a szobát, hogy nagyjából lássuk ka barátnõmmel hogy nézne ki a szoba ha átrendeznénk, de elfajultak a dolgok és úgy döntöttem megpróbálom egy az egyben lemodellezni mindent. Még nincs kész és ez már az átrendezett szoba. Draft minõségû a render:

per aspera ad astra
per aspera ad astra
a legelsõ sor amit olvasok a graphite tools-ról nekem az xsi legutóbbi újításait idézi
Csináltam 3DS max-ban egy objektumot..csak chr vagy max kiterjesztésben lehetett elmenteni.Hogyan tudnám ezt a fájlt átkonvertálni 3DS-be???
Elõre is köszi.
\"So always look on the bright side of death\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae