3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
némeliyken még most is rohogok 😛
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Én is ilyeneken agyalok állandóan...
<GPraylifeN> majdnem este van lassan elerem a varost es latom hogy tiszta kod minden es BAZDMEG az jutott eszembe h a hazakra vajon hany szazalek opacity van kuldve h igy latom oket XDXDXD "
muhaha kinek volt mar hasonloja...en a hulye refract ertekeken szoktam agyalni..😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
bash.hu ?😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
1 kis humor (most kamtam mailbe):
"Úgy tünik egyszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam
a kapucniba. Soha többé nem iszom."
"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert
elfelejtettem mit is csinálok."
"jajaja itt is nagyon fasza a buli...épp az elöbb hánytam tarkon valakit...szerencsére nem látták h ki volt😄..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is😄"
"A szop@s olyan mint a virág csak pasiknak."
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
nekem pöttyös-normal-map-szindrómám van...
Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.
csináltam egy low-kockát megy egy high-kockát. a high kockát úgy csináltam, hogy csináltam még egy csomó kis kockát, meg gúlát, meg gömböt, és kidekoráltam velük az oldalait (beletologattam, attaccsoltam, szóval nem a kockából lett kiépítve). erre ment egy skylight, aztán a R-to-T.
bekötöttem normal bumpba a kész normalt és ez lett... mindent úgy csináltam ahogy a nagykönyvben meg van írva,.. ezért nem tom mivan. ha kell belinkelem a normalt is. amikor elõször láttam, egy netrõl szedett képet használtam diffuse-nak, abból lett késõbb a normal, és azt gondoltam, biztos valami cseles vízjel, de ezek szerint valami gixer lesz.
Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.
köszi

Nagyon szétszedi ez a boolen a modellt? Elég sokat kellene belevagdosni. Parametrikus épülethez kellene...
pl
http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_3/video_circular_hole/circular_hole.php
Arra gondoltam, hogy ahol a hegner belefúródik a kockába, ott azt a karikát vágja ki.
Karakteranimálással próbálkozom, megcsináltam az alap 3ds max 2010-es tutorialokat, meg párat innen-onnan, de nem igazán találok túlzottan sok mindent a témában. Tudnátok segíteni? (Tutorial, e-book, vagy vmi tipp, hogyan célszerû tovább próbálkozni)
Kössz!
\"So always look on the bright side of death\"
M.
A fiatalt azt meg úgy értettem hogy még nem vagyok "öreg". Sajnos(szerencsére?) már nem vagyok 25 éves
mondjuk szerintem olyan sokan azert nem hoznak ezt a szintet tobbszor megneztem uberbrutal. tan 1-2 emberrol mondanam el azok kozul akiket en ismerek hogy tudnak egyenletesen es egyedul hozni ezt a szintet (archviz szinten), es itt az egyenletesenrol van szo mert egy egy meloval sokan alkotnak kiemelkedot az teny de ugyanazt a minoseget hozni mindig az azert nehez. es ez nem hiszem hogy farm kerdese max kitartase.
Amúgy meg a zene, meg a blende beállításai nagyot dobnak a koncepción, jó lenne ilyenekkel szórakozni napi 8-10 órában....
dobtam a nõt vagy õ engem teljesen mindegy ...
mostantól csak a meló 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Tanácsot kérnék. Normal map készítés után, material editorban bekötve normalba, és a renderképen kis apró pöttyök, olyanok mint az esõcseppek jelennek meg a felületen (a normal mellett).
Hol és mit kell kikapcsolni, bekapcsolni, átállítani?
Elõre is kösz a választ.. ha van.
M.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ParticleIllusion
Hali ElD -szerintem ezek nem rosszak:
link
Van közöttük ingyen letölthetõ, de ha az egész kéne is megúszod bõven 100ropi alatt -és szerintem elég használhatóak is -sõt... nem kis elõnyük, hogy magyarul vannak... <#smile>#smile>
Az a fej tutorial nem rossz... -hm... honnan is származhatna... azokat a kis "kriksz-krakszokat" elnézve... <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
http://www.jellypie.co.uk/video-loops/video-loops.htm
Második hasonló csak photó anyagból kiindulva fadelõs, illetve egyéb fadeléssel kombinált transition effektet felhasználó programot. Szintén videót hozzon létre.
Valami olyasmire gondolok mint amilyet a tv hirbemondás háttereiben, vagy szunetekben, reklámok között lehet látni. A SKY news stb-n is ilyen van.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
1 kis gyorstalpaló fej modellezés
per aspera ad astra
the world is mine