63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#54559 Abban nem vagyok biztos, hogy olyan jó lenne, meg skinezni sem tudnám az alapoktól :/ -
zenoka #54558 nem is hiszem hogy lesz... valahogy ez most budosnek tunik ez a contest -
nenad #54557 eddig nincsen olyan igazán nagy dobás, A nagyágyuk dobják a szokásosat de azontúl nem igazán.
-
#54556 Szerintem okosabb ötlet lenne csinálni egy új modellt mint egy meglévőt átalakítani. :/ -
#54555 ikea bekaphatja:) -
zenoka #54554 lol most olvastam egy masik indulonal hogy szolt a gyarto hogy a srac nefelejtse el a csavarok vegerol a GYEMANTOT:D:D mert arany cavarokat hasznalnak ezzek osszeszerelesehez es az arany csavar fejebe gyemantot pakolnak:D:D:D:D
-
zenoka #54553 visszaterve erre erdekes beszelgetes alakult ki a gyarto es az indulo kozt
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=81037 -
#54552 Smooth highlights, helyett kipróbálhatod a other/flat-ot, plane materiálnál meg nem diffusba teszed a képet hanem self illuminationba. -
#54551 köszi majd kipróbálom, olyan hajnal 3 körül majd rá is érek számításaim szerint :D -
#54550 Teszel rá egy materiált, aminek lehúzod az Opacity-jét! Perspektív nézetben beállíthatod a Transparency-t none-ra. -
#54549 újabb kérdés :)
Na mostmár sikerül módosítani a modelt, de én egy foto alapján szeretném ezt tenni, így be is tettem a képeket, front/back/side/top
Úgy csináltam mint pl auto modelnél a blueprinteket szokták betenni. Csináltam minden oldalra hozzá egy akkora planet amekkora a kép, material editorba betettem a képeket, majd rá a plane-re.
Ahoz hogy látszódjon a kép, be kell kapcsolni a smooth+highligts-ot. Így viszont, az előbbi képben beszúrt model szürke lesz mint perspektive nézetben, és kitakarja a képet. Azt meg tudom oldani, hogy a háttérben látszódjon a kép, és melette a model wireframe maradjon? -
#54548 Ok, xref kell nekem:) Ez a substitute bazi lassú rendernél -
#54547 Substitute modifit használja valaki? Érdemes vele nagyobb projektet lebontani több kisebb részre? -
#54546 remélem nem :S -
#54545 a skin módositóra gondoltam, ha belepiszkálsz a meshbe, lehet ujracsontozni az egészet, szerintem.
-
#54544 nemhiszem, a szemüveghez külön skin fájlok tartoznak :)
Az arc pedig meg van csinálva a skinen :)
Bár úgyis át lesz alakítva az egész :)
Amúgy az editable mesh poly patch közt mi a külömbség? -
Midas #54543 az alap :) -
nenad #54542 slg video -
#54541 De a skin ettől szerintem összeomlik.
Nenead, nem volt még időm sajna, este ujrapróbálkozok:) -
nenad #54540 sikerült összehozni az SLGs verziot? -
zenoka #54539 hat persze hogy tudod editable meshnel szerkeszted a fejet es kitorlod a szemuveget..es ha mazlid van valaki felepitette mogotte azt a reszt..... -
#54538 Köszi! De tudásban, itt jópár ember után csak kulloghatok.
De egy jó kép izlás dolga is, és mindenképp meg kell tanulni először látni és utána láttatni. -
Midas #54537 sejtettem :) es gondoltam hogy nem veszed komolyan, nem olyannak ismerlek amugy es sztem te csinalod a legjobb scripteket meg ilyen kis izeket :D -
nenad #54536 a te képedről beszéltem, de egyébként én sem vettem komolyan.
Mindig saját tapasztalat alapján döntök végül.
Azért vicces hogy a régi kis laptop mire nem képes még xpvel :D
-
#54535 Szevasztok erről a modellről el tudom távolítani a szemüveget?
És tudom valahogy módosítani a feje formáját?
Studio max 7-nél újabbat nem tudok használni, mert ahhoz nem jó a plugin, amivel importálom a modellt (najó, 8-hoz talán még jó, de hivatalosan az már nincs a listában) -
Midas #54534 nem savanyu :) en elso sorban festek meg rajzolok a 3d csak aztan jon eddig inkabb csak hobbi volt talan most majd jobban eloveszem amugy sztem thomas munkai amik kiemelkedoek de ez nem verseny azt meghagyom 10 eves visitozos cs-s baratainknak.
En azert csinalom mert szeretem amugy ez csak poen volt unatkoztam munka kozben mindenki azon dolgozik ami neki jol esik:PP -
zenoka #54533 savanyu a szollo?:):)
no offense de ahol nenad van szint 3d-ben ahoz neked meg kell egy olyan 5-10 ev szerintem:)
-
#54532 Az SP2-es XP már felejtős, inkább SP3. SP2 támogatása júli 13-tól meg is szűnik. -
Midas #54531 nekem nem jon be. -
nenad #54530 jó a wirezieres kép mi? :D Egyébként nem rosszak a képeid csak a bevilágítás gáz, azt kellene gyakorolnod.
Itt van még 1 lol a windows 7 nek. 256 mega ram, cerka 750.
-
Midas #54529 nem akarom elvenni a kedved a 3d-tol :D -
nenad #54528 na ne flameljél itt a windowsról az öreg rókának, toljál be valami képet inkább :D:D -
Midas #54527 hat ez tenyleg csapas :) de nekem fontosabb a gyorsasag mint az hogy vmit rosszul ir ki :PP -
#54526 Hátha jól jön valakinek: length calculator script
2009 alatt nálam nem ment sajna, ha tud rá valaki okosságot hogy menjen annak örülnék:) -
zenoka #54525 igen erre gondoltam de zsenialis a cegtol hogy ezt igy kitalalta..marmint az ilyen tipusu reklamot gondolom ugy van a contest liszenszelese hogy a ceg innentol kezdve felhasznalhatja az alkotasokat reklamkepnek..:) -
#54524 Muhahaha, kár, hogy egy bitangdrága és egyben ronda moduláris vacakot kell vele reklámozni. -
zenoka #54523 hoho szekreny fanoknak:P
http://www.evermotion.org/main/rendering_competition -
zenoka #54522 ha megcsinaloda a talajt strandosabra es zajmentesebbre az egeszet plusz egy ket kagylo (giccsss az kell) senki nem jon ra hogy nem foto:D -
nenad #54521 egyébként még 1 ok az xp mellett, hogy a win7 proci óra jelét rosszul írja ki ha meg van húzva. Ennyire nincsen még kifforva. Majd úgy sp2/sp3 körül váltok. -
nenad #54520 jók ezek a képeid, csak akkor rendereld le őket zajmentesre.