63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    eygébként epic csatában nyert a csapat. Brutal jó ez a SpringRTS. (ingyenes) Balanced annihilation-t tolunk.
  • nenad
    na Al, szóval szerintem az a cucc amit most csinálnak ha nem lesz irradiance cache alapú akkor nagy hiba. Először is, hiába 10-15 gyorsabb mint a cpu a renderelési metódus nem lesz elég gyors... Azaz kb ugyanott de szerintem inkább lasabb lesz mint icache - cpu egy kép leképzése.
    Az irradiance cache eljárás intersection tesztje elég ha a gpu-n fut. A többi futhat a cpun. Így fut slg is.

Igazából azért sajnálom, mert limitációi ellenére piszokul bevált cucc, egy jó high settings a gpu-val lefutna pár 10 másodperc alatt komplikáltabb jeleneteken is.

Szeritem ez rossz lépés marketing-pénzügyileg és technologiai szempontból is. Így ugymond lehuzhatnának még egy bőrt a bevált cuccal, (marketing). Technologialig pedig az uj rendszer max olyan gyors lesz mint icache. Nem hinném, hogy gyorsabb.

Tehát senki nem fog fityiszt mutatni egymásnak. A gpuknak gyorsabbnak kell majd lenniük, azaz ujat kell venni, a szoftverek pedig lasabbak lesznek. Ez lehetett volna egy ultimate customer satisfaction program presented by chaos group. Így meg marad felhasználó szopatás...
  • nenad
    ha egy folyamatosan futó gépet a hűtőbhe teszel akkor nagy baja nem lesz... LOLLLL :D
  • Aldaryn
    Megadta magát a videókártyám hűtése, egy darabig én gameképtelen vagyok. :( Sima windows felülettel még elmegy, MAX VP-t is bírja, de már egy HL2 is kiakasztja. Grrr...
  • nenad
    na nem baj majd este ;-) én sem mentem fel.. azért az öregek egy kis taktikázással gondolkodássál meg tudják etetni a fiatal kis tacsikat :D:D:D:D:D (flameveszély)
  • npeter
    ohh én most értem haza 1 jó kis szénabála pakolásból. Fater is jókor találta ki, a legnagyobb hőségben. Asszem szétforrt az agyam. Elszoktam én már ettől, évek óta nem voltam kint a "rencsen" :P
    (dehát muszáj vmit enni a lovaknak) ;-)
  • nenad
    ma cs? délután 1-től lehet. Bár dög meleg van de valahogy el kell ütni az időt amit vagy vízben vagy gép mögött lehet.
  • zenoka
    jah es sokan irjak hogy lehet csak annyi van hogy 3dsmax 8 vagy ujabb verzio kenne:D
  • zenoka
    noh scriptspoton nez korul van egy plug amivel megtudod nezni hogy milyen plugokat hasznal a jelenet es akkor megtudod nezni mi hianyzik..valami plugin az tuti:))
  • sanyicks
    engem ez éget ki: http://dl.dropbox.com/u/5862163/nyad.png

De mik ezek és honnan szedjem őket?
  • zenoka
    a hoseg kiutotte a forumot...
  • nenad
    off: Nem tudom ki szerette az ALIEN BREED sorozatot amiga pc-n most megjelent a legujabb verzió és igen jó mókának tünik. Csak egy szintet toltam végig. Van coop verzió is belőle.
  • zenoka
    nem ertem a problemad:S egyertelmu hogy ha erre a polyhalmazra raeresztesz egy smoothot akkor ilyet kapsz.
  • Cronvell
    Hello,
    Köszi, el is felejtettem, hogy így is lehet képet felrakni..... Na mind1....
    Itt vannak a képek:

http://iaro.3dmax.hu/kep/1Back.jpg

Köszi és remélem tudtok segíteni.
    Cronvell
  • zenoka
    valszeg tobb edge kell.. meg lehet hogy a smoothod smoothing grouponkent van beallitva es ha beteszel par uj edget az szetszedi a most felepitett smooth groupokat.
    hasznalj iaro-t banner jobbkozepso reszen van egy kepfeltoltes link:)
  • repvez
    A bannerba találsz egy olyan feliratot hogy képfeltöltés , ha rákattintasz máris megoldodik a méretkorlát és tudsz képet betenni, hogy lássuk mi a baj.
  • Cronvell
    Helló!
    Segítene nekem valaki mert van egy olyanjproblémám ami ellen már napok óta nem tudok tenni. Egy régi Stílusú 3d autót modellezek 3ds max ban de a hátulját szeretném egy csúcsba végződtetni. Namost, mikor összekötöm a vertexeket akkor az egész autót össze-vissza ráncolja mesh-smoot ban és nem tudom hogy mit tudnék ez ellen tenni. Ha valaki tudna egy ötletet adni arra, hogy hogy lehet ennyi edge-t egy normális csúcsba szerződtetni anélkül hogy ráncos lenne a modell azt megköszönném.(9 edge van oldalanként.)
    (Képet nem tudok feltölteni mert az oldalon röhelyes 20 Kb a limit.......

Előre is köszönöm Cronvell
  • rizzo131
    tudja valaki,hogy lehet megoldani azt a problémát,hogy mikor auto key-re rámegyek és a forgatást kiválasztom (vagy a move) és nem a saját tengelye körűl forgatja ha auto key-be van :(. valaki tudna segíteni?
  • zenoka
    majd visszamegy masik nickel..mindig visszamennek:P)
  • nenad
    ok, én is bealszom ebben a melegben.
  • zenoka
    ezt most elFreezem nincs kedvem kimozdulni a kanaperol:) telefonon meg nem fut.
  • nenad
    ok, msnen egyeztessünk
  • zenoka
    ugy 4 korul jo nekem..most jottunk haza meg pihi:D
  • nenad
    csörrents meg telón ha jó neked, ház körül leszek, vagy mondj 1 időpontot.
    8asba a szerver vagy ha van már saját akkor az jó
  • npeter
    100.000 Ft-os gyerek meg törölte magát w3d-ről? :P
  • zenoka
    rajottem:) mar telepul:D delutan lohetnenk egyet-kettot:)
  • nenad
    az url miatt van... :D
  • zenoka
    amire egyebkent rajottem hogy mi a masik a 8-as topic:))
  • nenad
    hát jah.. :D nekem pont a css hiányzott a z orange packomból. Ujat nem szeretnék vásárolni csak ezért...
    szóval 8as topicban link :D
  • Aldaryn
    A MAX topikban semmi nem offtopic, amíg öregrókák tárgyalják. :P
  • FRenkie
    köszi!
  • nenad
    menjuk offolni a 8as csatornára...
  • Ackro
    orientation constraint
  • Jim Morrison
    Szerintem csak az idopont a kerdes. En a css ajanlom ha mar cs, es ha kell adok mumble t (akkor tudunk egymassal beszelni), szerver meg van ezer, felmegyunk egyre es az ellenfel csapatot meg ugy vesszuk mint egy masik klan :D
  • zenoka
    fix ip nincs nekem sajna viszont 15mbit/sec a feltoltes.. szoval milyeg gamet huzzak le? vagy elFreezuk?:)
  • ThomasGins
    Hát ha már multizunk minek kell ahhoz egy helyen lenni?
  • FRenkie
    csaó

van valami tool arra, hogy 1-1 dolog a scene-ben mindig 1 kamera felé forduljon? Pl. a groundwiz planter tud ilyet, de nincs valami a maxben alapból?
  • nenad
    ha van valakinek fix ip címe, illetve jó sávszélje felfele is az akár jó is lehet például...
    Cs source vagy a régi cs?
  • zenoka
    mikor hol?:D minden megoldas erdekel:D
  • Aldaryn
    Két variacija van ugyebár, az első, hogy összejövünk valakinél, és mindenki hoz gépet, másik, hogy összejövünk valami lanparty helyen, de az pénzes, hacsak nem tud valaki valami mutyit. :)

A mindenki hoz gépetes verzióban azt hiszem, mindenki laptoppal jelenne meg, szóval CS elég esélyes. :)