63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Geccoka #51398 Jön valaki holnap erre? Cinema 4D R11.5 bemutatót meglesem
http://www.computerartforum.hu/ -
#51397 köszi!
A két 4es elvileg macskakő lesz, ha nem üt el nagyon a képtől. -
nenad #51396 404-es utat, picit sötétebbre venném, egyébként király! -
#51395 :) Az ötlet remek! Ez úgy általában igaz azokra a képekre, amiket kigondolsz. -
#51394 De:) -
#51393 ZSÍÍÍRR!!! -
#51392 hehe, jópofa. tán csak nem a Building Generator ??? :) -
#51391 Hirtelen felindulásbol...
Még félkészen... csak h meglegyen az esti szemrák okozás:) -
zenoka #51390 rhino konyvre volna szuksegem c4d konyv utan:D ki mit ajanl?:DD -
marcee #51389 AutoMKV is tud xvid-avi-t, ha kompatibilitás miatt kellene. -
marcee #51388 MeGUI (ez egy frontend, a legjobb free segédprogramok kombinációja, állandóan frissül, bármit, bármilyen haladóbb formátumba, kisebb szakértelmet azért igényel) FairUse Wizard (párkattintásos dvd-t avi-ba rippelő), AutoMKV, ha mkv is jó kimenetnek. -
nenad #51387 srácok egy jó dvd-avi konverterre lenne szükségem, multi core támogatással. Ki mit ajánlana? -
#51386 Gondolom, ahol eddig a Tutorialik/Linkek voltak. -
#51385 megoldódott,akkor lassan feltöltöm,ha rájövök mi hol van benne... -
nenad #51384 hol a linked? -
#51383 felraktam,vmiért szivat,majd délután foglalkozok még vele... -
#51382 Egy wordpress motor esetleg? Mostanság, rendszeresen frissített, egyszintű aloldalas rendszerű siteokhoz, miknek sok köze nincs egy bloghoz, elég gyakran látom, stabil és biztonságos. -
#51381 Én saram,megzabálta vmi automata csunyaságküldő:)
Ha találok jobb linkgyüjtögetőt lecserélem. -
hujka #51380 Hali
Csinálok egy sima egyszerű kis animációt, de elakadtam.
400 frame-ből áll, és ha adok neki egy Target Light-ot ha nem, folyamatosan felfele fényesedik.
Szal olyan 150-framenél a Target ligh-al sem lehet semmit látni az Objektumból, de 350-nél már minden látszik normálisan.
De Perspective-ben is látszik hogy a modell szinét kezdi kiadni: egy példa
Mi lehet a gáz vajon? -
Me Ga #51379 Sziasztok!
Próbáltam megnyitni a Tutoriálok linket, de elég "érdekes" oldal jön fel... IE-ben és FF-ban is.
Mengéznétek?
Köszi. -
bencsab #51378 Idén én még csak egyetlen animáiót készítettem, pedig általában évi 3-4 jellemző volt korábban. Látványtervek is alig készülnek, talán fele-harmad annyi, mint korábban. -
bencsab #51377 Amúgy jellemző rátok egy olyan érdekes képi világ amiben általában eléggé túlszaturáltak a színek, de a képek mégis baromi élethűek maradnak. Főleg a pirosak meg a kékek dominálnak. Szóval szép nagyon gratula! -
#51376 :) Belegondolva, hogy mennyi mindet fizettek ki, és hogyan ebben az évben, gyakorlatilag irigyelhetsz minket, mert a magunk szórakoztatásásra alkotunk egy ideje. :D -
bencsab #51375 Azért látom bennetek megvan az a fajta tisztelet egy projekttel szemben, hogy ilyen képeket kihoztok belőle a magatok szórakoztatására. Hameg csak úgy csináljátok, akkor irigylem a szabadidőt és a lelkesedést! :) -
#51374 Passz... annyira nem mentem bele, hogy ezzel konkrétan próbálkozzak is. A GI-re fejlesztői techvideót láttam még anno, régen, a levegőszimulációra is, amik aztán nem kerültek bele, a többi folyadékszimulációra pedig később fanok által edittorban összerakottakat is. Azért gondolom, hogy benne van, mert a fejlesztők mindvégig az edittorral demóztak. -
nenad #51373 a gi-t be lehet kapcsolni a játékban valahogy? -
#51372 Megmagyarázhatatlan? Dehogy... kevés sample. -
kekpolos #51371 faszányos
csak a sárga golobis alján vannak valamiféle megmagyarázhatatlan ufó pöttyök. -
#51370 A végén a volumetrikus reprezentáció nagyon odatesz a hangulatnak... :)
Pár kép mutiba (klikk!):
-
#51369 Arrghh.... "...hogy az éles és puha árnyékok is szépen le lettek kezelve". Le lett, bizony komám, le lett... :D Cryengine 2-ben is volt már GI, sőt, folyadékszimulációs robbanás, szél, füst, meg vízeffekt is, csak sehol nem használták, mert túlzottan hardverigényes volt akkor még. Pályaszerkesztőben szépen elő lehet csalogatni. :) -
nenad #51368 Ezt nézzétek meg, cryengine 3 Realtime GI al- color bleeding meg minden.
LINK -
putyi #51367 ne csináld már! csak poén akart lenni. bocs, ha megbántottalak. -
zenoka #51366 egy ketto elott mar toltam egy ket ablak repesztot (tudod amikor a hangero olyan rezonanciat gerjeszt hogy remegnek az ablakok) de nem volt sikere. -
#51365 minden nap olvasok ha bár el vagyok tűnve de jó tudni hogy még mindig mindenki beteg ebben a szakmában :) -
#51364 egy kis nyomdász help:
méret: 504*238cm
Kérjük, hogy az előkészített anyagok fontokat ne tartalmazzanak! A dokumentum mérete legyen arányos a plakát méretével. Az arány 1:10 500dpi. Amnnyiben az anyag direkt színeket tartalmaz, kérjük a megfelelő pantone kódokat mellékelni. Négyszín color esetén a TIF flettenelt, a fekete szín felülnyomó legyen (overprint). Pdf készítése előtt kérjük ellenőrizze, hogy a dokumentum minden eleme CMYK. Rendszer: PC. 30 darabig a plakátok digitálisan készülnek, ezért direkt színek nyomtatása nem lehetséges. -
nenad #51363 Ok, vettem az adást, ködfelhő és abban értelem. Sok sikert. Ignore mode on. -
putyi #51362 és lesz egy üres szobád. -
putyi #51361 mert nem mersz. hidd el egy idő után tisztelni fognak. -
#51360 Hol van a Pizzám? :D -
zenoka #51359 neked jo "csak" Al van ott de itt van egy csomo fiatal kollegina egy jot bofogni sem lehet...