3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
most olvastam csak, lehet más már rég tudta, akkor sorry<#falbav>#falbav><#integet2>#integet2>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
vray rheinhard color mapping
vray lwf
az elsõ kép hagyományos módon lett bevilágítva (egy korábbi munka): environment color+direct fény
a második már vraysun+vraysky (vagy mi... 😄 )
minden anyagot nem volt idõm átbuherálni, csak a legfontosabbakat. érdekes, hogy a tükrözõdések mennyivel jobban elõjönnek lwf módszerrel.
\"So always look on the bright side of death\"
ha a funkció van definiálva elõszõr, és a rollout utána akkor a rollout problémázik. Ha utána akkor a funkció. Nincs mit tenni ekkor kell elõszõr fakebe funkciót létrehozni, majd utána a funkció.
Ez egyébként nem az elsõ eset, hogy ilyen problémával találkoztam.
Rizsát rövidre fogva ez nem jajgat rollout miatt.
wireizer -1 bug
További szép estét és toljatok valami szép és érdekes formát eme csodálatos scriptel.
A helpet olvassa végig az aki nem tud beteljesülni a használatában 😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Hozz létre egy low poly verziót belõle.
egyebkent nem nagyon sikerult normalisan mukodesre birnom nagyobb ojjektumoknal primitiveknel igen de mondjuk bonyibb objecteknel 10-15 perc utan sem vegzet sima alap beallitason sem
Na nemsoká lesz update.
Bálint Ferenc alias Aldaryn a Tóth Szabolcsot még keressük aki leforditja magyarra a nézöknek 😄
vray buhera exponential color mapping
vray linear workflow
Fõleg a sötét tartományokban látható az eltérés (meg persze a színekben).
A photoshop egyõl kilyukasztotta az alphánál a képet, pedig a color picker látja, hogy van ott adat. Channel persze nem látszik.
VRayen belül nem használunk semmilyen color mappolást, mindent nagyunk alapértéken, egyedül a gamma van 2.2-re állítva, de az is csak adaptation only módban (így tényleges colormappelést nem végez, de a mintavételezésnél figyelembe veszi, hogy milyen lesz kb a kimenet, ez ugye az intelligens mintavételezés hatékonyságának megtartása miatt kell) A renderelésnél VRay framebuffert használunk, amiben van egy sGB kapcsoló, azzal lehet a lineáris buffert megnézni "valós" színekkel. Az exr fileok alapból lineáris fájlok. Ha olyan programban nyitod meg õket, amik ezzel tisztában vannak, az eleve gammakorrekcióval fogja megjeleníteni elõtted.
per aspera ad astra
az általad lineárisnak említett munkafolyamat, valamint azt jelenti, hogy a renderelést linear color mappinggal készíted? gondolom a exr formátumban mentitek akkor a képet. ha így csináljátok, akkor hogy oldjátok meg a preview rendereken az anyagok, fények ellenõrzését?
emelett még a 2,2-es gammakorrekciót is maxon belül alkalmazzátok, vagy akkor az is postban készül? (ennek csak a neve linear workflow, vagy ez most ugyazazt jelenti, amit ti is használtok)
(ha a válaszok között van mûhelytitok, akkor nem gond ha nem árulod el) 😛

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Este javítok.
the world is mine
jaja meghackelted az AP-ot nem tudjuk torolni a 2 hozzaszolast😄😄😄
Ez egy olyan script amit még ki kell találni, hogy mire is jó😄
editable meshel müködik.
következõ verzóban lehet lesz pick vertex, hogy be tudd állítani honnan kezdõdjön a generálás.
Van benne help is alul, igaz ángilusul irtam.
wirezer
Beszélek is majd Putyival mennyit kér azért hogy napi 8 órában ott rontsam a levegõt heti 1 2 alkalommal 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
Munkát nem tudsz adni? 😛
Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.
Aztán az egészhez az is hozzá tartozik, hogy a jeleneteket a valóságnak megfelelõ arányokkal rakod össze. Minden az arányokon múlik, mert skálázni az egészet egyszerre bárhogyan lehet, de a jelenet egyes elemeinek egymáshoz viszonyított értékeit nem lehet független változtatgatni. (És ezalatt értendõ, hogyha pl. van a jelenetben egy sor 50Wos izzó, akkor azoknak mindegy, mekkora fényerõt állítasz be, de ha van egy pár 50es, meg mellettük egy sok 1200Wos ívlámpa, akkor már lényeges, hogy a kettõ arányaiban stimmeljen, de az is, hogy egy fafelület fényvisszaverési tulajdonságai úgy viszonuljanak egy papírlapéhoz, ahogy azt tennék a való életben is, et cetera, et cetera...) Végsõ soron ez a munkafolyamat kontroll és kényelem, mert elõre tudod, hogy mit és miért kell betenni, hogy azt vedd ki, amit akarsz. 😊
per aspera ad astra