63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#54639 Műanyagból van és nem abból a törős fajtából, hanem inkább ilyen hajlítható műanyag. Ezt a homokfutót 18 óra alatt nyomtatta ki! .stl formátumban dolgozik. -
nenad #54638 Free kománk ma lenne 32, Nyugdjon békében.
-
nenad #54637 autodesk komoly összegeket fizetene ezekért a potokért. -
#54636 mennyire törékeny egy ilyen eszközzel készitett modell?mennyi ideig tart egy ekkora test elkészitése?milyen formátumbol tud dolgozni ? -
#54635 kimaradt -
#54634 kimarast egy r betű... -
#54633 Jogos:) Csak fűteszt volt és gondoltam nyomok egy ilyet,de lehet megcsinálom még texturával is. -
zenoka #54632 utallak a lighting miatt utallak az otlet miatt..dof es a kod az tetszetos viszont a fu anyaga az wehehehe:):P
popec lett!
hogy halad az M.-es project? -
#54631 Időt fáradtságot kimélő nfr -
#54630 Köszi zenoka és Aldaryn! :)
Nem tutor alapján csináltam, csak rátettem a homokfutót egy plane-re, amire tettem egy matte/shadow materialt. Meg egy vray light.
-
#54629 Egész apró részleteket is szépen eltalált. :) -
zenoka #54628 egesz jo fotoba illesztes.. melyik tutor? marmint a felso kep:)
-
#54627 A sulink kapott egy 3d-s nyomtatógépet, amivel kinyomtattuk az általunk tervezett homokfutót. Videó itt!
-
nenad #54626 azokon kívül, ők nem érdekeltek mivel nem angolul jelenik meg a könyv. -
#54625 Nos, tudom, elég egyértelmű, de Evermotionnek is van highpoly 3D ótó gyűjteménye. -
nenad #54624 valaki tud a dosch designon kívül céget amely 3d auto model dvd/cd-ket árul?
-
#54623 +R
:P -
#54622 Jóez. :) -
#54621 -
#54620 Ne bonyolódj túl bele. Modellezz. -
#54619 Oksa! a system unit setuban a csuszkán nem kell semmit változtatni ugye? -
zenoka #54618 nem folotte kettovel display unit scale metric es centi majd a system unit setupban (megegyel felette) ott is centit alitsd be. -
zenoka #54617 wehehe ertettem fonok:) -
#54616 Így jól csináltam? -
#54615 Nem, ez nem jelent semmit. Ez a te kényelmedet szolgálja. A négyzetrácsot meg kapcsold ki. :) (G billentyű, úgysejó semmire) De innetől ha leteszel egy téglalapot 10x20 oldalhosszúsággal, ráfoghatod, hogy az neked ott 10x20 centi. -
#54614 Köszi szépen a segítséget! Beállítottam centire én is. Tehát akkor most ez azt jelenti hogy a nézet ablakokba 1 négyzetrács 1 cm? -
#54613 semmilyet, mértékegység nélküli generikus egységeket, mint nagyjából minden a digitális világban. A felhasználó dolgát megkönnyítendő meg lehet mondani neki, hogy egy ilyen mértékegységet minek írjon ki, én pl. centit használok, és úgy állítom be, hogy 1su = 1cm (su: system unit) De ennek az ég világon semmihez semmi köze nincsen. Customize/Units setup -
#54612 Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok még a modellezés terén ,de szeretnék belekóstolni egy kicsit! Az lenne a kérdésem hogy milyen mértékegységet használ a progi illetve hol tudom ezt beállítani? -
#54611 Neeem, nem, nem, nem. Tessék azt a hajat és szakállat rendesen megcsinálni! Ameddig mutattad, az vérprofi volt. Vagy legyen látványosan ráfirkált, mondjuk szeszesfilccel, vagy kanyaríts rá fából faragottat, de ne hagyjad így. Irgumburgum. -
#54610 Köszi! A sweep-el működik, és a használata közben rájöttem, hogy miért volt nagy a profil, de arra nem, hogy miért nem követi az útvonalat. -
#54609 Szálkásitani már nem kell:P -
#54608 jah csak a kamera maradt le válláról :P
oda lehetne még tenni, ahogy lobog utánad ;) -
zenoka #54607 -
zenoka #54606 sweepet hasznald inkabb azzal egyszerubb.. loftal is meglehet csinalni de lusta diszno vagyok leirni mit rontottal el:) -
#54605 Hasonlít:P -
#54604 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem! Lehet nagy hülyeség, de nem találok rá megoldást!
Van egy 3d-s útvonalam, melyen szeretnék egy profilt végigfuttatni.
A loft tool-t használtam, de ezt műveli vele:
A profilt a scene-be importáltam, utána lekicsinyítettem, gondolom ezért ilyen nagy a profil, de ha lekicsinyítem a shape-t, akkor látni, hogy nem az útvonalat követi.
Tudja valaki, hogy mi lehet a jelenség oka? Vagy esetleg milyen tool-lal lehet még ugyanezt megcsinálni? -
zenoka #54603 en szeret keret:)
fuves hmm majd a legvegen a sorozatnak:) -
#54602 keret nélkül lehet jobb lenne, nem?
jah és füves nincs? :P -
zenoka #54601 uj hatterkep.. lesz meg par sportolasos temaban
-
#54600 talán ez a video segíthet. bár elég ratyi minőségben van, alig látszik vmi.:(
nenad: faszák azok a fák, és jó gyors is a render