63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Jim Morrison
    Ez nem a Medal Of Honor Allied Assault raketás pályája? :D
  • Geccoka
    Grafikai és animációs eszközök
  • zenoka
    grafika es animacio egy feleves cucc asszem.
  • ThomasGins
    Pár vörös, sárga omni elfért volna még a seggére, meg látszódik a füst árnyékain hogy lapokból vannak:P
    Csak hogy kötekedjek is:)
  • npeter
    a BME-n ilyeneket (is) kel csinálni?
  • zenoka
    nah csak nem BME leadando:) en ugy tudom multheten volt a hatarido:))
    egyebkent nem rossz elsore.. valszeg megkapod a kreditet:)) az uwzasra jobban figyelj oda legkozelebb.
  • Aldaryn
    Első munkának nem rossz, csak így tovább!
  • David2
    első munka, kritikát csak lájtosan:)
    [tudom, h lassú a vége]

• ThomasGins
  • Atkatáska
    Helo.
    Elkezdtem a 3dsmax tutorialokat...
    El is akadtam szépen a Creating a flag nevűben

"4. Access the Vertex sub-object level and then select all four vertices of the spline (press Ctrl+A).
    5.On the Geometry rollout, click Break. "

Hol van ez a geometry rollout?

A 3dsmax help-ben ennyit találtam :

"Select an editable mesh object. > Modify panel > Selection rollout > Choose any sub-object level.

Select an editable mesh object. > Modify panel > Modifier Stack display > Expand Editable Mesh. > Choose any sub-object level.

Select an editable mesh object. > Quad menu > Tools 1 quadrant > Choose any sub-object level."

Szóval inkább mégjobban nemértem.

Gondolom eddig nem kellett használnom ezt, és megbujik valahol ,csak nem vettem észre.. pls help:)
  • Aldaryn
    Szinte bármit, csak ezt ne, majdhogy hangsúlyosabb, mint az épület. :P Valami kis diszkrétet, ami maximum éjjeli képen mutatja meg, hogy ott van. Ha mindenképp valami filigránabb bollard mellett döntesz, azokat se rakd ilyen sűrűre.
  • David2
    üdv!

milyen programot ajánlotok egy animáció képkockáinak összefűzésére(BMP)?

a beépített RAM player minősége nem tetszik annyira
  • npeter
    ja-ja azzal csináltam. csökkentett módban is.
  • Rees
    driver cleanerrel lepucoltad az előtte fent lévő drivereket? nekem is nagyon sok problémát egy nividia driver ami folyton driver recovery-t okozott win7 alatt, és amíg nemhasználtam a driver cleanert addig rakhattam rá jól működő új drivert akkor is ugyan az maradt a helyzet...
  • npeter
    vga driverből ez van fent
    még chipsetet találtam újabbat, még megpróbálom azt is.
  • bon
    Ezek alapján driver frissítést megpróbálnék, mindenből a legújabb nem beta driver-t. De Directx frissítés is szóba jöhet.
  • npeter
    elírtam a net kernel-t, helyett: NT kernel
  • npeter
    ott van két sor is piros:
    net kernel & system,
    multi-user win32 driver

putyi: mire gondolsz a lámpáknál? pl. vmi földbe, térkőbe süllyeszthető kivitel? a cserepek így jobban nézve nagynak tűnnek kicsit tényleg
  • bon
    A ketté osztott képernyő aló részében ahol a fájlokat sorolja fel ott nincs pirossal jelölve egy se?
  • putyi
    azért így már sokkal jobb. most már csak a lámpákat kellene valami értelmes design-ra kicserélni, a cserép méretét kellene leellenőrizni, valamint a térkő kaphatna egy kis glossy-t.
  • npeter
    nézegettem már azt a kis progit, de nem igazán találtam rá választ a hiba okára.
    a komp. módot is próbáltam már szinte az összes felajánlott kompl. között, de semmi :(
  • Midas
    probald atallitani a kompatibilitast nekem mar egy ket alkalommal hasznos volt.
  • bon
    A BlueScreenView progit tudom javasolni a kék halál üzeneteinek értelemzésére. Talán kiírja, hogy miylen dll-ek okozták a konflikust.
  • npeter
    elképzelhető, hogy készítek vmi esti verziót is belőle.

kis off:
    felraktam xp64-re nenad által említett kis unigine benchmarkot. Fut minden frankón.
    Na gondoltam megnézem win 7 alatt is mit mutat, és itt kezdődtek a gondok:
    elsőre kékhalál, másodjára is, hmm. próbáltam 3dmarkot is szintúgy kékhalál. Na gondoltam kipróbálok vmi gamét (saboteur, crysis) azok is kékhalál. a vga gtx 260. a legújabb driver van fent, direkt leszedtem hozzá de ugyanaz a hiba. egyébként a lényeges programok (cad,max,ps) hibátlanúl műxik win7 alatt is csak a fent említett benchmarkok, játékoknál indúl újra a gép. vagyis nem indul, hanem kidob kékhalálla, ott kiír sok hexa kódott és annyi. winxp 64-em megy minden simán.
    Van valakinek vmi ötlete mi lehet a bibi?
    sőt már odáig fajult a dolog, hogy ha állítgatok vmit nvidia control panelen, vagy akár a monitor frekvenciát 59ről 60ra akarom állítani akkor is kékhalál
  • Met
    egy esti változatra azért még kíváncsi lennék :)
  • ThomasGins
    Rendering/environment ( 8-as gomb ), background colornál tudod állitani a háttérszínt, ha van GI ez kihatással van a képre.
  • Katun
    Valaki? :S
  • nenad
    az előző atmoszférája nekem jobban bejött. De ez sem rossz.
  • ThomasGins
    Jobb ötletem nincs, editpoly/border módban create shape gombbal kiszeded az éleket, spline módban renderingnél bekapcsolod hogy láthatóak legyenek, és erre valami világitó material.
    Végeredményt megmutathatod majd, kiváncsi lennék rá:)
  • zenoka
    csak kotekszem:D
    nagyon fasza kis kep!
  • mzprox
    Bocs a kezdő kérdésért, de egyszerűen nem találok egy opciót (már ha egyáltalán létezik): Egy kiválasztott polygont (mondjuk egy paralelogrammát szeretnék felvágni 3*3 (vagy (x*y) ) darabra úgy hogy négyszögek keletkezenek és szabályosan.
    A slice és cut eszközökkel létre tudok hozni ilyesmit, de azt csak úgy szemre. A Meshsmooth nem jó mert nem akarom hogy "smooth" legyen. A loop/connect stb szintén nem jött be: vagy nem akarnak ott vágni ahol szeretném vagy máshol is vágnak. Hogy lehetne megoldani, amit szeretnék?
    Köszi.
  • atiwrc
    Lehet ezt valahogy ugy beállítani hogy lássam a takarásban lévő vonalakat? Nézegettme de nem találtam.

Valami ilyesmit szeretnék kihozni:

• npeter
    páromnak is jobban tetszik így.
    Met: igaz, az ott kicsit elcsúszott, majd orvoslom
    Zenoka: azok csak design elemek :P
  • Met
    danke, mennyivel gyorsabb így:)
  • ThomasGins
    Hangulatosabb azért igy szerintem!
  • ThomasGins
    ALT+X
  • Met
    Az átlátszóságot melyik billel lehet gyorsan változtatni?
    Mert nézem a videókat és rohattul nem úgy csinálják mint én, jobb klikk, object properties...
  • zenoka
    nyar van sut a nap zold a fu...de miert hullanak a levelek?:D
    nekem bejon a kep!
    mas nezetbol van e?
  • Met
    Kicsit megcsúszott a fal textúrája :) (a bal szélső kéménnyel egy vonalban kb.)
  • npeter
    Hi!
    Nah alakítgattam kicsit a múltkori képen, remélem előnyére vált: haziko