3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok megvan bocsi csak a set key kapcsoló miatt nem ment<#vigyor2>

piszok jó ötlet, kidolgoznám jobban.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sziasztok
bocsi egy számotokra biztosan könnyû ,de számomra gigászi feladattal kéne megbírkózni.. csináltam egy objektumot.. szeretnék egy olyan animációt készíteni róla ,amin körbe lehet nézni illetve rá lehet közelíteni........ kicsit elõre rohantam ....... de nem tehetek róla úgy érzem megmérgezet t<#nevetes1>

ez nagyon király <#vigyor2><#worship>

ThomasGins
ehune, jó vadak a szinek😊

\"So always look on the bright side of death\"

ok ok semmi gond... a horgászat mentes napokon kicsit tulreagálok mindent<#nevetes1><#nevetes1>

ThomasGins
😊
Kaptok mindjárt jó kis órát büntetésbõl

ne hulyeskedj.. mint irtam (#48435) nem iranyodba volt ez..thomast huztam...egyebkent is aki horgasz rossz ember nem lehet..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

elnézést kérek ha bárkit megbántottam a számotokra bugyuta kérdésemmel......valahol el kell kezdeni ...sajnos én még csak itt tartok az elején... nekem minden információ hatalmas érték...
elnézést meg 1 x

nagyon jó lett ezer hála és köszönet.... leborulok nagyságod elött<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

jaja nem is azert csak thomas napok ota helpel erre fele gondoltam bekerdezem
jah ha valaki felhotlen es kikapcsolo filmre vagyik (nulla agy) erdemes megnezni a made in hungariat😄 msot voltunk rajta..kifejezetten jo film!!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

de legalább fel tudta tenni értelmesen a kérdést.

ThomasGins
<#nevetes1>

unatkozol? felcsaptal ovobacsinak?😛

ThomasGins
standardot cseréld le raytrece-re refractba meg egy faloff mapot

na remélem ez már jó lesz : http://iaro.3dmax.hu/kep/uveg_problema.jpg

ThomasGins
http://iaro.3dmax.hu/
tedd fel ide

szia
most próbálgatom de nem tudok képet feltölteni....csak 20 kby ig lehet most levettem a méretét így 19 kb lett de most sem megy fel

ThomasGins
Mutass egy screenshotot,igy távgyógyitani nem tudunk

sziasztok
Légyszi segítsetek...miért nem müködik a material mappoknál a glass hozzárendelésem??

CsuTy89
Köszönöm szépen, nem volt egyszerû, de a Skew-al a problémám megoldódott.
Ez az egész meg 3D Ripper DX-el sikeredett így.

Mégegyszer köszönöm!

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

Aldaryn
Ejha, ez meg hogy sikeredett? Honnan jött? 😄 (amúgy jah, skew)

per aspera ad astra

Én elsõként a skew módosítóval próbálnék operálni.

CsuTy89
Sziasztok!

Annyira nem vágom 3dsmax-ot, ezért szeretnék tõletek segítséget kérni. A gond a következõ: adott egy ház, aminek hát eléggé ferdék a falai, és a hozzá tartozó kert elemei (left-right nézetben).

Hogyan tudnám ezt '"visszadönteni"? Van erre valami modifier? Próbálkoztam a kereséssel, de mivel nem tudom, h merre induljak el, ezért gondoltam rá, h megkérdezem itt.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

ThomasGins
ugyis most telt el 1970 óta 1234567890 másodperc 😊))

legyen óra, bár nagyon nagyon régen már volt, de a téma még most is móka.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Óra szpiddel mi lesz?😛

ThomasGins
virtualdub tökéletes ha csak simán 1 layer van,asszem az nem tud többet. A 200 háttérképet meg vmi bonyibb progival be lehet ugyanugy pakolni egyszerre.

thx a válaszokat. akkor még 1 kérdés, mivel érdemes összefûzni? gondlom nem szükséges adobe after effect hozzá elég pl. virtualdub is.

ThomasGins: értem én, hogy alphasan jó kiementeni a háttér miatt, de pl. 200 db képnél egyesével kell aztán meg berakosgatni vmi képet háttérnek?
Amúgy tök frankó lett a NFR.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

valami challengdszet kiirhatnánk, hétvégére..

hunkircsi
Tû...izé Teapot a szénakazalban <#hehe> Nagyonjólettez!

Ki korán kel, poligont lel.

sztem szuper lett, a szinek,textura, dof meg minden.

Gyakorlatilag csak képfájlokba szabad animációt menteni. Aki egybõl avi-ba próbálja, gyakorlatilag saját magával baszik ki.

ThomasGins
Nem lett olyan f*sza mint Nenadé,meg zdepthel jól elronditottam,de NFR😊

ThomasGins
Na meg ezért,fõleg a 4-es miatt😊

ThomasGins
png-t én szoktam azért is használni ha esetleg a háttér nem kell alphásan menti a képet. A szekvenciális mentésnek meg az az értelme ha pl sok és lassan renderelõdõ képet mentesz és ha kifagy a progi vagy winfos akkor nem kell elõrõl kezdeni,mint pl avinál. Ez egy hetes rendereknél elég hasznos😊

Malakai
1. Utómunka ha van (nuke, fusion, ae, stb) könnyebb, gyorsabb, tisztább érzés képekkel.
2. Ha megszakad a render az adott frametõl lehet folytatni.
3. Ha több részletben kerül lerenderelésre, vagy újrarenderelésre dolgok, nem kell a tömörítetlen videókkal szarakodni.
4. Mee csak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azt én is akartam már kérdezni, hogy miért jó png-be kimenteni animot? Mi értelme van, hogy van adott esetben tobb 100 filénk. Jó persze lehet utólag módosítgatni, de azt sem 1 képkockán kell azt tuti, akkor meg sok a plusz munka. Nem konnyebb pl. aviba menteni rögtön?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

npeter
ja-ja elõször nekem is felugrott a poly 3 milla fölé 😞 aztán optilamiláltam csak 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
render beállitás- common fül range 0-akármeddig, render output save bekapcs filesnél png beállit

Hellosztok valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell 3ds-ben egy animációt kirenderelni png sequencbe?
Ha lehetne akkor tudnátok nekem gyorsan válaszolni. Ha meg volt már ez a kérdés akkor sry.
Sziasztok!Nem tudja valaki hogy a 3dstudio max 6-ot honnan tudnám megszerezni?Az enyém bróbaverzió.Most a 2009-rt használom
morphologu
Sziasztok. Szilárd testet, hogyan túdnék folyékonnyá alakitani.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

ThomasGins
Asszed csak te nem birtad ki? Rá is fáztam h 24-en hagytam a szegmenseket😊

volt egy kis idõm, beletettem egy masik részt is, most csillag alakút generál

masik version

tomb radir legend, ingyenes: esteleg ha valakinek kell.

innen

lehet kiadok, egy ilyen fasza kis random valami generátor scriptet.
Néhány különbözõ algoritmussal. Csak lazulas képpen.

npeter
hehe, frankó el lehet vele szöszölni 😊
(nem bírtam ki, hogy ne cseréljem ki teapotokra a gomboket😊 )

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

<#wow1> ezt nem gondoltam volna en ebbe meg nem futottam bele:S

Malakai
Max 2010-be kiváncsi vagyok mit jelent, hogy újítottak PFlowon. Vagy a 2009 creativity extensionjét lövik-e el mint újdonság? Ami meg az Orbaz féle ToolBox 1 volt. Ilyesmit is láttunk már autodesktõl (akkor meg legalább a ToolBox 3-at is belerakhatnák 😊.

(\__/) ( X.x) ( } . { )