63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#54279 Ez nem a Medal Of Honor Allied Assault raketás pályája? :D -
Geccoka #54278 Grafikai és animációs eszközök -
zenoka #54277 grafika es animacio egy feleves cucc asszem.
-
#54276 Pár vörös, sárga omni elfért volna még a seggére, meg látszódik a füst árnyékain hogy lapokból vannak:P
Csak hogy kötekedjek is:) -
#54275 a BME-n ilyeneket (is) kel csinálni?
-
zenoka #54274 nah csak nem BME leadando:) en ugy tudom multheten volt a hatarido:))
egyebkent nem rossz elsore.. valszeg megkapod a kreditet:)) az uwzasra jobban figyelj oda legkozelebb. -
#54273 Első munkának nem rossz, csak így tovább! -
#54272 első munka, kritikát csak lájtosan:)
[tudom, h lassú a vége]
-
#54271 -
Atkatáska #54270 Helo.
Elkezdtem a 3dsmax tutorialokat...
El is akadtam szépen a Creating a flag nevűben
"4. Access the Vertex sub-object level and then select all four vertices of the spline (press Ctrl+A).
5.On the Geometry rollout, click Break. "
Hol van ez a geometry rollout?
A 3dsmax help-ben ennyit találtam :
"Select an editable mesh object. > Modify panel > Selection rollout > Choose any sub-object level.
Select an editable mesh object. > Modify panel > Modifier Stack display > Expand Editable Mesh. > Choose any sub-object level.
Select an editable mesh object. > Quad menu > Tools 1 quadrant > Choose any sub-object level."
Szóval inkább mégjobban nemértem.
Gondolom eddig nem kellett használnom ezt, és megbujik valahol ,csak nem vettem észre.. pls help:)
-
#54269 Szinte bármit, csak ezt ne, majdhogy hangsúlyosabb, mint az épület. :P Valami kis diszkrétet, ami maximum éjjeli képen mutatja meg, hogy ott van. Ha mindenképp valami filigránabb bollard mellett döntesz, azokat se rakd ilyen sűrűre. -
#54268 üdv!
milyen programot ajánlotok egy animáció képkockáinak összefűzésére(BMP)?
a beépített RAM player minősége nem tetszik annyira -
#54267 ja-ja azzal csináltam. csökkentett módban is. -
Rees #54266 driver cleanerrel lepucoltad az előtte fent lévő drivereket? nekem is nagyon sok problémát egy nividia driver ami folyton driver recovery-t okozott win7 alatt, és amíg nemhasználtam a driver cleanert addig rakhattam rá jól működő új drivert akkor is ugyan az maradt a helyzet... -
#54265 vga driverből ez van fent
még chipsetet találtam újabbat, még megpróbálom azt is. -
#54264 Ezek alapján driver frissítést megpróbálnék, mindenből a legújabb nem beta driver-t. De Directx frissítés is szóba jöhet. -
#54263 elírtam a net kernel-t, helyett: NT kernel -
#54262 ott van két sor is piros:
net kernel & system,
multi-user win32 driver
putyi: mire gondolsz a lámpáknál? pl. vmi földbe, térkőbe süllyeszthető kivitel? a cserepek így jobban nézve nagynak tűnnek kicsit tényleg -
#54261 A ketté osztott képernyő aló részében ahol a fájlokat sorolja fel ott nincs pirossal jelölve egy se? -
putyi #54260 azért így már sokkal jobb. most már csak a lámpákat kellene valami értelmes design-ra kicserélni, a cserép méretét kellene leellenőrizni, valamint a térkő kaphatna egy kis glossy-t. -
#54259 nézegettem már azt a kis progit, de nem igazán találtam rá választ a hiba okára.
a komp. módot is próbáltam már szinte az összes felajánlott kompl. között, de semmi :( -
Midas #54258 probald atallitani a kompatibilitast nekem mar egy ket alkalommal hasznos volt. -
#54257 A BlueScreenView progit tudom javasolni a kék halál üzeneteinek értelemzésére. Talán kiírja, hogy miylen dll-ek okozták a konflikust. -
#54256 elképzelhető, hogy készítek vmi esti verziót is belőle.
kis off:
felraktam xp64-re nenad által említett kis unigine benchmarkot. Fut minden frankón.
Na gondoltam megnézem win 7 alatt is mit mutat, és itt kezdődtek a gondok:
elsőre kékhalál, másodjára is, hmm. próbáltam 3dmarkot is szintúgy kékhalál. Na gondoltam kipróbálok vmi gamét (saboteur, crysis) azok is kékhalál. a vga gtx 260. a legújabb driver van fent, direkt leszedtem hozzá de ugyanaz a hiba. egyébként a lényeges programok (cad,max,ps) hibátlanúl műxik win7 alatt is csak a fent említett benchmarkok, játékoknál indúl újra a gép. vagyis nem indul, hanem kidob kékhalálla, ott kiír sok hexa kódott és annyi. winxp 64-em megy minden simán.
Van valakinek vmi ötlete mi lehet a bibi?
sőt már odáig fajult a dolog, hogy ha állítgatok vmit nvidia control panelen, vagy akár a monitor frekvenciát 59ről 60ra akarom állítani akkor is kékhalál -
#54255 egy esti változatra azért még kíváncsi lennék :) -
#54254 Rendering/environment ( 8-as gomb ), background colornál tudod állitani a háttérszínt, ha van GI ez kihatással van a képre. -
#54253 Valaki? :S -
nenad #54252 az előző atmoszférája nekem jobban bejött. De ez sem rossz. -
#54251 Jobb ötletem nincs, editpoly/border módban create shape gombbal kiszeded az éleket, spline módban renderingnél bekapcsolod hogy láthatóak legyenek, és erre valami világitó material.
Végeredményt megmutathatod majd, kiváncsi lennék rá:) -
zenoka #54250 csak kotekszem:D
nagyon fasza kis kep! -
mzprox #54249 Bocs a kezdő kérdésért, de egyszerűen nem találok egy opciót (már ha egyáltalán létezik): Egy kiválasztott polygont (mondjuk egy paralelogrammát szeretnék felvágni 3*3 (vagy (x*y) ) darabra úgy hogy négyszögek keletkezenek és szabályosan.
A slice és cut eszközökkel létre tudok hozni ilyesmit, de azt csak úgy szemre. A Meshsmooth nem jó mert nem akarom hogy "smooth" legyen. A loop/connect stb szintén nem jött be: vagy nem akarnak ott vágni ahol szeretném vagy máshol is vágnak. Hogy lehetne megoldani, amit szeretnék?
Köszi. -
atiwrc #54248 Lehet ezt valahogy ugy beállítani hogy lássam a takarásban lévő vonalakat? Nézegettme de nem találtam.
Valami ilyesmit szeretnék kihozni:
-
#54247 páromnak is jobban tetszik így.
Met: igaz, az ott kicsit elcsúszott, majd orvoslom
Zenoka: azok csak design elemek :P -
#54246 danke, mennyivel gyorsabb így:) -
#54245 Hangulatosabb azért igy szerintem! -
#54244 ALT+X -
#54243 Az átlátszóságot melyik billel lehet gyorsan változtatni?
Mert nézem a videókat és rohattul nem úgy csinálják mint én, jobb klikk, object properties... -
zenoka #54242 nyar van sut a nap zold a fu...de miert hullanak a levelek?:D
nekem bejon a kep!
mas nezetbol van e? -
#54241 Kicsit megcsúszott a fal textúrája :) (a bal szélső kéménnyel egy vonalban kb.) -
#54240 Hi!
Nah alakítgattam kicsit a múltkori képen, remélem előnyére vált: haziko