63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Egy "rosszabb" gép arra is jó, hogy megtanitsa az embert optimalizálni.:)
    NFR
  • Midas
    sokkal jobban kezeli a memoriat en azert szeretem nem omlik ossze a maya rajta mint xp-n de izlesek es pofonok. Amugy azert kajal annyit hogy gyorsabban fussanak rajta a dolgok nem hagyja hogy csak uresen aljon a mem de ha egy proginak kell akkor atengedi vagy valami ilyesmi de magnificat a szakerto az ugyben :)
  • nenad
    ha 1gb és 400mb között válaszhtatok akkor inkább 400mb. Ha a kávédaráloval is elvagyok akkor jó is az. :D
    Sok jó képemet egy amd k6-2 500mhz -en toltam 198mg memel.
    LOL
    :D
  • Midas
    nem eszik sok memoriat amugy meg kavedaralon nem erdemes 3d-zni :D
  • nenad
    (csak mert annyi memet eszik, egyébként mép épp belefér. Kigányolt win7 esetleg)
  • Midas
  • nenad
    lol
  • Midas
    win7
  • nenad
    eh annyi xar marad a gépen azonkívül kelette a flash is. Most protablézok, azok teljesen jól müködnek és nem gebaszolják össze a gépet.
  • Aldaryn
    A rakás kakival teljes mértékben egyetértek, ofcoz.
  • Aldaryn
    Mit kell azon szenvedni? Klikk, klikk, klikk, Shift+Del, Klikk.
  • nenad
    apropo PS ma szenvedtem le a windows alól. Ekkora rakás kakit. :D
  • Aldaryn
    Jé, tényleg, szendvicsnegatív, szendvicspozitív,... akinek volt szerencséje magyar PShez... hehe.
  • ThomasGins
    :D
    Amugy Multiply magyaritva PS-be:P
  • zenoka
    hat mert nem lehet benne:D
  • Aldaryn
    Banyek, nekem is *olyan* szendvics ugrott be. Gondolkoztam is rajta, miért befordulás... :D
  • Met
  • ThomasGins
    francba, most már ez fog róla eszembe jutni:)
  • repvez
    Mi csak a taigetosz pozitivot szoktuk használni a hülye emberekre :P
  • zenoka
    Szendvicspozitiv alatt Michelle wildra es maya goldra gondolsz?:)
  • ThomasGins
    Ez olyan mint a szendvicspozitiv, ha van szó amitől befolrdulok...
    Jegezzzzzzünk! Ályszálysz bébi!
  • nenad
    yeah, holnaptól ész nélkül lemodellezem az egyik képet az AP-ről a mühelygyakorlatból.
    esetleg egy jégkocka challange? Egyébként nincsen meg valakinek a régi vrayes jégkockám? Azóta sem sikerült jobbat. Sajnos odalett a régi képeim nagy része.
  • Aldaryn
    A szép causticsot leszámítva szekrénypozitív a helyzet.
  • ThomasGins
    Pár jópofa script...
  • nenad
    kiedr-lt mit[l van a sötétedés. A normal vektorok állnak szarul sajnos. Minde1 itt egy másik causticos jelenet.

• putyi
    azért annyira nem bonyi egy üvegtégla. gyakorlatilag két kettévágott sörösüveg összeforgatva.
  • zenoka
    hehe tudom en jol hogy csak kattingattok es nem vegeztek tenyleges munkat:D
    inkabb arra volnek kivancsi hogy tenylegesen felepitettetek egy uvegtegla rendszert (ha jol tudom ugye az sokretu uveg) vagy materialbol lett ennyire faszan megoldva:D
  • Aldaryn
    figyelj, az egész egy fotó. Szerinted itt van idő erre modellezni? Fenéket, plane, aztán PS,. meg displace, meg egy kis diffuse map. GI sincs rajta, az árnyékokat talomra festette Putyi.
  • zenoka
    ne szivassssss:) nahjo ha kikotom magam nalatok reggel 8 kor, 10 kor, delben, du 3kor, es 6 kor kapok kajat?:)
  • Aldaryn
    Fotózva van, felfeszítve egy planere.
  • putyi
    csak egy egyszerű kocka, nincs értelme ;-)
  • zenoka
    lol:)
    meg egyszer leirom, wireeet az ovi uvegrol:) lecciiii:)
  • nenad
    a physichal skyra gyanakodtam, azaz a kevésbé érdekes háttér miatt.
    A sötétedés lehet modell probléma is egyenlőre nem tudjuk.

30 -al számoltatok egyet majd.
  • putyi
    aldaryn előtt két fehér műanyag pohár van.
    Mindezek ellenére, nekem a fekete széleken kívül az még a bajom, hogy a caustic-hoz képest nagyon sötét a pohárban lévő folyadék. amúgy nem lehet, hogy fekete környezetben számoltatod és azért ilyen?
  • Aldaryn
    Legyen inkább 50. :D

Akkor is nagyon fura. Minden pohárnak vastag sötét pereme van. Itt van egy pohár előttem, hiába forgatom, ennek nincs fekete pereme. Valami itten nem stimmöl.
  • ThomasGins
    Caustic nagyon szép tiszta.
  • nenad
    16x pattan. Ha megnézed a kispoharat ott a model jobb, akkor láthatod szemeiddel vala..
    de a következő rendernél 20 lesz
  • Aldaryn
    Valami itt az üvegekkel nagyon nincs rendben, mintha maximum egyet, kettőt pattanna benne a fény, aztán nagy sötétség.
  • nenad
    eh, túl gyorsan nyomtam postot. a sötétedés, hibás normal vagy kevés a poly és agyon van smootholva egyéb.
  • nenad
    Sajnos lassan úgy tünik hogy slg teljes performance és feature setjéhez hd 5xxx kártya kell.