63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• bencsab
    Az alsó képen balról süt a nap, az égbolt meg a jobb oldalon világos. hmm...
  • bencsab
    Lemaradt az ereszcsatorna.
  • Aldaryn
    Ah, a ház egyes részei pedig ArchiCAD-ben, bakker... ezek kimaradtak...
  • putyi
    a kémény c4d-ben készült
  • Aldaryn
    A nemrégiben mutatott házikó still renderei most minden kedves érdeklődőnek és bámészkodónak. 3dsMAX VRay, Mental Ray, Blender XSI, Maya, ZBrush, Mudbox, MODO, Nuke AfterEffects Virtuadub Premiere és 3D Sex Villa 4. felhasználásával.

• marcee
    Az csak standard és arch & design anyagokkal működik, vray-esekkel nem, nem?
  • nenad
    3-as vezrzió
  • npeter
    ha az artlantis studio 2-re gondolsz, azt pár hete kipróbáltam. nincs viszonyítási alapom, mert előtte nem használtam, csak gondoltam kipróbálom. pár gyors tesz scanet nyomtam, nemtom mennyire gyors, müködött.
  • nenad
    van uj artalntis, kisérletező kedvűeknek. Állítólag nagyon gyors, a render enginje. Ha valaki megnézi dobjon be némi infót róla.
  • tilbury
    köszi srácok.
    na még alszok, rá 1-2-t. de valszeg vmi ati mellett döntök majd.
  • nenad
    openCl mindkettőn elérhető, valószínűsíthető hogy hosszú távon az fog nyerni. :-)
  • nenad
    hardware shading nincsen bekapcsolva, nekem is ez volt a tapasztalatom, kapcsold be és láss csodát..
  • marcee
    Ja, és egyre inkább a CUDA is nV mellett szól. Szóval most nem egyértelmű a választás.
  • marcee
    Nálam 4850 (legújabb catalyst), Vista x64, max 2009, mindkettő frissítve. OpenGL és Dx10 szinte használhatatlan shaded view-ban (mondjuk már több mint másfél éves telepítés). DircetX 9-ben nagyjából hibátlan és gyors is (néha hajlamos eltünedezni a quad menü, csak az a része látszik, ami felett az egér jár, de ilyenkor egy restart megoldja). Friss tapasztalataim nincsenek max és nV kártya kapcsolatáról, de gyaníthatólag ennél fényesebben szerepelnek. Játékban kicsit talán jobb lenne az Ati, és 12-14e pénzzel olcsóbb.
  • nenad
    én azt hiszem directx-ben használom és a hardware shading bekapcsolásával, sokkal gyorsabb, és jobb minőségű képet eredményez
  • tilbury
    Hi all!
    lenne 1 kis hardveres kérdésem. új vga vásárlásán gondolkodom, olvasataim szerint manapság ati kártyákat érdemes venni ár/teljesítményben, jobb mint a nvidia. viszont vki említete, hogy 3dmax-nak jobban fexik az nvidia. szükséges nekem pl. a physx a maxhoz?
    hd4850/4870 vagy gtx260-on gondolkozom.
    az ati kártyásoktól kérdeném, hogy a catalys-tal megy simán gond nélkül a max opengl-ben?
  • repvez
    MODO-kérdés

Miért van hogy a szerkesztöablakban max 5-6 FPS-em van , pedig alig lehet 50 polygon a képen eddig a 3nézeti képpel együtt.A c9-es tutort csinálom .
    A másik hogy hogyan lehet feltenni a 401-esre az SP2-es javitást , mert már 2x rátelepitettem , de nem változott a verzioszáma
  • ThomasGins
    végigmentem az összes booleanon és az utolsónál kiszedtem,az alapcuccokat,aztán azokat ujra boolean,és az már konvertálható volt polyvá.
  • Klon
    mit csináltál vele, hogy át tudtad konvertálni?
  • Klon
    köszi :)
  • ThomasGins
    itt van polyba,a belső körkörös hengereket is kiszedtem.
  • ThomasGins
    itt van. Nem tudom mi volt a baja,talán a 6 proboolean ami rajta volt:)
    Amugy az extract selected gombbal ki lehet szedni a booleanozott cuccokat belőle. De maxba érdemesebb boolean nélkül gondolkodni, eléggé összekuszálja a vertexeket.
  • Klon
    na, kiváncsi vagyok :)
  • ThomasGins
    Meglesem
  • Klon
    valaki vetne rá egy pillantást, h mi lehet a baj? 2009-es max...
    klikk ide
  • Klon
    már nem sajnos.
    de nem értem mi a baj :(
  • ThomasGins
    Elvileg nem kellene eltünnie, ha meg tudod még oldani próbáld ki sima booleannal.
  • Klon
    üdv
    segítsetek légyszi :)
    hogy tudok ProBoolean objektumot tovább szerkeszteni? ha polyvá convertálom, eltűnik. ha edit poly módosítót rakok rá, akkor is. súgóban nem találtam választ...
    előre is köszi
  • nenad
    11,5 demo csak a render modokat kell megváltoztatni, nem olyan eget rengető a különbség.
  • Geccoka
    5-6 sec? ugy latszik regen hasznaltam mar :D en lassu renderre emlekszem, de akkor ezek szerint mar sokat fejlodott azota!
  • ThomasGins
    jöhet az anim:)
  • nenad
    Smoke NFR, c4d pyroclasterrel. Rendereltem egy kis animot is, 500 frame 55perc, nagyon jól paraméterezhető, közel ilyen minőséget lehet rendereleni 5-6 sec/frame.

• ThomasGins
    köszi!
    csak még 2009ben nyomtam...eddig
  • putyi
    ja-ja, ahogy nenad monnya. és nem is a max-os atmoszférával megy, hanem van külön v-ray-es atm.
  • nenad
    sp3 ha jól tudom.
  • ThomasGins
    Vray proxy volume light nem működne együtt vagy én vagyok béna? Fény van,árnyék nincs:)
  • nenad
    mindenképpen olyan encoder kell.
  • marcee
    Mértem tegnap egyett MeGUI-val (az is tud xvid/avi-t) és hát x264-gyel sokkal gyorsabb volt. Van amúgy MP optimalizált xvid codec, de úgy látszik nem egy nagy eresztés. Már nem fejlesztik igazán.
  • nenad
    Kösz megnézem.
  • zenoka
    nem lehet
    a vallalat nem engedi a lelkemet pip pararararap salalala...