3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
bocsi egy számotokra biztosan könnyû ,de számomra gigászi feladattal kéne megbírkózni.. csináltam egy objektumot.. szeretnék egy olyan animációt készíteni róla ,amin körbe lehet nézni illetve rá lehet közelíteni........ kicsit elõre rohantam ....... de nem tehetek róla úgy érzem megmérgezet t<#nevetes1>#nevetes1>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
elnézést meg 1 x
jah ha valaki felhotlen es kikapcsolo filmre vagyik (nulla agy) erdemes megnezni a made in hungariat😄 msot voltunk rajta..kifejezetten jo film!!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
most próbálgatom de nem tudok képet feltölteni....csak 20 kby ig lehet most levettem a méretét így 19 kb lett de most sem megy fel
Légyszi segítsetek...miért nem müködik a material mappoknál a glass hozzárendelésem??
Ez az egész meg 3D Ripper DX-el sikeredett így.
Mégegyszer köszönöm!
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
Annyira nem vágom 3dsmax-ot, ezért szeretnék tõletek segítséget kérni. A gond a következõ: adott egy ház, aminek hát eléggé ferdék a falai, és a hozzá tartozó kert elemei (left-right nézetben).
Hogyan tudnám ezt '"visszadönteni"? Van erre valami modifier? Próbálkoztam a kereséssel, de mivel nem tudom, h merre induljak el, ezért gondoltam rá, h megkérdezem itt.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ThomasGins: értem én, hogy alphasan jó kiementeni a háttér miatt, de pl. 200 db képnél egyesével kell aztán meg berakosgatni vmi képet háttérnek?
Amúgy tök frankó lett a NFR.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

2. Ha megszakad a render az adott frametõl lehet folytatni.
3. Ha több részletben kerül lerenderelésre, vagy újrarenderelésre dolgok, nem kell a tömörítetlen videókkal szarakodni.
4. Mee csak. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ha lehetne akkor tudnátok nekem gyorsan válaszolni. Ha meg volt már ez a kérdés akkor sry.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Néhány különbözõ algoritmussal. Csak lazulas képpen.
(nem bírtam ki, hogy ne cseréljem ki teapotokra a gomboket😊 )
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.