63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Geccoka
    Jön valaki holnap erre? Cinema 4D R11.5 bemutatót meglesem
    http://www.computerartforum.hu/
  • ThomasGins
    köszi!
    A két 4es elvileg macskakő lesz, ha nem üt el nagyon a képtől.
  • nenad
    404-es utat, picit sötétebbre venném, egyébként király!
  • Aldaryn
    :) Az ötlet remek! Ez úgy általában igaz azokra a képekre, amiket kigondolsz.
  • ThomasGins
    De:)
  • hunkircsi
    ZSÍÍÍRR!!!
  • npeter
    hehe, jópofa. tán csak nem a Building Generator ??? :)
  • ThomasGins
    Hirtelen felindulásbol...
    Még félkészen... csak h meglegyen az esti szemrák okozás:)
  • zenoka
    rhino konyvre volna szuksegem c4d konyv utan:D ki mit ajanl?:DD
  • marcee
    AutoMKV is tud xvid-avi-t, ha kompatibilitás miatt kellene.
  • marcee
    MeGUI (ez egy frontend, a legjobb free segédprogramok kombinációja, állandóan frissül, bármit, bármilyen haladóbb formátumba, kisebb szakértelmet azért igényel) FairUse Wizard (párkattintásos dvd-t avi-ba rippelő), AutoMKV, ha mkv is jó kimenetnek.
  • nenad
    srácok egy jó dvd-avi konverterre lenne szükségem, multi core támogatással. Ki mit ajánlana?
  • Aldaryn
    Gondolom, ahol eddig a Tutorialik/Linkek voltak.
  • ThomasGins
    megoldódott,akkor lassan feltöltöm,ha rájövök mi hol van benne...
  • nenad
    hol a linked?
  • ThomasGins
    felraktam,vmiért szivat,majd délután foglalkozok még vele...
  • Aldaryn
    Egy wordpress motor esetleg? Mostanság, rendszeresen frissített, egyszintű aloldalas rendszerű siteokhoz, miknek sok köze nincs egy bloghoz, elég gyakran látom, stabil és biztonságos.
  • ThomasGins
    Én saram,megzabálta vmi automata csunyaságküldő:)
    Ha találok jobb linkgyüjtögetőt lecserélem.
  • hujka
    Hali
    Csinálok egy sima egyszerű kis animációt, de elakadtam.
    400 frame-ből áll, és ha adok neki egy Target Light-ot ha nem, folyamatosan felfele fényesedik.
    Szal olyan 150-framenél a Target ligh-al sem lehet semmit látni az Objektumból, de 350-nél már minden látszik normálisan.
    De Perspective-ben is látszik hogy a modell szinét kezdi kiadni: egy példa
    Mi lehet a gáz vajon?
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Próbáltam megnyitni a Tutoriálok linket, de elég "érdekes" oldal jön fel... IE-ben és FF-ban is.
    Mengéznétek?
    Köszi.
  • bencsab
    Idén én még csak egyetlen animáiót készítettem, pedig általában évi 3-4 jellemző volt korábban. Látványtervek is alig készülnek, talán fele-harmad annyi, mint korábban.
  • bencsab
    Amúgy jellemző rátok egy olyan érdekes képi világ amiben általában eléggé túlszaturáltak a színek, de a képek mégis baromi élethűek maradnak. Főleg a pirosak meg a kékek dominálnak. Szóval szép nagyon gratula!
  • Aldaryn
    :) Belegondolva, hogy mennyi mindet fizettek ki, és hogyan ebben az évben, gyakorlatilag irigyelhetsz minket, mert a magunk szórakoztatásásra alkotunk egy ideje. :D
  • bencsab
    Azért látom bennetek megvan az a fajta tisztelet egy projekttel szemben, hogy ilyen képeket kihoztok belőle a magatok szórakoztatására. Hameg csak úgy csináljátok, akkor irigylem a szabadidőt és a lelkesedést! :)
  • Aldaryn
    Passz... annyira nem mentem bele, hogy ezzel konkrétan próbálkozzak is. A GI-re fejlesztői techvideót láttam még anno, régen, a levegőszimulációra is, amik aztán nem kerültek bele, a többi folyadékszimulációra pedig később fanok által edittorban összerakottakat is. Azért gondolom, hogy benne van, mert a fejlesztők mindvégig az edittorral demóztak.
  • nenad
    a gi-t be lehet kapcsolni a játékban valahogy?
  • Aldaryn
    Megmagyarázhatatlan? Dehogy... kevés sample.
  • kekpolos
    faszányos

csak a sárga golobis alján vannak valamiféle megmagyarázhatatlan ufó pöttyök.
  • Aldaryn
    A végén a volumetrikus reprezentáció nagyon odatesz a hangulatnak... :)

Pár kép mutiba (klikk!):

• Aldaryn
    Arrghh.... "...hogy az éles és puha árnyékok is szépen le lettek kezelve". Le lett, bizony komám, le lett... :D Cryengine 2-ben is volt már GI, sőt, folyadékszimulációs robbanás, szél, füst, meg vízeffekt is, csak sehol nem használták, mert túlzottan hardverigényes volt akkor még. Pályaszerkesztőben szépen elő lehet csalogatni. :)
  • nenad
    Ezt nézzétek meg, cryengine 3 Realtime GI al- color bleeding meg minden.

LINK
  • putyi
    ne csináld már! csak poén akart lenni. bocs, ha megbántottalak.
  • zenoka
    egy ketto elott mar toltam egy ket ablak repesztot (tudod amikor a hangero olyan rezonanciat gerjeszt hogy remegnek az ablakok) de nem volt sikere.
  • Free
    minden nap olvasok ha bár el vagyok tűnve de jó tudni hogy még mindig mindenki beteg ebben a szakmában :)
  • Free
    egy kis nyomdász help:

méret: 504*238cm
    Kérjük, hogy az előkészített anyagok fontokat ne tartalmazzanak! A dokumentum mérete legyen arányos a plakát méretével. Az arány 1:10 500dpi. Amnnyiben az anyag direkt színeket tartalmaz, kérjük a megfelelő pantone kódokat mellékelni. Négyszín color esetén a TIF flettenelt, a fekete szín felülnyomó legyen (overprint). Pdf készítése előtt kérjük ellenőrizze, hogy a dokumentum minden eleme CMYK. Rendszer: PC. 30 darabig a plakátok digitálisan készülnek, ezért direkt színek nyomtatása nem lehetséges.
  • nenad
    Ok, vettem az adást, ködfelhő és abban értelem. Sok sikert. Ignore mode on.
  • putyi
    és lesz egy üres szobád.
  • putyi
    mert nem mersz. hidd el egy idő után tisztelni fognak.
  • Aldaryn
    Hol van a Pizzám? :D
  • zenoka
    neked jo "csak" Al van ott de itt van egy csomo fiatal kollegina egy jot bofogni sem lehet...