3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
cuda apps
itt elég sok van, de ugye ezek közül 3ds-hez semmi se jo?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
a multkori problémám még aktuális, ezért vettem egy nvidia quadro fx 5600-at.
a kérdésem a következö:
hogy müködik a CUDA ilyen karival?
mit kell csinálni hogy müködjön?
valami ilyesmit szeretnék mint itt:
CUDA rendering
Nem igazán tudom hogy hova való az én problémám, de talán ide. Tömör leszek...Van egy tank, ami szépen meg van modellezve, de textúra nincs hozzá. Na most, sikerült megcsinálnom hozzá az uvw mappot, szóval szétszedtem darabjaira, és már csak a festés kéne. És itt az én problémám, hogy nem tudom hogy hogyan is fogjak hozzá. Ez a tank egy játékhoz (Red Orchestra) kéne, de nem tudom hogy is kéne ezt megfesteni. Szóval ugyan nem idevágó, hiszen ez rajzolás, festés, de máshol nem igazán foglalkoznak ilyennel, már szétnéztem rendesen a neten, de egyelõre még nem találtam semmi használhatót. Gondolom van közöttetek olyan aki csinált már hasonlót. Ehhez kérném a segítségeteket, ha tudtok egy oldalt, videót, vagy bármi használhatót küldeni azt nagyon megköszönném.
Üdv Kakadu
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
0 keyen nyomsz egy kulcsot
elso pozicion (ahonnan induljon a kamera) nyomsz egy kulcsot (ugye ekkor meg nulla a forgasi pozicio)
ra alsz a masodik poziciora es elforgatot a kamerat 180 fokot
es voala csak a ket kivant pozicio kozott fog forogni
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Problémám az lenne, hogy 3ds-maxban a CAMERÁT akarom úgy mozgatni, hogy 2 KEY között forduljon csak a tengelye körül 90°-ot, akár hogy is szeretnám úgy beállítani, nekem már a legelsõ key-tõl kezdve szép lassan el kezd forogni, és én nem így szereném, Hanem 2 kijelölt key-közt forduljon csak.
Itt egy kép a problémáról:
KÉP A PROBLÉMÁMRÓL
the world is mine
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
minden mûködik, kisebb problémák még vannak. Megrpóbálom nagyobb felbontásban és aa val is, hátha fut.
the world is mine
kicsit off:
win7 x64-en kéne belepiszkálnom a hosts fájlba (hogy fusson a krekkelt illustrator cs4 😊 de a system32/drivers/etc mappában csak egy sample hosts fájl van amit ha átírok ugye semmi sem változik.
van egy syswow64/drivers mappa is de abba meg nincs etc. Valaki találkozott már ezzel? A guglin csomó fórumon kérdezik ezt, de nem találtam sehol épkézláb magyarázatot.
köszi
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Tehát, ha face 10 element 1 hez tartozik, akkor setSelectio.n #face #{10} utána selectElement() és kijelölõdik az összes face ami az elementhet tartozik, összegyüjtöd getFaceSelection-el a facekat és így tovább aztán a végén összerakod. Más módot nem tudok. Direktbe kijelölni, pl selectElement 5 sajnos úgy tünik nincsen.
My Life for Freedom!
the world is mine
FeketeVipera 77 SS
Kozmetika ráér... -az majd úgyis a többi cuccához (meg a környezethez) lesz igazítva...
ThomasGins -jah... teljesen jó... mindenre lehet mondani hogy "ez direkt ilyen"... <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Az ufótéma mindig hálás,nehéz elrontani😊
egyebkent grat hogy nem menekultel el😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jelenleg ufókat gyártok egy animációhoz... egyenlõre õ a legesélyesebb a fõszerepre... : <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
tehat a loptopon fut a fugawi amire ravan kotve a gps-es es rogton a dwg-n is mutatja a poziciodat.
Próbáld meg ezt a linket, hétha tudtok a formátumok közül valamelyikbe menteni.
Egy OFF jellegü témában hátha tudtok segiteni.Egyik kolégám kérdezte, hogy autocad-es formátumbol (DWG,DXF) lehetséges e valahogy GDB vagy GPX formátumba alakitani a rajzot.Mivel autocades formatumba kapott kordinátarajzot szeretné GPS által emészthetö formátumba hozni és MApsource-val megjeleniteni.
ui: ha nagyjelenet hasznalsz e instanceokat, groupokat, proxykat..
inkább a renderbeállításokról írj vmit, hátha lehet optimalizálni. irmapot használsz?
esetleg egy kis segítség: link
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Van egy 3ds max rendereléssel kapcsolatos kérdésem.
Egy honlapot készítek, és az index.html-re egy modellt terveztem maxban, melyet flasben actionscripttel fogok vezérelni. A modell teljesen kész az animációkat is teljesen elkészítettem, kamerákat elhelyeztem és útvonalaikat is meghatároztam.
V-ray-t használok a rendereléshez, de iszonyatosan lassan készíti el a videókat 800X600-as felbontáson a gépem. Ha nem használom a V-ray-t, akkor viszon nagyon gyorsan tudok renderelni. Egy képkocka elkészülte kb 5-10 percbe telik. A videóim teljes hossza körülbelül fél perc lenne, de ha ilyen lassan renderel a max, akkor nem tudom mikorra leszek vele kész.
Egyébként a gépem az alábbi paraméterekkel rendelkezik:
Intel core 2 quad q9300 cpu
asus p5q alaplap
2x2 GB geil ram
saphire radeon 4850 512mb videókártya
Oprendszer: Windows xp pro.
és lapozófájl métretét már 20 Gb-ra állítottam.
Esetleg az segítene, hogy lecsökkentsem a renderelési idõt, ha Windows 7 64 bitest teszek fel, és egy 64 bites 3ds max-ot?
Vagy az én konfigurációm csak ennyire lenne képes?
Van esetleg vmi ötletetek a problémámra?
Elõre is köszönöm a segítséget!
ezt már linkeltem,szal ezt is valahogy megoldották😊
De itt a készitõ oldala😊
lehetne használni játékba város térkép alapján generálni épületeket?Csak az elhelyeszkedésüket nem pontos formára gondoltam
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Semmi bajom senkivel a földön ! 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
the world is mine